KHAF COSMETIC : BEAUTY MAKEUP KIT by KHAF COSMETICS!

“KHAF COSMETICS MAKE-UP KIT 6 IN 1”

 


.
6 IN 1 LADIES!!

Dalam 1 pallete macam2 LOOK boleh buat!
.
1. EYESHADOW
2. BLUSHER
3. HIGHLIGHTER
4. CONTOUR
5. MIRROR
6. BRUSH
.
.
Kaki-kaki make up yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia make up wajib ade 1 pallete ni, sbb awak tak pandai make up pun jadi pandai make up dengan khaf cosmetics.
.
Nak TRAVEL? Bawak 1 pallete ni pun dah cukup PERFECT, dah tak payah nak bawak banyak-jenis barang make up. Jimat ruang, jimat masa.

Ni la yang Bella pakai tu.
.
Ramai yang duk tanya mana nak dapatkan Khaf Cosmetic yang tengah viral yang selalu Bella pakai masa live tu.
.
Kami ada PROMOSI dgn FREE GIFT TERHAD untuk pelanggan terawal yang bertuah.
.

HUBBY MARAH SEBAB MAKEUP LAMBAT.?

Hai uols..penah tak kena atau duk dalam situasi kat atas tu?
.
Meh sini dekat2..sis nk bagi tips tambat semula hati suami uols, nak nampak uols lebih cantik dan tak makeup lama2 bila nak keluar nanti….
.
Haa ni, MUA2 pon pakai taw! BEAUTY MAKEUP KIT by KHAF COSMETICS!
.
Dalam 1 pallet ni complete ada Eyeshadow, Blusher, Highlight dan Contour utk shading.
.
Berbaloii sangat kann..
.
Meh dapatkan Beauty Makeup Kit Khaf Hariini taww..harga mmg xmasuk akal fikiran wanita normal mcm uolsss~
.


.DAPAT KAN DENGAN KOSMETIK CIDA WHATSAPPS 0132829456 ATAU ODE ONLINE

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.