INFO & KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

Sana sini dok sebut #SusukOren .. Benda apa tu hampa??

Uishhh ni mesti tak follow MUA Bellaz?? Kalau uols perasan dulu Bellaz ada masalah skin yang agak ketara. Jadi bila zetty syorkan #SBB, tak sangka ia merubah segalanya. Jerawat di muka makin susut, parut makin pudar, yang paling best muka kelihat lembap dan FRESH!

MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM

Makeup MUA BELLAZ  nampak smooth dan cantik lah!

Mesti brand high end dan pastinya mahal kan??

Tak la sayang. Untuk hasil mekap yang cantik, make sure skin kita bersih dan sihat dulu. Utamakan penjagaan muka, baru la pakai mekap biasa pun look have2!

Rutin skincare saya tak banyak step pun. Gunakan yang wajib je. Tapi consistent la pagi dan malam calit BETTY BEAUTY SERUM baru nampak hasilnya.

Demam oren di sana sini. Tapi Betty Beauty memang dah lama signature dengan oren, since baru beranak dulu lagi. Start dengan Serum Betty Beauty (SBB),

SBB yang kaya vitamin C, bukan je bertindak sebagai serum tapi serum moisturiser.

So, orang yang malas nak tepek macam2, ni ada shortcut. Sekali sapu untuk serum dan pelembap wajah. Cepat meresap ke kulit dan best sangat bau dia. Ada pek besar dan kalau nak cuba, test drive lah size travel dulu. Konfem korang suka ! 🥰

KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

🎗Merawat kulit yang ada jeragat.
🎗Memudarkan parut.
🎗Memulih baik kulit kurang hydration dan kusam.
🎗Memulih baik kulit tidak sekata disebabkan matahari dan kesan kimia produk.
🎗Melembabkan kulit kering disebabkan terdedah radikal bebas secara kerap.
🎗Mematikan kuman jerawat yang aktif dan jangkitan kuman.
🎗Mengecilkan liang pori yang tersumbat.
🎗Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar.

TESTIMONI MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM #SUSUKOREN

SBB yang super duper power ni menggunakan bahan terbaik untuk skin. Antaranya ….

👉 Vitamin C
👉 Aloe vera
👉 Argan oil
👉 Vitamin E
👉 Apple Stem Cell




BELI SECARA ONLINE 
klik sini

BELI MANUAL @ WHATSAPP
klik sini

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.