Info Dianz Dmelon Dtox

Kelebihan Produk Dianz Dmelon Dtox

1.Rendah kalori-Kaya dengan nutrisi seimbang
2.Memberikan Tenaga
3.Menjaga kekebalan & kadar metabolisme tubuh
4.Melancarkan saluran pencernaan
5.Mengurangkan rasa “craving” pada waktu malam
6.Kandungan fiber membuatkan kenyang lebih lama

Cara Bancuh Dianz Dmelon Dtox 
1. koyakan sachet
2.bancuh bersama air putih/ sejuk 200ml
3.kacau sempurna
4.sedia untuk diminum

Dianz Dmelon Dtox sesuai untuk siapa?
1. Untuk 16 tahun ke atas
2. Lelaki & Perempuan
3. Boleh diambil ketika dtg bulan
4.Tidak sesuai untuk ibu mengandung
5. Tidak sesuai untuk ibu menyusu bayi
6. Tidal sesuai untuk penyakit kronik

Bahan Bahan terkandung di dalam Dianz Dmelon Dtox

1.Psyllium husk
2Premix Fiber
3.African Mango
4.Watermelon Powder
5.Watermelon Flavour
6.Vitamin C
7.Multivitamin
8.Garcinia Cambogia

Cara Minum Dianz Dmelon Dtox

– Minum selewat-lewatnya pada pukul 9 malam
– Jarakkan masa 3-4 jam dengan Dianz Vitamin , Dianz Honey Gold dab Supplement lain

Cara Minum Dianz Dmelon Dtox  Ketika Berpuasa
– Minum selewat lewatnya pada pukul 9 malam
– Makan Dianz Vitamin dan Dianz Honey Gold ketika bersahur


Beli secara online @ website Klik sini
Beli melalui whatsapp Klik sini

Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Yeke tu ⁉️❓
Hello ‼️⁉️
Ke propa je tuuu ⁉️‼️
Biar benar Uqasha senrose x Alhaalfa ni???

Yes ! Benar wanita cantik kulit halus mulus ni 😱.

Omgg omgg Tinted moisturiser yang super duper light weight & Veryy gojesss fuhhh !! fuhh!!

Tak mau habak lebihh , Hampa kena try dulu okeh? Retis pun dh love , Apetah lagi kita ni gaiis cmfeeemm jatuh cinta terukk !

Dengan packing yang super hygien dlm bentuk tube gini ofcozzz mudahh di bawah ke mana2 dann veryy natural effect !

Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Fd mempunyai moist
or moist mempunyai fd gituuw !

Senang citer 3 in one 🔥

🔥Moisturiser
🔥spf 35
🔥Foundation

Bagi youalls yang suka kan light makeup or very smooth makeup sangat sesuai untuk grab this tinted hydra 💃! yang suka muka nampak healthy ! Glowing skin gtuuu chingggs.

Sangat sesuai untuk semua usia remaja / dewasa mahupun ibu2 yang 40 tahun ke atas kulit mereka akan kelihatan muda kerana moisturiser hydra ni membantu melembapkan kulit wajah mereka
secara tak langsun💃.

Hydra tinted ni mempunyai 3 shade warna :

Cerah : Uqasha
Medium : ala2 fasha sanda
Tan : Dayang

kerja korang akan jadi lebih mudah & cepat 🔥🔥 ! Grab hydra tinted ni pakai terus ready to go 🔥
Fuhh baru dengar dah rasa berkocaakk jantung kan? lainn maciaaam aihh🔥🔥🔥🔥

belian melaui website  KLIK SINI OR WHATSAPP SIS CIDA 0132829456 wasap.la/siscida/naktinteduqashaxaa

PROMOSI PKP UNICO 2021


UNICO PRIMER BASE CREAM

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask



FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 


FEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

OFFICIALLY LAUNCHING TRYME ESSENCE TONER in TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!!

Exclusive collaboration dgn Artis Aina Abdul woww😱😱😱

TRYME is back
Raya tahun ni skin mantul geglow uols.
Serious ahhh RM89 je dlm satu set.
Murah ke murah sgt tu!

✔️Tryme Micellar Cleanser
✔️Tryme Moisturizer
✔️New Tryme Essense Toner

Limited only. Cepat gi serbu semua ceoboss trulooks.

BELI SECARA ONLINE DI WEBSITE KAMI KLIK SINI
BELI MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

1. APA ITU ESSENCE TONER?
⁃ Gabungan essence dan toner dalam 1 botol untuk mencantikkan kulit muka.
⁃ Sejenis cecair yang kurang pekat, jadi ianya mudah meresap dalam kulit
⁃ Combination essence dan toner untuk lembabkan kulit, seimbangkan ph, lebitkam skin dan maximizekan rutin skincare selepas itu.

2. MANAFAAT ESSENCE TONER
⁃ Mengekalkan PH balance
⁃ Kembalikan kelembapan secara mendalam
⁃ Melembut dan menenangkan kulit yang sedang breakout dan jerawat
⁃ Boostkan kesan pada skincare yang lain
⁃ Legakan kulit muka, menggalakkan kuit jadi lembut dan sihat.
⁃ Lindungi skin barrier

3. CARA GUNA
⁃ Best method guna tangan jer gais!
⁃ Sebab natural kat tapak tangan bantu cepatkan penyerapan essence toner ke dalam kulit muka.
⁃ Opss.. tak perlu guna cotton pad sebab eseence toner nie banyak nutrien. Jangan bazirkan kat cotton pad
⁃ Tap tap rata kat muka manjah manjah!

4. WAKTU BILA GUNA?
⁃ Best time pada pagi dan malam
⁃ Lepas cuci muka, keringkan muka dan apply essence toner, diikuti other routine skincare
⁃ Boleh juga guna 3 kali sehari bergantung kepada keperluan dan kesesuaian kulit muka.

5. MAIN INGREDIENTS ESSENCE TONER TRUSKIN

✅ Hexapeptide-1 :
Baikpulih skin DNA melanin dan boost hydration hingga kulit paling dalam

✅ Hyaluronic Acid :
Elakkan kehilangan kelembapan dalam kulit.

✅ Centella Asiatica : Reserved age

✅ Niacinamide :
Pelihara skin barrier, pore minimize, prevent acne.

✅ Vitamin E (coated petals) – USP PALING POWER :
⁃ bantu hasilkan cell kulit baru
⁃ Cerahkan dark spot
⁃ Prevent wrinkle (lambatkan kedut)
⁃ Rawat jeragat
⁃ Kuatkan skin barrier
⁃ Petal tu fungsinya untuk rembeskan vit E, selagi ada air dlm botol tu, selagi tu dia rembes.

6. SIAPA BOLEH GUNA?
⁃ All skin type
⁃ Remaja hingga dewasa
⁃ Orang muka bermasalah dan takde masalah boleh guna (by consultation)

7. TAHAN BERAPA LAMA?
⁃ Tahan 30 – 45 hari bergantung kepada cara penggunaan.

8. Berapa ml?
30 ml

 

 

INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

INFO KEBAIKAN FEEDBACK – TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

FIRST BRIGHTENING MOISTURIZER DI MALAYSIA DENGAN KEMAMPUAN MELEMBAPKAN KULIT SEHINGGA 72 JAM!
.
TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER. The first local water gel moisturizer dengan benefits yang bukan biashe-biashe! Yesss! Brightening and hydrating at the same time
.
KENAPA WAJIB GRAB TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER?

Kulit kering,
kusam,
jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan,
parut bersepah!
Skin nampak tua dari usia. Oh no! 😣

Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION :

1. Moisturizing up to 72hours
2. Brightening
3. Whitening

Packaging dan quality international dgn harga lokal yg tak masuk akal!

Water gel no.1 Malaysia yang buat korang feeling macam pakai Moisturizer brand heff heff! Dah selevel dengan Dior!Laneige!Lancome!

APA INGREDIENT MOISTURIZER TRUSKIN NI?

Bahan dalan truskin moisturiser ni diimport dari Korea, Jepun, Switzerland, Italy dan France!
Semua ingredients bukan cikai2.Max hydration + mencerahkan + memutihkan secara sehat.

HYALURONIC ACID
untuk boost skin moisture dan promote to much more healthy skin.

SACCHARIDE ISOMERATE
kelembapan 72 jam. kurangkan wrinkle/ anti-aging

KOJIC ACID 
mengurangkan kesan dari sinaran UV, dan mencerahkan kulit.

NIACINAMIDE
WANTED INGREDIENTS utk yang nak kurangkan parut, kecilkan pori dan kurangkan kulit kusam.

SALICYLIC ACID –

also known as BHA, ingredients penting untuk fight acne atau jerawat, blackhead dan whitehead, minimize pores.

TRUSKIN MOISTURISER ADA BAU TAK?

Bau  macam masuk SPA 5 bintang

✨ fresh calming soft refreshing! Fragrance yg heff heff ni diimport khas dari France 🇫🇷 !

TRUSKIN MOISTURISER SESUAI DENGAN JENIS KULIT APA? 

Sesuai utk semua jenis kulit especially utk dry skin dan jugak oily skin.

TRUSKIN MOISTURISER ADA KKM KER? SELAMAT KER?

Semestinya  ada KKM approved.

Hydroquinone
Paraben
Mercury

 

 

FEEDBACK OR HONEST REVIEW DARI PENGGUNA TRUSKIN PRODUCT

IMG_4597

 

 

 

Promosi Anniversary Alha Alfa Cosmetics 𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 | 𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗕𝗘𝗥𝗕𝗔𝗟𝗢𝗜 | 𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗠𝗘𝗡𝗔𝗥𝗜𝗞

ULANG TAHUN KE-4 ALHA ALFA COSMETICS HQ
.
26 Oktober yang akan tiba, genaplah 4 tahun Alha Alfa Cosmetics HQ
.
Bagi menghargai peminat setia kami selama 4 tahun ini, Alha Alfa Cosmetics HQ berbesar hati menyediakan 3 set special edition bersempena 𝟰𝘁𝗵 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 𝗔𝗹𝗵𝗮 𝗔𝗹𝗳𝗮 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗲𝘁𝗶𝗰𝘀 𝗛𝗤 dengan potongan 𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗷𝗶𝗺𝗮𝘁. Set yang ada adalah seperti di bawah:

– Set I Met You
– Set I Liked You
– Set I Love You

*Setiap pembelian set akan mendapat 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗴𝗲🥳
.
Dan bonus untuk pembeli set anniversary Alha Alfa Cosmetics HQ, anda berpeluang untuk memenangi 𝗵𝗮𝗱𝗶𝗮𝗵 𝘄𝗮𝗻𝗴 𝘁𝘂𝗻𝗮𝗶 terkumpul sebanyak 𝗥𝗠𝟲𝟱𝟬𝟬 melalui contest yang kami sediakan. Jom sertai sekarang!𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 | 𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗕𝗘𝗥𝗕𝗔𝗟𝗢𝗜 | 𝗟𝗘𝗕𝗜𝗛 𝗠𝗘𝗡𝗔𝗥𝗜𝗞

ALHA ALFA SET ANNIVERSARY – I MET YOU

Lebih yakin dan Anggun dengan 𝗦𝗲𝘁 𝗜 𝗠𝗲𝘁 𝗬𝗼𝘂 daripada 𝗔𝗹𝗵𝗮 𝗔𝗹𝗳𝗮.
.𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗦𝗘𝗛𝗜𝗡𝗚𝗚𝗔 𝗥𝗠𝟴𝟵.𝟴𝟬
istimewa untuk set I Met You & anda turut berpeluang untuk menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa
.

Kandungan set :
– Waterproof loose Powder
– Waterproof Foundation
– Cushion Blusher
– Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗴𝗲🥳
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Meet You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini

Untuk beli melalui whatsapp klik sini

 

ALHA ALFA SET ANNIVERSARY – I LIKED YOU


Alha Alfa hadir dengan set yang menarik dengan discount yang lebih menjimatkan!
𝗔𝗡𝗗𝗔 𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟱𝟵.𝟳𝟬 & 𝗕𝗘𝗥𝗣𝗘𝗟𝗨𝗔𝗡𝗚 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗘𝗥𝗧𝗔𝗜 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗘𝗦𝗧 𝟰𝗧𝗛 𝗔𝗡𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗔𝗥𝗬 𝗔𝗟𝗛𝗔 𝗔𝗟𝗙𝗔.
.
SET I LIKED YOU
.
Kandungan set :
-Waterproof loose Powder
-Peony Brightening Moisture Face Cream
-Royal Propolis Foundation
-Skin Booster Serum
.
*Setiap pembelian set akan mendapat 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗴𝗲🥳
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Like You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini

Untuk beli melalui whatsapp klik sini

ALHA ALFA SET ANNIVERSARY – I LOVE YOU

DAPATKAN PENJIMATAN SEHINGGA 𝗥𝗠𝟲𝟵.𝟵𝟬 DENGAN PEMBELIAN 𝗦𝗘𝗧 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗬𝗢𝗨
.
Gandingan produk yang menarik dan wajib dimiliki oleh setiap wanita di luar sana. Setiap pembeli akan mendapat Kad Istimewa daripada Alha Alfa berpeluang menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa.
.
Kandungan set :
-Cushion Blusher
-Eyeshadow Color Design Pallete
-Royal Propolis Foundation
-Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗴𝗲🥳
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount adalah terhad.
.
Dapatkan set I Love You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini
Untuk beli melalui whatsapp klik sini

 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

SENARAI AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM #teamunicocida

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN / SEMPADAN SELANGOR
ILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila

 


ASMAH UN01628
AGENT UNICO NILAI / UNICO PAJAM / UNICO MANTIN/ UNICO BERANANG/ UNICO ENSTEK
011-30459116
wasap.la/unico-asmah


ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura


MOHAINI UN06084
AGENT UNICO JEMPOL NEGERI SEMBILAN
012-3696458
wasap.la/unico-mohaini


UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGOR

RIN UN06801
AGENT UNICO SEPANG
018-3634206
wasap.la/unico-rin

 

 



NIDA UN08157
AGENT UNICO SHAH ALAM SELANGOR
017-5385003
wasap.la/unico-nida

 


UNICO PRIMER BASE CREAM JOHOR

IFA UN03513
UNICO JOHOR BAHRU
012-7601306
wasap.la/unico-ifa

 


FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana

 


SUE UN08224
UNICO ALOR GAJAH MELAKA
UNICO AYER KEROH MELAKA
017-5098680
wasap.la/unico-sue


UNICO PRIMER BASE CREAM KUALA LUMPUR 

NISA UN06460
AGENT UNICO CHERAS KUALA LUMPUR
017-2985867
wasap.la/uniconisa


Ella UN05536
AGENT UNICO SENTUL KUALA LUMPUR
017-2347622
wasap.la/unico-ella

 

SITI UN07809
AGENT UNICO AMPANG SELANGOR / UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti

 



AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM PAHANG

AYU UN07569
AGENT UNICO PRIMER BERA PAHANG / UNICO CAMERON HIGHLANDS PAHANG
0137348987
wasap.la/unico-ayu


NAJA  UN07815
AGENT UNICO PRIMER KUANTAN PAHANG
014-5024108
wasap.la/unico-naja


SHIELA JAMAL UN08092
AGENT UNICO PRIMER RAUB PAHANG
013-7684008
wasap.la/unico-shiela


MURNI MUNIRA UN08350
AGENT UNICO PEKAN PAHANG
011-15641457
wasap.la/unico-murni


HIDAYAH UN08374
AGENT UNICO KUALA LIPIS PAHANG
011-61015867
wasap.la/unico-hidayah



AGENT UNICO PERAK


AZA UN08151
AGENT UNICO PRIMER TAIPING PERAK
011-70788515
wasap.la/unico-aza


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SARAWAK

CARTALINE UN05878
AGENT UNICO BETONG SARAWAK
013-7299169

wasap.la/unico-cartaline


BETHRISE UN05309
AGENT UNICO MUKAH UNICO SARAWAK
012-8546962

wasap.la/unico-bethrise


WILLIE  UN07660
AGENT UNICO MIRI SARAWAK
011-15804865
wasap.la/unico-willie


JACQ UN08201
AGENT UNICO KOTA SAMARAHAN SARAWAK
wasap.la/unico-jacq
011-26825045


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SABAH



AYISHA
AGENT UNICO TAWAU SABAH
0138929951
wasap.la/unico-ayisha




MADER CIDA
TEAM LEADER UNICO #TEAMUNICOCIDA
MONSTER STOCKIST SAH UNICO HQ 🆔 UN0742
0132829456

wasap.la/unico-cida

OPEN AGENT / STOKIS UNICO  SELURUH MALAYSIA #teamunicocida


Daftar melalui link di bawah
 whatsapp : wasap.la/teamunicocida
Daftar online : cida.my/agent.html

 

Join group telegram kami klik sini

 

PROMOSI UNICO PRIMER BASE CREAM YEAR END SALE 2020

 INFO UNICO PRIMER BASE CREAM

KELEBIHAN UNICO PRIMER BASE CREAM

 FUNGSI UNICO PRIMER BASE CREAM
 

SIAPA YANG BOLEH PAKAI UNICO PRIMER BASE CREAM



APA KATA PENGGUNA TENTANG UNICO PRIMER BASE CREAM??

 

 























































































































































































Cara pembelian unico primer base cream

1) Pembelian di Whatsapp klik sini @ klik pada gambar di bawah

2) Pembelian Online klik sini @ klik gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Anda lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanya rm57.50 (promosi 23 nov 2020- 27 december 2020) harga asal rm65

Produk senang jual marketing padu dari HQ bakal masuk iklan TV3 gais, semua bashan iklan disediakan

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal & nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti : lihat sini senang untuk customer cari search google je !!

Nak join #teamunicocida? (klik gambar register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp : klik sini (klik gambar  dibawah untuk daftar melalui whatsapp)

lain lain info berkenaan unico primer base cream rujuk : klik sini