Sugar Gold Oil – Face oil MALAYSIA- Luxury Beauty OIl

PANAS2 NI MEMANG PERLUKAN EXTRA LEMBAPAN!!

Sebab tu saya pilih #SugarGoldOil. Ia mampu mengawal minyak dan melembapkan kulit sekali gus. Walaupun face oil berasaskan minyak, tapi ia takkan buatkan skin uols makin berminyak sebab dia meresap kedalam kulit.

Kalau tak nak kulit kering dan menjadi punca masalah lain, cepat2 grab tau..
Bertambah glow lepas pakai #SugarGoldOil. Best kan?

Takut sangat uols bila sebut “minyak”.
Iya ‘minyak’.
Tapi bukan sebarang minyak tau.
Sugar Gold oil kategori face oil.
Dimana banyak kebaikan dan manfaat dia untuk skin kita.
Antara yang paling best ialah minyak ni la yang akan lock segala kebaikan item skincare uols yang lain.
😘😘😘😘😘


Pilihan MUA dan kaki mekap!!

Bukan je mencantikkan skin uols time mekap. Tapi #SugarGoldOil boleh dipakai as skincare tak kira la pagi / malam. So bila uols rajin mekap pun takkan rosakkan skin uols. Skin tak meragam, dan mekap pun hasil dia cantik. Penting tau penggunaan dia. Sebelum mekap pakai, mekap lebih mudah tak ambil masa yang lama untuk blend dan hasil pun smooth. Mekap extra tahan lama tak bercapuk.

Mua Farah

Mua Bellaz

Mua Fie Rahmat

Cara pakai Sugar Gold Oil dengan betul??

Boleh je pakai macam mana pun kalau ikutkan. Tapi bagi iols lebih sesuai jika ada masalah skin berminyak, seeloknya pakai pada waktu malam. Titiskan pada tapak tangan dulu dan gosok rata ke seluruh muka hingga minyak meresap.

Untuk yang bermasalah kulit kering elok apply bersama moisturiser. Terpulang before @ after. Tapi iols ada baca 1 article pakai face oil last sekali paling terbaik sebab ia mengunci segala nutrisi yang ada pada produk sebelumnya.

Uols boleh cuba pakai #SugarGoldOil ikut pada keselesaan skin kulit.

Guna produk ikut turutannya baru skin dapat nutrisi yang betul.

Tapi antara serum dan face oil, mana dahulu?

Pilih kepekatan yang lebih rendah ke lebih pekat @ dari cecair ke minyak. Maknannya kalau uols ada #SugarGoldOil pakai terakhir berbanding item yang lain. Kebaikan face oil yang tiada pada item lain ialah dia akan “lock” segala bahan yang uols pakai dari bahan sebelumnya.

Boleh guna secara berasingan @ pakai keduanya sekali bergantung pada condition skin uols ya.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.