Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Yeke tu ⁉️❓
Hello ‼️⁉️
Ke propa je tuuu ⁉️‼️
Biar benar Uqasha senrose x Alhaalfa ni???

Yes ! Benar wanita cantik kulit halus mulus ni 😱.

Omgg omgg Tinted moisturiser yang super duper light weight & Veryy gojesss fuhhh !! fuhh!!

Tak mau habak lebihh , Hampa kena try dulu okeh? Retis pun dh love , Apetah lagi kita ni gaiis cmfeeemm jatuh cinta terukk !

Dengan packing yang super hygien dlm bentuk tube gini ofcozzz mudahh di bawah ke mana2 dann veryy natural effect !

Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Fd mempunyai moist
or moist mempunyai fd gituuw !

Senang citer 3 in one 🔥

🔥Moisturiser
🔥spf 35
🔥Foundation

Bagi youalls yang suka kan light makeup or very smooth makeup sangat sesuai untuk grab this tinted hydra 💃! yang suka muka nampak healthy ! Glowing skin gtuuu chingggs.

Sangat sesuai untuk semua usia remaja / dewasa mahupun ibu2 yang 40 tahun ke atas kulit mereka akan kelihatan muda kerana moisturiser hydra ni membantu melembapkan kulit wajah mereka
secara tak langsun💃.

Hydra tinted ni mempunyai 3 shade warna :

Cerah : Uqasha
Medium : ala2 fasha sanda
Tan : Dayang

kerja korang akan jadi lebih mudah & cepat 🔥🔥 ! Grab hydra tinted ni pakai terus ready to go 🔥
Fuhh baru dengar dah rasa berkocaakk jantung kan? lainn maciaaam aihh🔥🔥🔥🔥

harga dia ? Mampu milik gaiis ! RM69.90 sahaja 😱😱😱

PRE ODER NOW KLIK SINI OR WHATSAPP SIS CIDA 0132829456 wasap.la/siscida/naktinteduqashaxaa

Leave a Reply