Info Dianz Vitamin Premium

DIANZ VITAMIN 

APA YANG SPECIAL DIANZ VITAMIN PREMIUM NI ?

Bahan asas yang sama , takde add on bahan baru sbb dianz dah terbukti berkesan, TAKNAK LAH TUKAR2 KAN ..cuma KUALITI GRED BAHAN DI UPGRADE !

kesan penyerapan lebih cepat optimum, so sapa2 yang ada msalah jerawat dan parut sgt sesuai consume.
rasa dia lagi NYUMMYYYY ! dalam dianz takde gula tambahan nye tapi rasa MASAM MASAM MANIS dia buat rasa nak makan sebotol !

di sebabkan kita upgrade GRED bahan2 asas , tablet berwarna lebih PINK , more extract :heart_eyes:

tablet exclusive berbentuk D dan lebih BESAR DAN TEBAL, lagi boost lah skin kitaaaaa..

Lagi murah , dengan kuantiti dan kesan berganda

Berkeyakinan dengan kulit yang SIHAT, CERAH, LICIN, GEBU & BERCAHAYA setiap hari dengan DIANZ VITAMIN PREMIUM
Anda bebas dari jerawat, jeragat, parut, kulit kusam, pori-pori terbuka, parut, resdung dan bermacam lagi masalah kulit!

KEISTIMEWAAN DIANZ VITAMIN

 12000mg setiap hari ( wow !!! )
 sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan )
 jimat ! sebotol 35 biji untuk 1 bulan ( untuk kesan lebih cpt 1/2 bulan)
 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
 mempunyai kelulusan kkm
 pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat

 kesan seawal 3 hari
 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu

********************************************************


=========================================

FUNSGI UTAMA DIANZ VITAMIN PREMIUM:
Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan
Melembabkan kulit
Mencantikkan kulit wajah
Menghapuskan jerawat dan parut jerawat
Menghapuskan jeragat dan sel kulit mati.
Melicin,Menggebu dan Menegangkan kulit
Bertindak sebagai agen antipenuaan
Menghapuskan masalah kulit kusam
Menghilangkan lingkaran hitam bawah mata
Dan pelbagai lagi kebaikan untuk kecantikan kulit
=========================================
DIANZ VITAMIN PREMIUM sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti
Resdung
Jerawat
Jeragat
Kulit kusam
Kulit berminyak
Parut lama & Baru
Parut berlubang
Eyebag
=========================================

KANDUNGAN DIANZ VITAMIN


CARA GUNA : 1 biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur.. Tablet boleh di hisap atau di telan.
Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine,
Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS, ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

PANTANG LARANG SEMASA MENGAMALKAN DIANZ VITAMIN UNTUK KESAN CEPAT?

DIANZ VITAMIN PREMIUM

SEBARANG PERTANYAAN LANJUT BOLEH HUBUNGI SIS CIDA DI

KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.