Info Dianz Dmelon Dtox

Kelebihan Produk Dianz Dmelon Dtox

1.Rendah kalori-Kaya dengan nutrisi seimbang
2.Memberikan Tenaga
3.Menjaga kekebalan & kadar metabolisme tubuh
4.Melancarkan saluran pencernaan
5.Mengurangkan rasa “craving” pada waktu malam
6.Kandungan fiber membuatkan kenyang lebih lama

Cara Bancuhย Dianz Dmelon Dtoxย 
1. koyakan sachet
2.bancuh bersama air putih/ sejuk 200ml
3.kacau sempurna
4.sedia untuk diminum

Dianz Dmelon Dtox sesuai untuk siapa?
1. Untuk 16 tahun ke atas
2. Lelaki & Perempuan
3. Boleh diambil ketika dtg bulan
4.Tidak sesuai untuk ibu mengandung
5. Tidak sesuai untuk ibu menyusu bayi
6. Tidal sesuai untuk penyakit kronik

Bahan Bahan terkandung di dalam Dianz Dmelon Dtox

1.Psyllium husk
2Premix Fiber
3.African Mango
4.Watermelon Powder
5.Watermelon Flavour
6.Vitamin C
7.Multivitamin
8.Garcinia Cambogia

Cara Minum Dianz Dmelon Dtox

– Minum selewat-lewatnya pada pukul 9 malam
– Jarakkan masa 3-4 jam dengan Dianz Vitamin , Dianz Honey Gold dab Supplement lain

Cara Minumย Dianz Dmelon Dtox ย Ketika Berpuasa
– Minum selewat lewatnya pada pukul 9 malam
– Makan Dianz Vitamin dan Dianz Honey Gold ketika bersahur


Beli secara online @ website Klik sini
Beli melalui whatsapp Klik sini

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

OFFICIALLY LAUNCHING TRYME ESSENCE TONER in TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!!

Exclusive collaboration dgn Artis Aina Abdul woww๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

TRYME is back
Raya tahun ni skin mantul geglow uols.
Serious ahhh RM89 je dlm satu set.
Murah ke murah sgt tu!

โœ”๏ธTryme Micellar Cleanser
โœ”๏ธTryme Moisturizer
โœ”๏ธNew Tryme Essense Toner

Limited only. Cepat gi serbu semua ceoboss trulooks.

BELI SECARA ONLINE DI WEBSITE KAMI KLIK SINI
BELI MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

1. APA ITU ESSENCE TONER?
โƒ Gabungan essence dan toner dalam 1 botol untuk mencantikkan kulit muka.
โƒ Sejenis cecair yang kurang pekat, jadi ianya mudah meresap dalam kulit
โƒ Combination essence dan toner untuk lembabkan kulit, seimbangkan ph, lebitkam skin dan maximizekan rutin skincare selepas itu.

2. MANAFAAT ESSENCE TONER
โƒ Mengekalkan PH balance
โƒ Kembalikan kelembapan secara mendalam
โƒ Melembut dan menenangkan kulit yang sedang breakout dan jerawat
โƒ Boostkan kesan pada skincare yang lain
โƒ Legakan kulit muka, menggalakkan kuit jadi lembut dan sihat.
โƒ Lindungi skin barrier

3. CARA GUNA
โƒ Best method guna tangan jer gais!
โƒ Sebab natural kat tapak tangan bantu cepatkan penyerapan essence toner ke dalam kulit muka.
โƒ Opss.. tak perlu guna cotton pad sebab eseence toner nie banyak nutrien. Jangan bazirkan kat cotton pad
โƒ Tap tap rata kat muka manjah manjah!

4. WAKTU BILA GUNA?
โƒ Best time pada pagi dan malam
โƒ Lepas cuci muka, keringkan muka dan apply essence toner, diikuti other routine skincare
โƒ Boleh juga guna 3 kali sehari bergantung kepada keperluan dan kesesuaian kulit muka.

5. MAIN INGREDIENTS ESSENCE TONER TRUSKIN

โœ… Hexapeptide-1 :
Baikpulih skin DNA melanin dan boost hydration hingga kulit paling dalam

โœ… Hyaluronic Acid :
Elakkan kehilangan kelembapan dalam kulit.

โœ… Centella Asiatica : Reserved age

โœ… Niacinamide :
Pelihara skin barrier, pore minimize, prevent acne.

โœ… Vitamin E (coated petals) – USP PALING POWER :
โƒ bantu hasilkan cell kulit baru
โƒ Cerahkan dark spot
โƒ Prevent wrinkle (lambatkan kedut)
โƒ Rawat jeragat
โƒ Kuatkan skin barrier
โƒ Petal tu fungsinya untuk rembeskan vit E, selagi ada air dlm botol tu, selagi tu dia rembes.

6. SIAPA BOLEH GUNA?
โƒ All skin type
โƒ Remaja hingga dewasa
โƒ Orang muka bermasalah dan takde masalah boleh guna (by consultation)

7. TAHAN BERAPA LAMA?
โƒ Tahan 30 – 45 hari bergantung kepada cara penggunaan.

8. Berapa ml?
30 ml

 

 

INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

โœ… 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
โœ… Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
โœ… Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
โœ… Advanced formulation
โœ…Natural product
โœ… Instant lembut mcm kulit baby after pakai
โœ… Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
โœ… Warna coklat . Soft texture
โœ… Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
โœ… Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP –ย wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-ย ย klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICOย KLIK SINIย 

Promosi Anniversary Alha Alfa Cosmetics ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ULANG TAHUN KE-4 ALHA ALFA COSMETICS HQ
.
26 Oktober yang akan tiba, genaplah 4 tahun Alha Alfa Cosmetics HQ
.
Bagi menghargai peminat setia kami selama 4 tahun ini, Alha Alfa Cosmetics HQ berbesar hati menyediakan 3 set special edition bersempena ๐Ÿฐ๐˜๐—ต ๐—”๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ๐˜† ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ ๐—›๐—ค dengan potongan ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜. Set yang ada adalah seperti di bawah:

– Set I Met You
– Set I Liked You
– Set I Love You

*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
Dan bonus untuk pembeli set anniversary Alha Alfa Cosmetics HQ, anda berpeluang untuk memenangi ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฎ๐—ถ terkumpul sebanyak ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿฑ๐Ÿฌ๐Ÿฌ melalui contest yang kami sediakan. Jom sertai sekarang!๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I METย YOU

Lebih yakin dan Anggun dengan ๐—ฆ๐—ฒ๐˜ ๐—œ ๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚ daripada ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ.
.๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—›๐—œ๐—ก๐—š๐—š๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿด๐Ÿต.๐Ÿด๐Ÿฌ
istimewa untuk set I Met You & anda turut berpeluang untuk menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa
.

Kandungan set :
– Waterproof loose Powder
– Waterproof Foundation
– Cushion Blusher
– Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Meet You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

 

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – Iย LIKED YOU


Alha Alfa hadir dengan set yang menarik dengan discount yang lebih menjimatkan!
๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฅ๐— ๐Ÿฑ๐Ÿต.๐Ÿณ๐Ÿฌ & ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ก๐—š ๐— ๐—˜๐—ก๐—ฌ๐—˜๐—ฅ๐—ง๐—”๐—œ ๐—–๐—ข๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐Ÿฐ๐—ง๐—› ๐—”๐—ก๐—ก๐—œ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—ฌ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”.
.
SET I LIKED YOU
.
Kandungan set :
-Waterproof loose Powder
-Peony Brightening Moisture Face Cream
-Royal Propolis Foundation
-Skin Booster Serum
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Like You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I LOVE YOU

DAPATKAN PENJIMATAN SEHINGGA ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ DENGAN PEMBELIAN ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—œ ๐—Ÿ๐—ข๐—ฉ๐—˜ ๐—ฌ๐—ข๐—จ
.
Gandingan produk yang menarik dan wajib dimiliki oleh setiap wanita di luar sana. Setiap pembeli akan mendapat Kad Istimewa daripada Alha Alfa berpeluang menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa.
.
Kandungan set :
-Cushion Blusher
-Eyeshadow Color Design Pallete
-Royal Propolis Foundation
-Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount adalah terhad.
.
Dapatkan set I Love You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini
Untuk beli melalui whatsapp klik sini

 

PROMOSI UNICO PRIMER BASE CREAM YEAR END SALE 2020

ย INFO UNICO PRIMER BASE CREAM

KELEBIHAN UNICO PRIMER BASE CREAM

ย FUNGSI UNICO PRIMER BASE CREAM
ย 

SIAPA YANG BOLEH PAKAI UNICO PRIMER BASE CREAM



APA KATA PENGGUNA TENTANG UNICO PRIMER BASE CREAM??

 

ย 























































































































































































Cara pembelian unico primer base cream

1) Pembelian di Whatsappย klik siniย @ย klik pada gambar di bawah

2) Pembelian Onlineย klik siniย @ย klikย gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Andaย lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanyaย rm57.50ย (promosi 23 nov 2020- 27 december 2020) harga asalย rm65

Produk senang jual marketing padu dari HQ bakal masuk iklan TV3 gais, semua bashan iklan disediakan

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal & nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti :ย lihat siniย senang untuk customer cari search google je !!

Nak join #teamunicocida? (klikย gambar register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp :ย klik siniย (klikย gambarย  dibawah untuk daftar melalui whatsapp)

lain lainย info berkenaan unico primer base cream rujuk :ย klik sini

ย 

ย 

ย 

ย 

 

Info dan Kebaikan Kins & Kats Glow Serum – Serum rm15

INFO KINS & KATS GLOW SERUM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜


โœ”๏ธ 10ML
โœ”๏ธ Sesuai bg lelaki & wanita
โœ”๏ธ Mudah meresap
โœ”๏ธ Matikan jerawat
โœ”๏ธ Kurangkan & hilang kan parut jerawat
โœ”๏ธ Menghilangkan jeragat
โœ”๏ธ Mencerahkan kulit
โœ”๏ธ Menegangkan kulit
โœ”๏ธ Mengurangkan kulit kusam
โœ”๏ธ Mengurangkn minyak pada kulit
โœ”๏ธ Memberikan kesan instant glowing 2-3 kali sapuan
โœ”๏ธ Memberikan kesan kekal glowing 2-3 minggu penggunaan
โœ”๏ธ Lulus kkm
โœ”๏ธ Harga mampu milik RM15 per bottle
โœ”๏ธ Beratus feedback dalam 1 bulan

Kebaikan Kins & kats Glow Serum

๐ŸŽ€ Kecutkan JERAWAT

๐ŸŽ€menghilangkan PARUT JERAWAT

๐ŸŽ€ memudarkan JERAGAT

๐ŸŽ€kecilkan LUBANG PORI

๐ŸŽ€ mencerahkanย kulit

๐ŸŽ€ melembutkanย kulit

๐ŸŽ€ mengglowingkanย kulit

๐ŸŽ€ menegangkanย kulit

๐ŸŽ€ ANTI penuaan

Bahan Kandungan Kins & Kats Glow Serum


Aqua , Carbomer , Glycerin , Triethanolamine , Aqua , Butylene Glycol , Propylene Glycol , Betaine , 1,2-Hexanediol , Acacia Senegal Gum , Acacia Concinna Fruit Extract , Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract , Panax Ginseng Root Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Fragrance , Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol , CI19140 , CI 42090 & CI 14720

Kins & Kats Glow Serum Ada KKM? SELAMAT ker?

Bukan sekadar omong kosong cakap LULUS KKM + APPROVED LABTEST tauu ๐Ÿค—

siss ada bukti yg mengatakan product local yg siss jual ni SELAMAT dari bahan kimia yg merbahayakan kulit โœ…

kenapa masih ragu2 nak beli glow serum dgn sis ? Serendah RM15 boleh merawat skin yg bermasalah dengan syarat konsisten


Bukti Kins & Kats Glow Serum Lulus Labtest?

 

Adakah Kins & Kats Glow Serum (KNK) Timbang Kilo?

semestinya tidak, kemungkinan ada sesetengah produk timbang kilo lulus KKM tapi bukan mudah untuk melepasi piawaian labtest, hanya produk yang betul betul mengikut prosess RND dan sebagainya sahaja yg akan lepas, tak semua produk lulus labtest dan kosnya juga agak mahal

Produk KNK menjalani prosess RND dan ikut step by step dari kilang. sebab itu sesuatu produk bukan mudah dan cepat berada di pasaran. sebagai contoh, cleanser dan face cream KNK, jika benar ia timbang kilo ia sudah ada dipasaran dengan sangat cepat. tapi kenapa masih belum keluar?
sebab produk knk sangat telus menjalani prosess yg ketat sebelum ia dipasarkan. KNK hanya keluarkan produk yang berkualiti sahaja dengan harga yang sangat murah.


Cara Penggunaan Kins & Kats Glow Serum
s

1๏ธโƒฃCuci muka bersih dahulu

2๏ธโƒฃLap dengan kain yang bersih

3๏ธโƒฃTitik glow serum pada dahi dagu kedua-dua pipi dan sapu rata.

4๏ธโƒฃ Selepas gunakan serum, boleh guna daily skincare & makeup anda

5๏ธโƒฃ Gunakan pagi dan malam untuk kesan lebih optimum

 

Testimoni / Feedback Pengguna Kins & Kats Glow Serum

Testimoni kulit glowingย 

Testimoni kulit JERAWAT MATI DAN KECUT

 

Testimoni Parut Jerawat Pudar

 

Testimoniย Kulit Kusam menjadi Cerah

 


Stokis Sah KNK HQ #teamunicocida #teamcekyah #teamfeyy

Sis Cida
0132829456
Area COD Bandar Enstek/Nilai/Sepann

 

Kins and kats Negeri Sembilanย 

Beli melalui whatsappย klik sini
Beli Secara Onlineย klik sini
Telegram Kins & KAts glow serumย ย klik sini
ย 

1 Minute Miracle EYEBROW HAVE HAVE

EYEBROW HAVE HAVE
3in1 Kening Pacak Pacak

โžก๏ธ Khas untuk peminat kening 2020
โžก๏ธ Mata pensil halus dan senang lukis
โžก๏ธ Warna medium brown
โžก๏ธ Pigmented dan xmudah patah (dijamin)
โžก๏ธ Stay Hold Gel untuk buat kening pacak pacak
โžก๏ธ Gel yg tidak melekit (clear colour)

Harga RM29

BELI ONLINEย klik sini
BELI MELALUI WHATSAPPSย klik sini
COD BANDAR ENSTEK/NILAI/SEPANGย klik sini

Kebaikan Birdnest Propolis Collagen Soap

ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMerawat jeragat

๐ŸAnti penuaan

๐ŸAnti kedutan

๐ŸMeremajakan kulit

๐ŸKulit kering menjadi lembap

๐ŸKulit kusam kembali berseri

๐ŸKulit berminyak kembali halus gebu

๐ŸMenyamarkan sunburn

๐ŸMemudarkan parut

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMencerahkan kulit

Antara Bahan Utamaย ย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

FEEDBACK CUSTOMERย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP


KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE

Info, Kelebihan & feedback Sobella Lipmatte Duit Raya Edition 2020

Kelebihanย Sobella lipmatte Duit Raya Editionย  :

๐Ÿ Tekstur tidak mengeringkan bibir

๐Ÿ Warna-warna terkini dan berpigmen tinggi sesuai dengan trend terkini

๐Ÿ Warna yang sesuai untuk mereka yang mempunyai bibir gelap

๐Ÿ Dapat merawat bibir yang bermasalah terutamanya bibir kering dan merekah

๐ŸTekstur lembut dan tidak melekit, rasa ringan di bibir

๐Ÿ Tak perlu calit banyak kali kerana ia tahan sehingga 8 jam

Keistimewaan Sobella lipmatte Duit Raya Editionย  :

๐Ÿ Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
๐Ÿ Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping.
๐Ÿ Colour yang limited
๐ŸTahan lama
๐ŸWaterproof
๐ŸTidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut.
๐ŸMesra Wudhuk

Sobella Lipmatte ini mengandungi :

๐Ÿ Minyak argan

๐Ÿ Minyak kelapa

๐Ÿ Ekstrak madu asli

๐Ÿ Cocoa butter

๐Ÿ Aloe vera

Code Warna Sobella Honey Lip-Matte Raya Edition 2020

๐Ÿย Cinnamon
๐ŸMauve
๐Ÿย Coral
๐ŸNude
๐ŸBrown

video swatches code warna n texture sobella lipmatte duit raya edition

swatches code sobella duit raya edition 2020 mengikut warna kulit

Untuk Si kulit hitam manis

 

untuk si kulit cerah

Untuk si kulit medium

ย 

KEBAIKAN & FEEDBACK MAGICAL C PURE -MANFAAT Vitamin C SEBENAR

MAGICAL C PURE

KEBAIKAN VITAMIN C:

@Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

@Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

@Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

@Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

@Anti penuaan dan anti kedut

@Mengatasi masalah resdung dan alahan

@Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

@Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

@Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

@Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

@Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

@Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

@Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

@Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

@Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

@Merawat jangkitan saluran kencing

@Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

@Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

@Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
@wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
@ibu mengandung
@ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
@boleh diambil ketika haid pada hari ke-4
@mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
@mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:
@1 sachet MCP setengah jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.
@Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

KANDUNGAN SETIAP SACHET:
vit c – 1000mg

@Standardized extracts, for effectiveness
@Non-acidic and gentle on the stomach
@No added preservatives, artificial colors or artificial flavors

Lulus KKM
100% HALAL MCP ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

@ย Meningkatkan tahap imune system

@Mengurangkan Gejala Selsema

@Mempercepatkan pemulihan luka

@ย Sihatkan gusi

@Merawat asma dan elergi

@Mengelakan dari cataract

@ย Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer

@Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin

@ย Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

KEMUSYILAN :
@Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
@Selamat dimakan
@Bersifat larut air,
Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. MCP ni memang tak ada side effect.

*Sila jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin*.

@AMARAN KERAS:
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK

 

CARA PENGAMBILAN MAGICAL C PURE๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰ Boleh kemam sahaja di bawah lidah kemudian minum air..
๐Ÿ‘‰ Jika ingin bancuh boleh bancuh dalam air suam atau air kegemaran 120ml..
๐Ÿ‘‰ Ambil vit c masa perut kosong..
30 minit lepas makan vitamin baru ambil makanan pagi
๐Ÿ‘‰ Jika makan waktu malam pastikan 4 jam selepas makan..biar perut betul2 kosong..
๐Ÿ‘‰ Jika minum kafein atau ubat- ubatan pastikan 4 ke 5 jam sebelum dan selepas consume vit c ye..
๐Ÿ‘‰ Air minum 8 gelas sehari..
๐Ÿ‘‰ Tidak perlu makan ketika period..hari ke 4 baru start makan semula

ย 

BELI SECARA ONLINEย KLIK SINI

BELI MELALUI WHATSAPP KLIKย  SINI


TESTIMONI / FEEDBACK PENGGUNA MAGICAL C PURE