INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

PROMOSI UNICO PRIMER BASE CREAM YEAR END SALE 2020

 INFO UNICO PRIMER BASE CREAM

KELEBIHAN UNICO PRIMER BASE CREAM

 FUNGSI UNICO PRIMER BASE CREAM
 

SIAPA YANG BOLEH PAKAI UNICO PRIMER BASE CREAM



APA KATA PENGGUNA TENTANG UNICO PRIMER BASE CREAM??

 

 























































































































































































Cara pembelian unico primer base cream

1) Pembelian di Whatsapp klik sini @ klik pada gambar di bawah

2) Pembelian Online klik sini @ klik gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Anda lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanya rm57.50 (promosi 23 nov 2020- 27 december 2020) harga asal rm65

Produk senang jual marketing padu dari HQ bakal masuk iklan TV3 gais, semua bashan iklan disediakan

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal & nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti : lihat sini senang untuk customer cari search google je !!

Nak join #teamunicocida? (klik gambar register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp : klik sini (klik gambar  dibawah untuk daftar melalui whatsapp)

lain lain info berkenaan unico primer base cream rujuk : klik sini

 

 

 

 

 

Info dan Kebaikan Kins & Kats Glow Serum – Serum rm15

INFO KINS & KATS GLOW SERUM 😍😘


✔️ 10ML
✔️ Sesuai bg lelaki & wanita
✔️ Mudah meresap
✔️ Matikan jerawat
✔️ Kurangkan & hilang kan parut jerawat
✔️ Menghilangkan jeragat
✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Mengurangkan kulit kusam
✔️ Mengurangkn minyak pada kulit
✔️ Memberikan kesan instant glowing 2-3 kali sapuan
✔️ Memberikan kesan kekal glowing 2-3 minggu penggunaan
✔️ Lulus kkm
✔️ Harga mampu milik RM15 per bottle
✔️ Beratus feedback dalam 1 bulan

Kebaikan Kins & kats Glow Serum

🎀 Kecutkan JERAWAT

🎀menghilangkan PARUT JERAWAT

🎀 memudarkan JERAGAT

🎀kecilkan LUBANG PORI

🎀 mencerahkan kulit

🎀 melembutkan kulit

🎀 mengglowingkan kulit

🎀 menegangkan kulit

🎀 ANTI penuaan

Bahan Kandungan Kins & Kats Glow Serum


Aqua , Carbomer , Glycerin , Triethanolamine , Aqua , Butylene Glycol , Propylene Glycol , Betaine , 1,2-Hexanediol , Acacia Senegal Gum , Acacia Concinna Fruit Extract , Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract , Panax Ginseng Root Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Fragrance , Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol , CI19140 , CI 42090 & CI 14720

Kins & Kats Glow Serum Ada KKM? SELAMAT ker?

Bukan sekadar omong kosong cakap LULUS KKM + APPROVED LABTEST tauu 🤗

siss ada bukti yg mengatakan product local yg siss jual ni SELAMAT dari bahan kimia yg merbahayakan kulit ✅

kenapa masih ragu2 nak beli glow serum dgn sis ? Serendah RM15 boleh merawat skin yg bermasalah dengan syarat konsisten


Bukti Kins & Kats Glow Serum Lulus Labtest?

 


Adakah Kins & Kats Glow Serum (KNK) Timbang Kilo?

semestinya tidak, kemungkinan ada sesetengah produk timbang kilo lulus KKM tapi bukan mudah untuk melepasi piawaian labtest, hanya produk yang betul betul mengikut prosess RND dan sebagainya sahaja yg akan lepas, tak semua produk lulus labtest dan kosnya juga agak mahal

Produk KNK menjalani prosess RND dan ikut step by step dari kilang. sebab itu sesuatu produk bukan mudah dan cepat berada di pasaran. sebagai contoh, cleanser dan face cream KNK, jika benar ia timbang kilo ia sudah ada dipasaran dengan sangat cepat. tapi kenapa masih belum keluar?
sebab produk knk sangat telus menjalani prosess yg ketat sebelum ia dipasarkan. KNK hanya keluarkan produk yang berkualiti sahaja dengan harga yang sangat murah.


Cara Penggunaan Kins & Kats Glow Serum
s

1️⃣Cuci muka bersih dahulu

2️⃣Lap dengan kain yang bersih

3️⃣Titik glow serum pada dahi dagu kedua-dua pipi dan sapu rata.

4️⃣ Selepas gunakan serum, boleh guna daily skincare & makeup anda

5️⃣ Gunakan pagi dan malam untuk kesan lebih optimum

 

Testimoni / Feedback Pengguna Kins & Kats Glow Serum

Testimoni kulit glowing 

Testimoni kulit JERAWAT MATI DAN KECUT

 

Testimoni Parut Jerawat Pudar

 

Testimoni Kulit Kusam menjadi Cerah

 


Stokis Sah KNK HQ #teamunicocida #teamcekyah #teamfeyy

Sis Cida
0132829456
Area COD Bandar Enstek/Nilai/Sepann

 

Kins and kats Negeri Sembilan 

Beli melalui whatsapp klik sini
Beli Secara Online klik sini
Telegram Kins & KAts glow serum  klik sini

Info, Kelebihan & feedback Sobella Lipmatte Duit Raya Edition 2020

Kelebihan Sobella lipmatte Duit Raya Edition  :

🐝 Tekstur tidak mengeringkan bibir

🐝 Warna-warna terkini dan berpigmen tinggi sesuai dengan trend terkini

🐝 Warna yang sesuai untuk mereka yang mempunyai bibir gelap

🐝 Dapat merawat bibir yang bermasalah terutamanya bibir kering dan merekah

🐝Tekstur lembut dan tidak melekit, rasa ringan di bibir

🐝 Tak perlu calit banyak kali kerana ia tahan sehingga 8 jam

Keistimewaan Sobella lipmatte Duit Raya Edition  :

🐝 Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
🐝 Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping.
🐝 Colour yang limited
🐝Tahan lama
🐝Waterproof
🐝Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut.
🐝Mesra Wudhuk

Sobella Lipmatte ini mengandungi :

🐝 Minyak argan

🐝 Minyak kelapa

🐝 Ekstrak madu asli

🐝 Cocoa butter

🐝 Aloe vera

Code Warna Sobella Honey Lip-Matte Raya Edition 2020

🐝 Cinnamon
🐝Mauve
🐝 Coral
🐝Nude
🐝Brown

video swatches code warna n texture sobella lipmatte duit raya edition

swatches code sobella duit raya edition 2020 mengikut warna kulit

Untuk Si kulit hitam manis

 

untuk si kulit cerah

Untuk si kulit medium

 

KEBAIKAN & FEEDBACK MAGICAL C PURE -MANFAAT Vitamin C SEBENAR

MAGICAL C PURE

KEBAIKAN VITAMIN C:

@Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

@Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

@Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

@Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

@Anti penuaan dan anti kedut

@Mengatasi masalah resdung dan alahan

@Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

@Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

@Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

@Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

@Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

@Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

@Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

@Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

@Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

@Merawat jangkitan saluran kencing

@Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

@Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

@Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
@wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
@ibu mengandung
@ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
@boleh diambil ketika haid pada hari ke-4
@mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
@mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:
@1 sachet MCP setengah jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.
@Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

KANDUNGAN SETIAP SACHET:
vit c – 1000mg

@Standardized extracts, for effectiveness
@Non-acidic and gentle on the stomach
@No added preservatives, artificial colors or artificial flavors

Lulus KKM
100% HALAL MCP ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

@ Meningkatkan tahap imune system

@Mengurangkan Gejala Selsema

@Mempercepatkan pemulihan luka

@ Sihatkan gusi

@Merawat asma dan elergi

@Mengelakan dari cataract

@ Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer

@Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin

@ Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

KEMUSYILAN :
@Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
@Selamat dimakan
@Bersifat larut air,
Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. MCP ni memang tak ada side effect.

*Sila jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin*.

@AMARAN KERAS:
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK

BELI SECARA ONLINE KLIK SINI

BELI MELALUI WHATSAPP KLIK  SINI


TESTIMONI / FEEDBACK PENGGUNA MAGICAL C PURE

FORFYN COSMETICS: FLUFFY LIPS BY FORFYN LIPMATTE

👄FLUFFY LIPS BY FORFYN💄😍

😍😍😍LIPMATTE MURAH TAPI PRODUK LEBIH BERKUALITI BERBANDING PRODUK MAHAL ???😎
kat mana nak dapat lipmatte Yang Bagus

Tekstur ringan
Dan Mesra solat 
Bau WANGI
SEMESTINYA LULUS KKM

ADA 5 warnaaaa 👇

👄💄 JUICY ORRED 01

👄💄 PINK BLOSSOM 05


👄💄 TOFFEE NUTS 11


👄💄 SWEET PLUM 14

👄💄 PEACHY DUSTY 23

Kandungan & Kelebihan FLUFFYLIPSBYFORFYN

💄 Mengandungi minyak argan, minyak kelapa dan vitamin E.
💄 Tidak membuat bibir menjadi kering, mudah di basuh.
💄 Tekstur Ringan dibibir dan Mudah di gunakan.
LULUS KKM

 

HARGA HANYA 20.90 !!

Postage :
– RM8 Semenanjung
– RM13 Sabah & Sarawak

 

 

1 MINUTE MEERACLE : 1mm Mascara EXTREME

MASCARA PALING BEST DI DUNIAAA..

1minute Miracle Mascara EXTREME 😍😍

seriuss panjang diaa xboleh bwak bincang…

💓 Fiber new Technology
💓 Effect umpama bulu mata palsu
💓 Waterproof tahap maximum
💓 Warna hitam yg pekat
💓 Panjang yg tahap Extrme
💓 Fiber yg xmungkin bergumpal
💓 Diakui dan dijamin Puas Hati
💓 Mudah dicuci tanpa perlu makeup remover..
💓 Free gift pertama diMalaysia dan 1 1 nyaa pengepit berbentuk otobot..dijamin sekali kepit lentik

Rm30/set

KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE

CARA PENGGUNAAN SUGAR GOLD OIL

CARA PENGGUNAAN SUGAR GOLD OIL

*NORMAL FACE*
boleh aply mcm biasa 3titis,boleh terus titis ke muka
Bahagian dahi,pipi,dagu kemudian urut muka sehingga oil sugar gold resap

*OIL FACE*
cukup pakai setitis sahaja ke tapak tgn…urut dan sapukan keseluruh muka

*CARA2 PENGGUNAAN*
(1)titiskan ke tapak tangan [email protected] titis gosok tapak tangan kemudian urut tapak tangan ke [email protected] berkenaan sehingga oil meresap
*(SESUAI UNTUK OIL FACE)*

(2)titis kan terus ke [email protected] berkenaan [email protected] titis,kemudian urut muka sehingga oil sugar gold resap ke kulit
*(SESUAI UNTUK KULIT [email protected])*

*BIBIR KERING*
gune 1 titis sapukan ke bibir kemudian boleh la pakai liptik kegemaran anda

*BASE MAKEUP*
titiskan [email protected] titis ke dlm foundation,blandkan kemudian pakai foundation seperti biasa
apply ke kulit muka kemudian apply foundation
titiskan pada span foundation kemudian dap2 foundation pada wajah

*PESANAN*
*SUGAR GOLD TAK PERLU PAKAI BANYAK…CUKUP HANYA SEDIKIT SAHAJA…

*FIX&GLOW VIT SPRAY*
apply tanpa makeup
apply [email protected] makeup
apply sebelom tido
*EFEK SAMA SEPERTI BEAUTY OIL SEGARKAN WAJAH DAN MEMBERI EFEK GLOWING*

feedback sugar gold