INFO MEERACLE GEMSTONE SKINCARE & TESTIMONI

SERIK DENGAN PRODUK MALAYSIA?

KAMI NAK BUKTIKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM NI TAK SAMA DENGAN MANA-MANA SERUM!!!!!!!!!!
MEMANG TERBUKTI BERKUALITI DAN BERKESAN.
BUKAN REPACKING ATAU REBRANDING YA!

Jom amalkan 3 tips lengkap ni kalau anda nak penjagaan kulit yang lengkap dan sempurna. Bila dijaga rapi dengan produk yang natural,selamat dan terbukti berkesan dengan ratusan feedback pengguna. Confirm skin cantik sangat tau!

Tips 1:

Gunakan pencuci Meeracle yg tidak terlalu berbuih untuk menjaga kelembapan kulit wajah.Pencuci muka memberikan cucian yang mendalam dan bersih.

Tips 2:

Gunakan Serum selepas mencuci muka.Sapu sehingga serap. Dan tepuk kulit secara perlahan lahan untuk melancarkan penyerapan ke dalam kulit wajah.
Tips 3

Gunakan Serum dan pencuci yang dijamin natural tanpa bahan kimia berbahaya. Bukan rebranding atau repackaging.

Meeracle Gemstone Serum terbukti selamat dan berkesan tanpa bahan bahan kimia berbahaya.

MERCURY
HYDROQUINON

Produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu2 permata. (diamond,ruby dan pearl)

Mempunyai Sijil HALAL dan Mendapat kelulusan dari KKM

Bahan2 daripada luar negera membekalkan kualiti tinggi di dalam Serum ini

Produk Meeracle Gemstone Serum telah bersiaran di rancangan TV Al Hijrah Slot Bfrenz

Confirm bukan rebranding atau repackaging ATAU WANG ANDA DIKEMBALIKAN.

Bukan setakat hebat dari segi formula sahaja tetapi.. Dah terbukti berkesan dengan ratusan feedback pengguna tau.

MEERACLE GEMSTONE SERUM & MEERACLE CLEANSER tidak memberikan kesan yang SANGAT cepat. Tetapi PASTI memberikan kesan yang positif!

!!!!Awas ya! Kecantikan dan kesihatan perlu seiring. Terutamanya wanita. Tak nak cantik je tapi guna produk bahaya. Risau memberikan kesan sampingan terhadap kesihatan. Sesungguhnya wanita adalah tulang belakang untuk keluarga.

Yang nak cantik dan sihat dengan produk terbukti selamat dan berkesan jom dapatkan set meeracle gemstone serum + cleanser ni. tak mahal rm128 sahaja 1 set.

MEERACLE GEMSTONE adalah pilihan untuk korang yang benar-benar mencari produk penjagaan kecantikan sebenar, bukan yang akhirnya merosakkan kulit wajah. Berikan masa antara sebulan sehingga 3 bulan untuk lihat perubahan wajah korang tu ye…

Jika dibandingkan bahan-bahan dan isipadu produk, MEERACLE:tm: GEMSTONE adalah jauh lebih murah dari jenama antarabangsa yg terkemuka, dan satu2nya produk Skincare di ASIA yg menggunakan Ekstrak Batu Permata, Delima & Berlian… Uishh Berlian tuuu okey…

Info Serum Meeracle Gemstone

 

Mulakan langkah untuk mendapatkan kulit yang cantik dengan Serum Wajah MEERACLE. Ia diperkaya dengan Mutiara, Ruby dan Berlian untuk melewatkan proses penuaan kulit. jika anda sayang serum ni seperti anda sayangi kulit anda.

Sedikit info tentang ” Gemstone “

DIAMOND
Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan white head dan stretch mark dan juga sebagai agen pelembab kulit

PEARL

Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit.

Ini dia beberapa manfaat mutiara bagi kulit:

1. Membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap, halus, dan kenyal.
2. Melindungi kulit dari radikal bebas.
3. Membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah, meningkatkan proses regenerasi sel kulit, dan membuat kulit tampak cerah.
4. Memperhalus tekstur kulit yang cenderung kusam dan kasar.
5. Kandungan amino acid dan protein dalam mutiara mampu bersinergi membantu proses revitalisasi kulit

RUBY
Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah.

MEERACLE GEMSTONE SERUM DIRUMUS KHAS UNTUK :

# Merawat dan Menghilangkan semua jenis Jerawat
#Hilangkan Parut Jerawat Berlubang & Parut Hitam
# Menghapuskan Hama Resdung punca Jerawat
# Mengecilkan Liang Pori Yang Terbuka
# Mengawal lebihan minyak
# Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
# Memutihkan Kulit Kusam
# Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
# Menanggalkan Blackhead & Whitehead

Cara Mengunakan Serum meeracle Gemstone Skincare
Sapu rata di seluruh muka dan leher after toner sebelum guna any moist,compact powder utk siang
Untuk mlm before tidoq sapu meeracle serum sebelum guna night cream ya

Info Meeracle Cleanser

Sape belum tahu pasal kandungan cleanser baru dari meeracle?

Yang belum tau, ni saya nak tunjuk sikit kebaikan and kelebihan cleanser edition terbaru ni.

AVOCADO, bahan tambahan yang dicampur dalam meeracle cleanser. Kebaikannya saya attach sekali untuk korang tau, so lepas ni boleh buat pilihan yang tepat.

Lengkap dalam meeracle cleanser,

🌿Avocado


🌿Aloe Vera
🌿Green Tea


🌿Apple Stemcell


🌿Malachite Stone

Lepas ni makin cerah, gebu, halus and licin la kulit korang

Kebaikan Meeracle gemstone cleanser

1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

Meecrale skincare selamat dan berlkesan kerana:-

● Tiada kesan sampingann
● Tiada penggupasan
● Tiada pedih2, rasa tegangg yg ketat & melekat
● Guna bahan2 natural & sgt sesuai untuk kulit sensetif !!

Sijil dan pengiktirafan Meeracle  Gemstone skincare


# DILULUSKAN KKM
#MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
# MUSLIM PRODUCT
#HALAL CERTIFICATE

Testimoni bergambar meeracle gemstone skincare

 

untuk ode atau pertanyaan lanjut klik link hijau or whatsapp sis cida

Cida : 0132829456

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.