INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT

INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA

INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA

MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT sejenis light cream gebu seakan aising yang diformulasikan dengan campuran bahan kualiti grade premium khas untuk merawat masalah kulit dari dalam dan memberi kesan mencerahkan kulit secara semulajadi.

selain bagi lembapan pada skin ,ia boleh selesaikan masalah tona kulit yang tak sekata,parut jerawat dan jeragat..

Ia bOleh jadikan base make-up, boleh pakai setiap hari dan pada waktu malam pun tiada masalah..😘❤️

SESUAI UNTUK KONDISI KULIT

——————————————
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
✅Kulit normal

JENIS TEXTURE
—————————
✅Ringan (light aising cream)
✅Cepat meresap 5kali ganda dari moisturiser biasa.
✅Tidak melekit.
✅Tidak berminyak.

CARA PENYIMPANAN MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT
——————————————–
✅Elakkan di tempat yang panas.
✅Untuk mengekalkan texture sebenar, disarankan simpan di dalam peti sejuk sekiranya simpan kawasan panas tidak beraircond.
✅Pastikan penutup ‘cap’ di sebelah ditutup kemas setiap kali lepas pemakaian

FUNGSI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT™️

✅ Lembapkan kulit kering
✅ Kawal lebihan minyak
✅ Kecutkan jerawat
✅ Pudarkan jeragat/pigmentasi
✅ Pudarkan bintik hitam
✅ Kecilkan pori2 kulit
✅ Ratakan parut lekuk
✅ Cerahkan kulit
✅ Tegangkan kulit
✅ Kurangkan garis halus
✅ Efek skin natural glow+gebu
✅ Recommended sebagai makeup base (mekap tak crack dan tahan lebih tahan lama)

INGREDIENTS MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT™️
———————–
✅ Serbuk mutiara
– cerahkan kulit
– ratakan tona kulit
– jadikan kulit lebih berseri dan gebuu menawan.

✅ Vitamin E
– kawal penuaan
– kurangkan jerawat dan parut

✅ Ekstrak Green Tea
– pudarkan jeragat
– lambatkan proses penuaan
– rawat eyebag

✅ Ekstrak timun
– lembabkan kulit
– kecilkan liang pori
– kawal lebihan minyak pada wajah

✅ Ekstrak chrysanthemum
– anti-oksidan dan bantu kurangkan redness
– kurangkan kedutan pada wajah

✅ Bisabolol
– anti radang
– kawal masalah kulit sensitif

✅ Glycerin
– rawat kulit kering
– rawat luka jerawat
– lembabkan kulit
– kurangkan kedutan

CARA PENGGUNAAN MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT™
——————————————–
1. Cuci muka dengan menggunakan cleanser sesuai dengan kondisi kulit wajah.

2. Sekiranya nak pakai toner, sila pakai toner terlebih dahulu.

3. Calit sedikit Fresh Ising Treatment dan sapu di seluruh wajah dengan sekata sambil berselawat.

4. Dap dap sehingga Fresh Icing Treatment menyerap masuk ke dalam kulit.

5. Senyum dan niat semoga Allah izinkan SD boleh bagi manfaat dapat kulit lebih sihat dan geboo.

6. Penggunaan boleh dipakai siang dan malam.

🌝SIANG – Perlu pakai sun screen untuk perlindungan matahari kerana Moisturiser Treatment Skin Dessert tiada SPF.

🌜MALAM – Boleh dipakai sebelum waktu tidur selepas cuci muka.

PANTANG LARANG
——————————-
Tiada. Cuma suggest perlu jarakkan penggunaan krim lain untuk monitor keberkesanan Moisturiser Treatment Skin Dessert pada kulit pengguna

INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA

Siapa kata skin dessert ni untuk perempuan je? Lelaki sekarang pon kena jaga muka tau. Muka kacak kocek tebal gadis mana yang tak geram kan. Aumm😜
Bila dating dengan awek skin dessert baru la bagai pinang dibelah dua. Tak gitu?

Tua muda lelaki perempuan semua boleh pakai. Harga berbaloi sangat dah tentu² mampu beli dan mampu milik. Nak repeat berkali-kali pon tak perlu fikir panjang. Nak cod area terdekat?? Wassap saja agent-agent kami yang berdekatan anda.

INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA
INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA INFO & TESTIMONI MOISTURISER TREATMENT SKIN DESSERT, KOSMETIK CIDA

beli online klik sini
beli melalui whatsapp 0132829456

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.