Dianz Vitamilk – MILK BOOSTER YG TERBAIK

Assalamualaikum..

Berita baik untuk mommy2 yang sedang mencari Milk Booster Terbaik untuk DIRI sendiri dan baby. Dianz Vitamilk Booster adalah milk booster yg terbaik bukan sekadar memeriahkan susu tapi untuk kesihatan dan kecantikan mommy dan baby…menarik kan.. semua dlm satu produk sahaja..

Bukan tu je..mommy juga akan rasa lebih bertenaga setiap hari walaupun breast feeding! Dan bukan tu je..ada lagi!! Kulit mommy pun akan kelihatan lebih berseri dan tak kusam! baby pun boleh tido lena sebab kenyang dengan susu mommy yg meriahh sangat tu…

SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER
  • Wanita yang merancang untuk hamil
  • Wanita mengandung
  • Wanita yang sedang berpantang
  • Wanita yang menyusukan anak

KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMILK BOOSTER

Dianz Vitamilk Booster ad

  • fig dan Kurma adalah sumber vitamin semulajadi yang sihat dan baik untuk mommy menyusu,
  • Omega 3 adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
  • Kolegen ikan membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita hamil dan membantu mengurangkan rekahan kulit.
  • Apricot dan delima memberi antioksidan yang secukupnya bagi wanita hamil dan para ibu untuk menambahkan tenaga
  • Madu untuk meningkatkan pergerakan usus bagi membantu penghadaman yang baik

KEISTIMEWAAN DIANZ VITAMILK BOOSTER

  • Meningkatkan susu badan,susu yang terhasil sangat berkhasiat.
  • bagus untuk kesihatan kedua mommy dan baby
  • Kesan Pemutihan untuk Mommy dan baby
  • Kulit menjadi lembut dan berseri
  • kulit muka “Pinky” mcm baby
  • anti aging a,k.a awet muda
  • Jauh dari penyakit
  • Sesuai untuk bakal ibu yang sedang ikthiar untuk dapatkan zuriat. menguatkan rahim dan mambantu menyeimbangkan hormon di dalam badan.
  • Selamat untuk ibu Hamil
  • Diluluskan Kementerian kesihatan (KKM) di bawah akta pengkelasan makanan.

CARA PENGAMBILAN  DIANZ VITAMILK BOOSTER

1 sachet sehari selepas makan pagi
Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik

Best kan…. jom baca dan tengok sendiri testimoni penguna yg dah cuba Dianz Vita milk Booster ni… mommy2 mesti bertambah yakin dan nak cuba jugak…hihi

TESTIMONI PENGUNA DIANZ VITAMILK

 
Cara Pembelian DIANZ VITAMILK BOOSTER
 Terus Whatsapp ke
+6013.282.9456
 
 Facebook : nursyahidah.alqudsy
 Instagram : @dianzvitaminbycida
1 Box: RM72 SEM  / RM77 SS
2 Box: RM132 SEM / RM137 SS
3 Box : RM192 SEM / RM197 SS
PENGHANTARAN
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.