Elysian Serum Foundation

Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA

SERUM FOUNDATION

adalah sejenis bedak asas yang mengandungi kandungan serum di dalam wajah.

SERUM FOUNDATION bukan sahaja bertujuan untuk menutup segala kekurangan di wajah tetapi dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah seperti masalah kulit sensitif yang tidak boleh menggunakan sebarang foundation untuk solekan, kulit berjerawat, kulit berjeragat dan kulit yang berparut teruk.

Bukan saja menggunakan SERUM FOUNDATION untuk bersolek, tetapi sambil pakai foundation untuk bersolek, anda dapat menjaga kulit kerana kandungan serum yang aktif membantu mengatasi masalah kulit wajah semasa anda bersolek.

Sambil guna make up sambil jaga kulit. Dijamin selamat digunakan setiap hari tanpa memberikan kesan sampingan dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya

Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA

KELEBIHAN ELYSIAN SERUM FOUNDATION:

  1. Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
  2. Memberi kesan “glowing pada pada solekan”
  3. Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
  4. Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
  5. Tahan sehingga 9 jam.
  6. Bau yang “mahal” dan ekslusif
  7. Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
  8. Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
  9. Mencerahkan kulit secara sekata
  10. Membantu mengecutkan jerawat
  11. Membantu memudarkan jeragat
  12. Melembapkan kulit semasa make up
  13. Tidak berminyak.
  14. Mudah dicuci dan halal
  15. Tidak bercapuk

Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA

Bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan Elysian Serum Foundation adalah seperti minyak argan, ekstrak pudina, minyak biji apricot dan juga vitamin C dan E. Ekstrak pudina berfungsi untuk memberi kelegaan dan selesa semasa memakai make up. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria, anti fungai dan anti keradangan. Selain itu, ia juga boleh mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.

Minyak argan berkesan untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuatkan make up lebih fresh, glowing dan tahan lebih lama.

Minyak biji apricot sangat kaya dengan vitamin untuk memberi pencerahan dan membersihkan kulit wajah. Ia juga membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada kulit wajah. Vitamin C dan E bersifat anti oksida, berkesan untuk menghalang kulit dari terkena sinaran UV yang berbahaya. Vitamin E juga berkesan untuk mengawal sebum dari mengeluarkan minyak yang berlebihan.

 

Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA

Testimoni Penguna

Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA Elysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDAElysian Serum Foundation, KOSMETIK CIDA

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.