OBSESS COSMETICS DD CUSHION FOUNDATION- INFO,FEEDBACK , REVIEW AND TESTIMONI

POWER BETUL LA OBSESS CUSHION FOUNDATION NI‼️

Sapu nipis je, dah boleh tutup semua parut, segala jerawat kat wajah. Ehhh bukan tu je uols.
Obsess cushion foundation ni tak sama dgn Fd cushion yg lain, sebab ada fungsi MERAWAT skin uols + ada SPF 50 (sunblock) lagi. Woowww😱😱ALL IN ONE okay😍😍

Cushion Foundation Obsess

ape yg best? meh baca…

 mudah di bawa ke mana2.. tak payah pakai liqiud foundation nak pakai brush.. sbb cushion foundation Obsess dah sediakan span

 sudah dilengkapi Sunscreen protection spf50. sesuai dgn cuaca di malaysia.

Sesuai untuk yg 1st time nak belajar make up atau kepada beginner yg baru nak belajar pakai foundation

 Full coverage. sekali dap.. boleh cover 1 muka.. boleh jgk pakai untuk make up yg sederhana.

 Set casing yg baru ianya lebih cantik, compact, warna yg lebih menarik..

 untuk make up lebih matte.. boleh di pakai bersama loose powder. Khas untuk make up user tau.. dah tak payah pakai bedak baby kat muka dah..🙈

  

KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION FOUNDATION

❤ Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah

❤ BOLEH meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih

❤ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat

❤ Jerawat kecut

❤ senang meresap dalam kulit & tak melekit

❤ menutup kesan parut & jeragat

❤ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup

❤ melindungi kulit dari sinaran uv

❤ melambatkan proses kedutan di muka

❤ tidak bercapuk jika berpeluh

❤ high coverage

❤ Vanilla scent

❤ tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM

CODE FOUNDATION

VIDEO Swatches CODE Obsess Treatment Cushion Foundation

BAHAN BAHAN DI DALAM OBSESS CUSHION FOUNDATION

“Sis pelik nya saya pakai cushion foundation obsess ni jerawat jadi kecut “ ramai whatsapp yang min terima macam ni . Korang nak tau tak sebab apa ? Sebab 3 bahan utama dalam cushion foundation obsess ni lah , membantu rawat kulit korang tu tauu

Obsess Cosmetics atau (TCF)/ Mengandungi 3 bahan semulajadi yang akana membantu maslah kulit anda

🌺Geranium Essential Oil
Anti penuaan, menegangkan muka dan membantu meredakan keradangan akibat jerawat

🌿Olive Oil
Melembapkan kulit muka, mengatasi kulit kering dan memudarkan jerawat

🍒Ekstrak Bearberry
Bertindak sebagai ejen pemutih, mengawal pigmentasi dan tona tidak sekata

FEEDBACK TESTIMONI CUSTOMER OBSESS CUSHION TREATMENT FOUNDATION -TCF



VIDEO REVIEW

Obsess Treatment Cushion Foundation  CODE LIGHT

Obsess Treatment Cushion Foundation  CODE MEDIUM

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.