Iflawless Minyak Argan Emas :Kegunaan dan kebaikan

GANTIKAN PENGGUNAAN SERUM BERKIMIA DENGAN “CECAIR EMAS MAGHRIBI” UTK DAPATKAN KULIT MUKA YG SIHAT & SELAMAT!
.
.
Kalau uols baca pasal minyak argan ni, ada 1001 khasiat utk kulit uols tau. Sgt bernilai sampai dipanggil “cecair emas”. Wanita Morocco mmg guna setiap hari. No wonder lah umur dah 60 tahun pun tapi masih awet muda.
.
.
5 FUNGSI UTAMA “CECAIR EMAS MAGHRIBI”;
.
#1 MUKA

💫 Anti penuaan/Awet Muda – Minyak argan akan gantikan sel kulit yg dah mati dgn sel kulit baru serta bertindak kurangkan garis2 halus serta kedutan kat muka

💫 Melindungi kulit muka dari kering and at same time rawat masalah kulit berminyak utk sentiasa lembap

💫 Memudarkan j.ragat dan par ut

💫 Merawat masalah j.rawat

💫 Menganjalkan serta melembutkan kulit muka
.
.
#2 BIBIR

💫 Merawat bibir yg kering serta pecah2

💫 Bertindak sebagai natural lip balm yg membuatkan bibir kemerah-merahan
.
.
#3 KUKU

💫 Menguatkan kuku yg rapuh/rosak

💫 Membuatkan kuku nampak kilat dan bersinar
.
.
#4 MELEBATKAN BULU MATA & KENING
.
.
#5 MEKAP

💫 Bertindak sebagai pelembap solekan

💫 Mengatasi masalah mekap bercapuk, kering, retak & cakey pada hasil sapuan foundation

💫 Menjadikan mekap nampak ekslusif & glowing sehingga 18 jam
.
.
Dan yang paling penting sekali, cecair emas ni bersifat anti – oksidan. Kandungan vitamin E dlm cecair emas 2 KALI GANDA BANYAK dari minyak zaitun.
.
.
9 KEBAIKKAN VITAMIN E UNTUK MUKA

#1 AWET MUDA

#2 MENCERAHKAN KULIT

#3 MEMUDARKAN PAR UT

#4 MEMUDARKAN JERA GAT

#5 MELEMBABKAN KULIT

#6 MEMBUAT KULIT BERSERI

#7 MENGANJALKAN KULIT

#8 MEREDAKAN SUNBURN

#9 MENGURANGKAN KEDUTAN/GARIS HALUS
.
.
So uolss pilih yg mana? Bahan semulajadi seperti “cecair emas maghribi” kami atau bahan campuran seperti serum utk disapu ke kulit muka uols tu?
.
.
Click button wasap warna hijau ¢kat bawah utk sis guide cara pemakaian “cecair emas maghribi” kami dgn betul 👇🏻
.
.
#Silakan share info berguna ni supaya lebih ramai wanita kat luar sana aware dgn kebaikkan “cecair emas” ni 😍

Leave a Reply