Sale!
www.cida.my (31) zoom

Hover

photo_2022-04-04_21-12-02 zoom

Hover

www.cida.my (31)
photo_2022-04-04_21-12-02
Full Screen

SUGAR GOLD FIX BROW

RM39.00 RM29.00

Clear
SKU: N/A Category:

Description

Serious menyesal lah tak cuba awal! 🥺

Best dia tak boleh bawa bincang. Senang je.. Sikat2 dah bentuk, kalau ada lebihan bulu tu conceal sikit. Kalau bulu jenis ketegaq tu kena wax dulu untuk sisir rapi. Warna pun cantik.

Fix Brow ada 2 shade untuk membantu warnai kening korang. Ada pilihan warna seperti light brown sesuai untuk anda yang kulit cerah, brown untuk kulit medium. 😍

Korang dah try ke Fix Brow?

Additional information

code

brown, light Brown

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUGAR GOLD FIX BROW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.