(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (8) zoom

Hover

IMG_20190512_144715_099 zoom

Hover

photo6274027375356389569 zoom

Hover

photo6159108713533778000 zoom

Hover

photo6156629971943139706 zoom

Hover

photo6244459008014526760 zoom

Hover

photo6309717003102955675 zoom

Hover

download (18) zoom

Hover

10 (1) zoom

Hover

images (43) zoom

Hover

(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (8)
IMG_20190512_144715_099
photo6274027375356389569
photo6159108713533778000
photo6156629971943139706
photo6244459008014526760
photo6309717003102955675
download (18)
10 (1)
images (43)
Full Screen

1minute Miracle Foundation NEW LOOK ( 1mm foundation)

RM38.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

 

Image result for 1 minute miracle

1MMF memang sesuai untuk semua jenis kulit…

Bukan nak lariskan produk TAPI memang terbukti dengan feedback customer

👇👇👇👇👇

↪Kulit sensitif boleh
↪Kulit berminyak boleh
↪Parut jerawat boleh
↪Jeragat boleh
↪Kulit kering boleh

Krim halal foundation include bedak asas..

 

1mmf foundation memang tbaikk!!!

Kenapa uolss perlu pilih 1Minute Miracle Foundation

Wuduk friendly tu bukan bermaksud korang tak perlu cuci makeup tapi boleh solat.

1mmf mesra wuduk ada contains yg mudah dicuci, mudah ditanggal, tak perlu cuci berkali-kali dengan makeup remover. Tapi hanya bila mggunakan air foundation 1mmf senang je tertanggal, boleh pkai tisu biasa je. Dan kita tak perlu was-was ketika berwuduk .

1mmf dia tiada silikon.. maksudnye dia tak halang air untuk kena atas permukaan kulit kita. Kalau yang ade silikon tu bila kita jerus air makeup kekal elok je. Macam water based tu 😊

Just sharing benda baik dan halal lagi 😘

0132829456

Additional information

code

fair, classic, tan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1minute Miracle Foundation NEW LOOK ( 1mm foundation)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.