Info Dianz Dmelon Dtox

Kelebihan Produk Dianz Dmelon Dtox

1.Rendah kalori-Kaya dengan nutrisi seimbang
2.Memberikan Tenaga
3.Menjaga kekebalan & kadar metabolisme tubuh
4.Melancarkan saluran pencernaan
5.Mengurangkan rasa “craving” pada waktu malam
6.Kandungan fiber membuatkan kenyang lebih lama

Cara Bancuh Dianz Dmelon Dtox 
1. koyakan sachet
2.bancuh bersama air putih/ sejuk 200ml
3.kacau sempurna
4.sedia untuk diminum

Dianz Dmelon Dtox sesuai untuk siapa?
1. Untuk 16 tahun ke atas
2. Lelaki & Perempuan
3. Boleh diambil ketika dtg bulan
4.Tidak sesuai untuk ibu mengandung
5. Tidak sesuai untuk ibu menyusu bayi
6. Tidal sesuai untuk penyakit kronik

Bahan Bahan terkandung di dalam Dianz Dmelon Dtox

1.Psyllium husk
2Premix Fiber
3.African Mango
4.Watermelon Powder
5.Watermelon Flavour
6.Vitamin C
7.Multivitamin
8.Garcinia Cambogia

Cara Minum Dianz Dmelon Dtox

– Minum selewat-lewatnya pada pukul 9 malam
– Jarakkan masa 3-4 jam dengan Dianz Vitamin , Dianz Honey Gold dab Supplement lain

Cara Minum Dianz Dmelon Dtox  Ketika Berpuasa
– Minum selewat lewatnya pada pukul 9 malam
– Makan Dianz Vitamin dan Dianz Honey Gold ketika bersahur


Beli secara online @ website Klik sini
Beli melalui whatsapp Klik sini

Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Yeke tu ⁉️❓
Hello ‼️⁉️
Ke propa je tuuu ⁉️‼️
Biar benar Uqasha senrose x Alhaalfa ni???

Yes ! Benar wanita cantik kulit halus mulus ni 😱.

Omgg omgg Tinted moisturiser yang super duper light weight & Veryy gojesss fuhhh !! fuhh!!

Tak mau habak lebihh , Hampa kena try dulu okeh? Retis pun dh love , Apetah lagi kita ni gaiis cmfeeemm jatuh cinta terukk !

Dengan packing yang super hygien dlm bentuk tube gini ofcozzz mudahh di bawah ke mana2 dann veryy natural effect !

Tinted hydra Uqasha Sensrose x Alhaalfa

Fd mempunyai moist
or moist mempunyai fd gituuw !

Senang citer 3 in one 🔥

🔥Moisturiser
🔥spf 35
🔥Foundation

Bagi youalls yang suka kan light makeup or very smooth makeup sangat sesuai untuk grab this tinted hydra 💃! yang suka muka nampak healthy ! Glowing skin gtuuu chingggs.

Sangat sesuai untuk semua usia remaja / dewasa mahupun ibu2 yang 40 tahun ke atas kulit mereka akan kelihatan muda kerana moisturiser hydra ni membantu melembapkan kulit wajah mereka
secara tak langsun💃.

Hydra tinted ni mempunyai 3 shade warna :

Cerah : Uqasha
Medium : ala2 fasha sanda
Tan : Dayang

kerja korang akan jadi lebih mudah & cepat 🔥🔥 ! Grab hydra tinted ni pakai terus ready to go 🔥
Fuhh baru dengar dah rasa berkocaakk jantung kan? lainn maciaaam aihh🔥🔥🔥🔥

belian melaui website  KLIK SINI OR WHATSAPP SIS CIDA 0132829456 wasap.la/siscida/naktinteduqashaxaa

PROMOSI PKP UNICO 2021


UNICO PRIMER BASE CREAM

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask



FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 


FEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

OFFICIALLY LAUNCHING TRYME ESSENCE TONER in TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!!

Exclusive collaboration dgn Artis Aina Abdul woww😱😱😱

TRYME is back
Raya tahun ni skin mantul geglow uols.
Serious ahhh RM89 je dlm satu set.
Murah ke murah sgt tu!

✔️Tryme Micellar Cleanser
✔️Tryme Moisturizer
✔️New Tryme Essense Toner

Limited only. Cepat gi serbu semua ceoboss trulooks.

BELI SECARA ONLINE DI WEBSITE KAMI KLIK SINI
BELI MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

1. APA ITU ESSENCE TONER?
⁃ Gabungan essence dan toner dalam 1 botol untuk mencantikkan kulit muka.
⁃ Sejenis cecair yang kurang pekat, jadi ianya mudah meresap dalam kulit
⁃ Combination essence dan toner untuk lembabkan kulit, seimbangkan ph, lebitkam skin dan maximizekan rutin skincare selepas itu.

2. MANAFAAT ESSENCE TONER
⁃ Mengekalkan PH balance
⁃ Kembalikan kelembapan secara mendalam
⁃ Melembut dan menenangkan kulit yang sedang breakout dan jerawat
⁃ Boostkan kesan pada skincare yang lain
⁃ Legakan kulit muka, menggalakkan kuit jadi lembut dan sihat.
⁃ Lindungi skin barrier

3. CARA GUNA
⁃ Best method guna tangan jer gais!
⁃ Sebab natural kat tapak tangan bantu cepatkan penyerapan essence toner ke dalam kulit muka.
⁃ Opss.. tak perlu guna cotton pad sebab eseence toner nie banyak nutrien. Jangan bazirkan kat cotton pad
⁃ Tap tap rata kat muka manjah manjah!

4. WAKTU BILA GUNA?
⁃ Best time pada pagi dan malam
⁃ Lepas cuci muka, keringkan muka dan apply essence toner, diikuti other routine skincare
⁃ Boleh juga guna 3 kali sehari bergantung kepada keperluan dan kesesuaian kulit muka.

5. MAIN INGREDIENTS ESSENCE TONER TRUSKIN

✅ Hexapeptide-1 :
Baikpulih skin DNA melanin dan boost hydration hingga kulit paling dalam

✅ Hyaluronic Acid :
Elakkan kehilangan kelembapan dalam kulit.

✅ Centella Asiatica : Reserved age

✅ Niacinamide :
Pelihara skin barrier, pore minimize, prevent acne.

✅ Vitamin E (coated petals) – USP PALING POWER :
⁃ bantu hasilkan cell kulit baru
⁃ Cerahkan dark spot
⁃ Prevent wrinkle (lambatkan kedut)
⁃ Rawat jeragat
⁃ Kuatkan skin barrier
⁃ Petal tu fungsinya untuk rembeskan vit E, selagi ada air dlm botol tu, selagi tu dia rembes.

6. SIAPA BOLEH GUNA?
⁃ All skin type
⁃ Remaja hingga dewasa
⁃ Orang muka bermasalah dan takde masalah boleh guna (by consultation)

7. TAHAN BERAPA LAMA?
⁃ Tahan 30 – 45 hari bergantung kepada cara penggunaan.

8. Berapa ml?
30 ml

 

 

INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

INFO KEBAIKAN FEEDBACK – TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

FIRST BRIGHTENING MOISTURIZER DI MALAYSIA DENGAN KEMAMPUAN MELEMBAPKAN KULIT SEHINGGA 72 JAM!
.
TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER. The first local water gel moisturizer dengan benefits yang bukan biashe-biashe! Yesss! Brightening and hydrating at the same time
.
KENAPA WAJIB GRAB TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER?

Kulit kering,
kusam,
jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan,
parut bersepah!
Skin nampak tua dari usia. Oh no! 😣

Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION :

1. Moisturizing up to 72hours
2. Brightening
3. Whitening

Packaging dan quality international dgn harga lokal yg tak masuk akal!

Water gel no.1 Malaysia yang buat korang feeling macam pakai Moisturizer brand heff heff! Dah selevel dengan Dior!Laneige!Lancome!

APA INGREDIENT MOISTURIZER TRUSKIN NI?

Bahan dalan truskin moisturiser ni diimport dari Korea, Jepun, Switzerland, Italy dan France!
Semua ingredients bukan cikai2.Max hydration + mencerahkan + memutihkan secara sehat.

HYALURONIC ACID
untuk boost skin moisture dan promote to much more healthy skin.

SACCHARIDE ISOMERATE
kelembapan 72 jam. kurangkan wrinkle/ anti-aging

KOJIC ACID 
mengurangkan kesan dari sinaran UV, dan mencerahkan kulit.

NIACINAMIDE
WANTED INGREDIENTS utk yang nak kurangkan parut, kecilkan pori dan kurangkan kulit kusam.

SALICYLIC ACID –

also known as BHA, ingredients penting untuk fight acne atau jerawat, blackhead dan whitehead, minimize pores.

TRUSKIN MOISTURISER ADA BAU TAK?

Bau  macam masuk SPA 5 bintang

✨ fresh calming soft refreshing! Fragrance yg heff heff ni diimport khas dari France 🇫🇷 !

TRUSKIN MOISTURISER SESUAI DENGAN JENIS KULIT APA? 

Sesuai utk semua jenis kulit especially utk dry skin dan jugak oily skin.

TRUSKIN MOISTURISER ADA KKM KER? SELAMAT KER?

Semestinya  ada KKM approved.

Hydroquinone
Paraben
Mercury

 

 

FEEDBACK OR HONEST REVIEW DARI PENGGUNA TRUSKIN PRODUCT

IMG_4597

 

 

 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

INFO & KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

Sana sini dok sebut #SusukOren .. Benda apa tu hampa??

Uishhh ni mesti tak follow MUA Bellaz?? Kalau uols perasan dulu Bellaz ada masalah skin yang agak ketara. Jadi bila zetty syorkan #SBB, tak sangka ia merubah segalanya. Jerawat di muka makin susut, parut makin pudar, yang paling best muka kelihat lembap dan FRESH!

MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM

Makeup MUA BELLAZ  nampak smooth dan cantik lah!

Mesti brand high end dan pastinya mahal kan??

Tak la sayang. Untuk hasil mekap yang cantik, make sure skin kita bersih dan sihat dulu. Utamakan penjagaan muka, baru la pakai mekap biasa pun look have2!

Rutin skincare saya tak banyak step pun. Gunakan yang wajib je. Tapi consistent la pagi dan malam calit BETTY BEAUTY SERUM baru nampak hasilnya.

Demam oren di sana sini. Tapi Betty Beauty memang dah lama signature dengan oren, since baru beranak dulu lagi. Start dengan Serum Betty Beauty (SBB),

SBB yang kaya vitamin C, bukan je bertindak sebagai serum tapi serum moisturiser.

So, orang yang malas nak tepek macam2, ni ada shortcut. Sekali sapu untuk serum dan pelembap wajah. Cepat meresap ke kulit dan best sangat bau dia. Ada pek besar dan kalau nak cuba, test drive lah size travel dulu. Konfem korang suka ! 🥰

KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

🎗Merawat kulit yang ada jeragat.
🎗Memudarkan parut.
🎗Memulih baik kulit kurang hydration dan kusam.
🎗Memulih baik kulit tidak sekata disebabkan matahari dan kesan kimia produk.
🎗Melembabkan kulit kering disebabkan terdedah radikal bebas secara kerap.
🎗Mematikan kuman jerawat yang aktif dan jangkitan kuman.
🎗Mengecilkan liang pori yang tersumbat.
🎗Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar.

TESTIMONI MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM #SUSUKOREN

SBB yang super duper power ni menggunakan bahan terbaik untuk skin. Antaranya ….

👉 Vitamin C
👉 Aloe vera
👉 Argan oil
👉 Vitamin E
👉 Apple Stem Cell




BELI SECARA ONLINE 
klik sini

BELI MANUAL @ WHATSAPP
klik sini

 

1 Minute Miracle EYEBROW HAVE HAVE

EYEBROW HAVE HAVE
3in1 Kening Pacak Pacak

➡️ Khas untuk peminat kening 2020
➡️ Mata pensil halus dan senang lukis
➡️ Warna medium brown
➡️ Pigmented dan xmudah patah (dijamin)
➡️ Stay Hold Gel untuk buat kening pacak pacak
➡️ Gel yg tidak melekit (clear colour)

Harga RM29

BELI ONLINE klik sini
BELI MELALUI WHATSAPPS klik sini
COD BANDAR ENSTEK/NILAI/SEPANG klik sini

Kebaikan Birdnest Propolis Collagen Soap

ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

🐝Merawat jerawat

🐝Merawat jeragat

🐝Anti penuaan

🐝Anti kedutan

🐝Meremajakan kulit

🐝Kulit kering menjadi lembap

🐝Kulit kusam kembali berseri

🐝Kulit berminyak kembali halus gebu

🐝Menyamarkan sunburn

🐝Memudarkan parut

🐝Merawat jerawat

🐝Mencerahkan kulit

Antara Bahan Utama  BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

FEEDBACK CUSTOMER BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP


KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE