LUCKY DRAW & SALE UNICO PRIMER BASE CREAM PELUANG MENANG EMAS !!!

Jangan ketinggalan dapatkan produk unico. Hadiah lumayan bt pelanggan yang bertuah.

Dengan pembelian produk unico dalam 1 pembelian.. anda berpeluang memenangi hadiah berupa barang kemas.

WOWโ€ผ๏ธ WOWโ€ผ๏ธ WOW โ€ผ๏ธ

Siapalah yang bertuah tu kn? Mungkin anda??




Harga tidak termasuk postage
postage rm8 Semenanjung Malaysiaย  & rm13 Sabah & Sarawak

Setiap pembelian 2 item primer unico layak memenangi cabutan bertuah!!

cara pembelian unico primer base cream

Pembelian di Whatsappย klik sini @ย klik pada gambar di bawah


Pembelian Onlineย klik sini @ klikย gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Anda lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanya rm57.50 (promosi 23 nov 2020- 27 december 2020) harga asal rm65ย 

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal โœ… nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti :ย lihat sini


Nak join #teamunicocida? (klik pic register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp : klik sini


lain lainย info berkenaan unico primer base cream rujuk :ย klik sini

ย 

ย 

#agentwanted #promounico

INFO KEBAIKAN FEEDBACK – TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

FIRST BRIGHTENING MOISTURIZER DI MALAYSIA DENGAN KEMAMPUAN MELEMBAPKAN KULIT SEHINGGA 72 JAM!
.
TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER. The first local water gel moisturizer dengan benefits yang bukan biashe-biashe! Yesss! Brightening and hydrating at the same time
.
KENAPA WAJIB GRAB TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER?
===========================
Kulit kering, kusam, jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan, parut bersepah! Skin nampak tua dari usia. Oh no! ๐Ÿ˜ฃ

1. Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION :
โœ…Moisturizing up to 72hours
โœ…Brightening
โœ…Whitening

2. Packaging dan quality international dgn harga lokal yg tak masuk akal!

3. Water gel no.1 Malaysia yang buat korang feeling macam pakai Moisturizer brand heff heff! Dah selevel dengan Dior!Laneige!Lancome!

4. Most wanted active ingredients yg diimport khas dari Korea, Jepun, Switzerland, Italy dan France!

๐Ÿ’งHYALURONIC ACID
-untuk boost skin moisture dan promote to much more healthy skin.

๐ŸŒฑSACCHARIDE ISOMERATE
-kelembapan 72 jam. kurangkan wrinkle/ anti-aging

KOJIC ACID – mengurangkan kesan dari sinaran UV, dan mencerahkan kulit.

NIACINAMIDE
– WANTED INGREDIENTS utk yang nak kurangkan parut, kecilkan pori dan kurangkan kulit kusam.

SALICYLIC ACID – also known as BHA, ingredients penting untuk fight acne atau jerawat, blackhead dan whitehead, minimize pores.

5. Bau dah macam masuk SPA 5 bintang โœจ fresh calming soft refreshing! Fragrance yg heff heff ni diimport khas dari France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท !

6. Sesuai utk semua jenis kulit especially utk dry skin dan jugak oily skin.

7. KKM approved.

Semua ingredients bukan cikai2.Max hydration + mencerahkan + memutihkan secara sehat.
โŒHydroquinone
โŒParaben
โŒMercury

Promosi Anniversary Alha Alfa Cosmetics ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ULANG TAHUN KE-4 ALHA ALFA COSMETICS HQ
.
26 Oktober yang akan tiba, genaplah 4 tahun Alha Alfa Cosmetics HQ
.
Bagi menghargai peminat setia kami selama 4 tahun ini, Alha Alfa Cosmetics HQ berbesar hati menyediakan 3 set special edition bersempena ๐Ÿฐ๐˜๐—ต ๐—”๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ๐˜† ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ ๐—›๐—ค dengan potongan ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜. Set yang ada adalah seperti di bawah:

– Set I Met You
– Set I Liked You
– Set I Love You

*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
Dan bonus untuk pembeli set anniversary Alha Alfa Cosmetics HQ, anda berpeluang untuk memenangi ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฎ๐—ถ terkumpul sebanyak ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿฑ๐Ÿฌ๐Ÿฌ melalui contest yang kami sediakan. Jom sertai sekarang!๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I METย YOU

Lebih yakin dan Anggun dengan ๐—ฆ๐—ฒ๐˜ ๐—œ ๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚ daripada ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ.
.๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—›๐—œ๐—ก๐—š๐—š๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿด๐Ÿต.๐Ÿด๐Ÿฌ
istimewa untuk set I Met You & anda turut berpeluang untuk menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa
.

Kandungan set :
– Waterproof loose Powder
– Waterproof Foundation
– Cushion Blusher
– Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Meet You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

 

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – Iย LIKED YOU


Alha Alfa hadir dengan set yang menarik dengan discount yang lebih menjimatkan!
๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฅ๐— ๐Ÿฑ๐Ÿต.๐Ÿณ๐Ÿฌ & ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ก๐—š ๐— ๐—˜๐—ก๐—ฌ๐—˜๐—ฅ๐—ง๐—”๐—œ ๐—–๐—ข๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐Ÿฐ๐—ง๐—› ๐—”๐—ก๐—ก๐—œ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—ฌ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”.
.
SET I LIKED YOU
.
Kandungan set :
-Waterproof loose Powder
-Peony Brightening Moisture Face Cream
-Royal Propolis Foundation
-Skin Booster Serum
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Like You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I LOVE YOU

DAPATKAN PENJIMATAN SEHINGGA ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ DENGAN PEMBELIAN ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—œ ๐—Ÿ๐—ข๐—ฉ๐—˜ ๐—ฌ๐—ข๐—จ
.
Gandingan produk yang menarik dan wajib dimiliki oleh setiap wanita di luar sana. Setiap pembeli akan mendapat Kad Istimewa daripada Alha Alfa berpeluang menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa.
.
Kandungan set :
-Cushion Blusher
-Eyeshadow Color Design Pallete
-Royal Propolis Foundation
-Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount adalah terhad.
.
Dapatkan set I Love You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini
Untuk beli melalui whatsapp klik sini

 

MEGA SALE 2020 : BIRDNEST ESSENCE & BIRDNEST FACIAL RADIANCE by PNA

๐Ÿ”ฅ PNA MEGA SALES ๐Ÿ”ฅ
(PROMO VALID 17/10 – 7/11)

MEGA SALES KEMBALI LAGI…

Inilah yang kita nanti nantikanย 
Jarang jarang founder kita nak buat sales tau. Kalini dia buat, memang jimat banyak uiii.

Rugi siapa yang tak grab. Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau. boleh tengok next posting Siyss akan upload harga PROMO BNE & BNFR niย 


HARGA JUALAN ADALAH SEPERTI BERIKUT:

SEMENANJUNGย 
HARGA ASAL RM20

โ€ข RM19 (1pcs) JIMAT RM 1โš ๏ธ
โ€ข RM35 (2pcs) JIMAT RM 5โš ๏ธ
โ€ข RM50 (3pcs) JIMAT RM 10โš ๏ธ
โ€ข RM65 (4pcs) JIMAT RM 15 โš ๏ธ

SABAH/ SARAWAK
HARGA ASAL RM25

โ€ข RM24 (1pcs) JIMAT RM 1โš ๏ธ
โ€ข RM45 (2pcs) JIMAT RM 5 โš ๏ธ
โ€ข RM65 (3pcs) JIMAT RM 10โš ๏ธ
โ€ข RM85 (4pcs) JIMAT RM 15โš ๏ธ

*LAGI BANYAK BELI LAGI BERBALOI BALOI. JOM DAPATKAN BNE DAN BNFR SEKARANG! KLIK BUTTON WASAP DIBAWAH:-

PROMOSI UNICO PRIMER BASE CREAM YEAR END SALE 2020

ย INFO UNICO PRIMER BASE CREAM

KELEBIHAN UNICO PRIMER BASE CREAM

ย FUNGSI UNICO PRIMER BASE CREAM
ย 

SIAPA YANG BOLEH PAKAI UNICO PRIMER BASE CREAM



APA KATA PENGGUNA TENTANG UNICO PRIMER BASE CREAM??

 

ย 


























































































































































































Cara pembelian unico primer base cream

1) Pembelian di Whatsappย klik siniย @ย klik pada gambar di bawah

2) Pembelian Onlineย klik siniย @ย klikย gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Andaย lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanyaย rm57.50ย (promosi 23 nov 2020- 27 december 2020) harga asalย rm65

Produk senang jual marketing padu dari HQ bakal masuk iklan TV3 gais, semua bashan iklan disediakan

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal & nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti :ย lihat siniย senang untuk customer cari search google je !!

Nak join #teamunicocida? (klikย gambar register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp :ย klik siniย (klikย gambarย  dibawah untuk daftar melalui whatsapp)

lain lainย info berkenaan unico primer base cream rujuk :ย klik sini

ย 

ย 

ย 

ย 

 

INFO & KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

Sana sini dok sebut #SusukOren .. Benda apa tu hampa??

Uishhh ni mesti tak follow MUA Bellaz?? Kalau uols perasan dulu Bellaz ada masalah skin yang agak ketara. Jadi bila zetty syorkan #SBB, tak sangka ia merubah segalanya. Jerawat di muka makin susut, parut makin pudar, yang paling best muka kelihat lembap dan FRESH!

MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM

Makeup MUA BELLAZย  nampak smooth dan cantik lah!

Mesti brand high end dan pastinya mahal kan??

Tak la sayang. Untuk hasil mekap yang cantik, make sure skin kita bersih dan sihat dulu. Utamakan penjagaan muka, baru la pakai mekap biasa pun look have2!

Rutin skincare saya tak banyak step pun. Gunakan yang wajib je. Tapi consistent la pagi dan malam calitย BETTY BEAUTY SERUM baru nampak hasilnya.

Demam oren di sana sini. Tapi Betty Beauty memang dah lama signature dengan oren, since baru beranak dulu lagi. Start dengan Serum Betty Beauty (SBB),

SBB yang kaya vitamin C, bukan je bertindak sebagai serum tapi serum moisturiser.

So, orang yang malas nak tepek macam2, ni ada shortcut. Sekali sapu untuk serum dan pelembap wajah. Cepat meresap ke kulit dan best sangat bau dia. Ada pek besar dan kalau nak cuba, test drive lah size travel dulu. Konfem korang suka ! ๐Ÿฅฐ

KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

๐ŸŽ—Merawat kulit yang ada jeragat.
๐ŸŽ—Memudarkan parut.
๐ŸŽ—Memulih baik kulit kurang hydration dan kusam.
๐ŸŽ—Memulih baik kulit tidak sekata disebabkan matahari dan kesan kimia produk.
๐ŸŽ—Melembabkan kulit kering disebabkan terdedah radikal bebas secara kerap.
๐ŸŽ—Mematikan kuman jerawat yang aktif dan jangkitan kuman.
๐ŸŽ—Mengecilkan liang pori yang tersumbat.
๐ŸŽ—Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar.

TESTIMONI MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM #SUSUKOREN

SBB yang super duper power ni menggunakan bahan terbaik untuk skin. Antaranya ….

๐Ÿ‘‰ Vitamin C
๐Ÿ‘‰ Aloe vera
๐Ÿ‘‰ Argan oil
๐Ÿ‘‰ Vitamin E
๐Ÿ‘‰ Apple Stem Cell




BELI SECARA ONLINEย 
klik sini

BELI MANUAL @ WHATSAPP
klik sini

 

1 Minute Miracle EYEBROW HAVE HAVE

EYEBROW HAVE HAVE
3in1 Kening Pacak Pacak

โžก๏ธ Khas untuk peminat kening 2020
โžก๏ธ Mata pensil halus dan senang lukis
โžก๏ธ Warna medium brown
โžก๏ธ Pigmented dan xmudah patah (dijamin)
โžก๏ธ Stay Hold Gel untuk buat kening pacak pacak
โžก๏ธ Gel yg tidak melekit (clear colour)

Harga RM29

BELI ONLINEย klik sini
BELI MELALUI WHATSAPPSย klik sini
COD BANDAR ENSTEK/NILAI/SEPANGย klik sini

Kebaikan Birdnest Propolis Collagen Soap

ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMerawat jeragat

๐ŸAnti penuaan

๐ŸAnti kedutan

๐ŸMeremajakan kulit

๐ŸKulit kering menjadi lembap

๐ŸKulit kusam kembali berseri

๐ŸKulit berminyak kembali halus gebu

๐ŸMenyamarkan sunburn

๐ŸMemudarkan parut

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMencerahkan kulit

Antara Bahan Utamaย ย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

FEEDBACK CUSTOMERย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP


KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE

Apa yang ada di dalam Skincare Deal Alha Alfa ?

Alha Alfa Spray

Produk keluaranย Alha Alfa Cosmeticsย ini merupakan satu keperluan bagi penggemar makeup. Ia bertindak umpama primer bagi menjadikan makeup tahan lama selain meratakan bedak berdebu supaya nampak kulit halus licin sekata. Malah dalam masa sama Alha Alfa Spray juga membantu merawat masalah kulit.

Kandungan Bahan Utama dalam Alha Alfa Sprayย  :

๐Ÿ‘Aloveraย – Membantu menghilangkan rasa gatal & merawat kulit
๐Ÿ‘Vitamin Eย – Memudarkan parut dan membaiki tekstur kulit
๐Ÿ‘Cocus Nuciferaย – Melembap & merawat eczema & anti – penggelupasan
๐Ÿ‘Galacytomecyesย – Kurangkan kedutan & garis halus juga mencerah sekatakan tona kulit
๐Ÿ‘Tumericย – Haluskan kulit & pudarkn bekas jerawat
๐Ÿ‘Piteraย – Anti Penuaan & Melembapkan kulit
๐Ÿ‘Centella Asiaticaย – Merawat luka / jerawat dan melembapkan kulit kering
๐Ÿ‘Carica Papayaย – Anti kedut & whitening

2 jenis2 Alha Alfa Spray yg perlu di pilih salah satu :

1. RADIANT PRIMER SPRAYย 
– Sesuai untuk kulit kering / kombinasi
– Membantu melembabkan kulit & mengecutkan jerawat
– Mengandungi gold abstract yang membuatkan kulit glowing
– Boleh dijadikan makeup primer
– Dewy & glow finishing
– Boleh digunakan bila2 masa jika terasa kulit kering
– Boleh spray sebelum / semasa / selepas makeup

2. MATTE PRIMER SPRAYย 
– Sesuai untuk kulit berminyak
– Memberikan efek matte pada kulit
– Sebagai primer makeup
– Boleh spray sebelum / semasa / selepas makeup

– Boleh spray bila2 masa bila rasa oily terutama di T-Zone!

Nama item : Alha Alfaย spray
Isian kandungan : 100ml
Harga Normal : RM79 exc postage

 

 

Alha Alfa Centella Skin Booster Serum

Terbaru dariย Alha Alfa Cosmetics! Centella Skin Booster merupakan sejenis Serum khusus memfokuskan masalah kulit berminyak & jerawat serta mengurangi tanda2 aging. Formula tidak berminyak tapi mudah resap ke dalam lapisan kulit. Rasa yang sangat selesa & anda pasti sukakannya!

Fungsi & Kelebihan Alha Alfa Centella Skin Booster Serum :

๐Ÿ’– Meremajakan kulit
๐Ÿ’– Melembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’– Mengatasi masalah kulit berminyak
๐Ÿ’– Meningkatkan keanjalan & memperbaiki tisu kulit wajah
๐Ÿ’– Membantu merawat masalah kulit seperti radang kulit kemerahan, jerawat dan parut jerawat juga kedutan โ€œsmile lineโ€ yang ketara ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’– Mengecilkan liang pori terbuka
๐Ÿ’– Sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Cara Pengggunaan Disarankan :

๐Ÿ‘‰ Boleh digunakan sebelum makeup! Selepas cuci muka, apply Serum Centella ini kemudian baru pakai moisturizer. Jadikan rutin amalan penjagaan kulit setiap kali selepas cuci muka siang dan malam.

Nama item : AA Centella Skin Booster Serum
Isian kandungan : 30ml
Harga Normal : RM69.90 exc postage

 

 

Alha Alfa Peony Brightening Moisture Face Cream

Alha Alfa Peony Brightening Moisture Face Cream merupakan krim pelembap + perawatan wajah yang membantu menyelesaikan masalah kulit kering, jerawat juga tanda2 penuaan awal. Tekstur krim yang ringan, tidak berminyak dan pantas meresap sesuai untuk semua jenis kulit wajah.

Kelebihan Alha Alfa Peony Brightening Moisture Face Cream :

โœ…ย  Sebagai pelembap kulit sebelum pakai makeup atau treatment cream sebelum tidur
โœ…ย  Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif
โœ…ย  Mengurangkan pembentukan jeragat (antiaging)
โœ…ย  Mengecutkan jerawat
โœ…ย  Merawat kulit mudah sunburn
โœ…ย  Menjadikan kulit anjal halus & cerah sekata

Bahan kandungan dalam Alha Alfa Moisturiser Cream :

๐Ÿƒ Aloe Vera ๐Ÿƒ Bunga Buas-Buas Bukit ๐Ÿƒ Ginseng ๐Ÿƒ Corydalis ๐Ÿƒ Peony

Cara Pengggunaan Disarankan :

๐Ÿ‘‰ Boleh digunakan sebelum makeup! Selepas cuci muka, apply Serum Centella ini kemudian baru pakai moisturizer. Jadikan rutin amalan penjagaan kulit setiap kali selepas cuci muka siang dan malam.

Nama item : Alha Alfa Moisturiser
Isian kandungan : 50ml
Harga Normal : RM59 exc postage

 

set skincare deal rm 149.90