INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

โœ… 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
โœ… Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
โœ… Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
โœ… Advanced formulation
โœ…Natural product
โœ… Instant lembut mcm kulit baby after pakai
โœ… Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
โœ… Warna coklat . Soft texture
โœ… Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
โœ… Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP –ย wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-ย ย klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICOย KLIK SINIย 

INFO KEBAIKAN FEEDBACK – TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

FIRST BRIGHTENING MOISTURIZER DI MALAYSIA DENGAN KEMAMPUAN MELEMBAPKAN KULIT SEHINGGA 72 JAM!
.
TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER. The first local water gel moisturizer dengan benefits yang bukan biashe-biashe! Yesss! Brightening and hydrating at the same time
.
KENAPA WAJIB GRAB TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER?

Kulit kering,
kusam,
jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan,
parut bersepah!
Skin nampak tua dari usia. Oh no! ๐Ÿ˜ฃ

Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION :

1. Moisturizing up to 72hours
2. Brightening
3. Whitening

Packaging dan quality international dgn harga lokal yg tak masuk akal!

Water gel no.1 Malaysia yang buat korang feeling macam pakai Moisturizer brand heff heff! Dah selevel dengan Dior!Laneige!Lancome!

APA INGREDIENT MOISTURIZER TRUSKIN NI?

Bahan dalan truskin moisturiser ni diimport dari Korea, Jepun, Switzerland, Italy dan France!
Semua ingredients bukan cikai2.Max hydration + mencerahkan + memutihkan secara sehat.

HYALURONIC ACID
untuk boost skin moisture dan promote to much more healthy skin.

SACCHARIDE ISOMERATE
kelembapan 72 jam. kurangkan wrinkle/ anti-aging

KOJIC ACIDย 
mengurangkan kesan dari sinaran UV, dan mencerahkan kulit.

NIACINAMIDE
WANTED INGREDIENTS utk yang nak kurangkan parut, kecilkan pori dan kurangkan kulit kusam.

SALICYLIC ACID –

also known as BHA, ingredients penting untuk fight acne atau jerawat, blackhead dan whitehead, minimize pores.

TRUSKIN MOISTURISER ADA BAU TAK?

Bauย  macam masuk SPA 5 bintang

โœจ fresh calming soft refreshing! Fragrance yg heff heff ni diimport khas dari France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท !

TRUSKIN MOISTURISER SESUAI DENGAN JENIS KULIT APA?ย 

Sesuai utk semua jenis kulit especially utk dry skin dan jugak oily skin.

TRUSKIN MOISTURISER ADA KKM KER? SELAMAT KER?

Semestinyaย ย ada KKM approved.

โŒHydroquinone
โŒParaben
โŒMercury

 

 

FEEDBACK OR HONEST REVIEW DARI PENGGUNA TRUSKIN PRODUCT

IMG_4597

 

 

 

Promosi Anniversary Alha Alfa Cosmetics ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ULANG TAHUN KE-4 ALHA ALFA COSMETICS HQ
.
26 Oktober yang akan tiba, genaplah 4 tahun Alha Alfa Cosmetics HQ
.
Bagi menghargai peminat setia kami selama 4 tahun ini, Alha Alfa Cosmetics HQ berbesar hati menyediakan 3 set special edition bersempena ๐Ÿฐ๐˜๐—ต ๐—”๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ๐˜† ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ ๐—›๐—ค dengan potongan ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜. Set yang ada adalah seperti di bawah:

– Set I Met You
– Set I Liked You
– Set I Love You

*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
Dan bonus untuk pembeli set anniversary Alha Alfa Cosmetics HQ, anda berpeluang untuk memenangi ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฎ๐—ถ terkumpul sebanyak ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿฑ๐Ÿฌ๐Ÿฌ melalui contest yang kami sediakan. Jom sertai sekarang!๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—ข๐—œ | ๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—› ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ž

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I METย YOU

Lebih yakin dan Anggun dengan ๐—ฆ๐—ฒ๐˜ ๐—œ ๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚ daripada ๐—”๐—น๐—ต๐—ฎ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฎ.
.๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—›๐—œ๐—ก๐—š๐—š๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿด๐Ÿต.๐Ÿด๐Ÿฌ
istimewa untuk set I Met You & anda turut berpeluang untuk menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa
.

Kandungan set :
– Waterproof loose Powder
– Waterproof Foundation
– Cushion Blusher
– Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Meet You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

 

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – Iย LIKED YOU


Alha Alfa hadir dengan set yang menarik dengan discount yang lebih menjimatkan!
๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—๐—œ๐— ๐—”๐—ง ๐—ฅ๐— ๐Ÿฑ๐Ÿต.๐Ÿณ๐Ÿฌ & ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ก๐—š ๐— ๐—˜๐—ก๐—ฌ๐—˜๐—ฅ๐—ง๐—”๐—œ ๐—–๐—ข๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐Ÿฐ๐—ง๐—› ๐—”๐—ก๐—ก๐—œ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—ฌ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”.
.
SET I LIKED YOU
.
Kandungan set :
-Waterproof loose Powder
-Peony Brightening Moisture Face Cream
-Royal Propolis Foundation
-Skin Booster Serum
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount ini adalah terhad!
.
Dapatkan set I Like You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara onlineย klik sini

Untuk beli melalui whatsappย klik sini

ALHA ALFA SETย ANNIVERSARY – I LOVE YOU

DAPATKAN PENJIMATAN SEHINGGA ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ DENGAN PEMBELIAN ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—œ ๐—Ÿ๐—ข๐—ฉ๐—˜ ๐—ฌ๐—ข๐—จ
.
Gandingan produk yang menarik dan wajib dimiliki oleh setiap wanita di luar sana. Setiap pembeli akan mendapat Kad Istimewa daripada Alha Alfa berpeluang menyertai Contest 4th Anniversary Alha Alfa.
.
Kandungan set :
-Cushion Blusher
-Eyeshadow Color Design Pallete
-Royal Propolis Foundation
-Primer Gel
.
*Setiap pembelian set akan mendapat ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐Ÿฅณ
.
JIMAT & BERBALOI!
*Discount adalah terhad.
.
Dapatkan set I Love You & berpeluang memenangi wang tunai terkumpul sebanyak RM6500 sekarang!

Untuk beli secara online klik sini
Untuk beli melalui whatsapp klik sini

 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNAย  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

โœ”๏ธ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
โœ”๏ธ Kandungan 15ml
โœ”๏ธ LULUS KKM
โœ”๏ธ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

๐Ÿ’ž Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
๐Ÿ’ž Mencerah & melembut kulit
๐Ÿ’ž Mengembalikan keanjalan kulit
๐Ÿ’ž Kulit lebih glowing
๐Ÿ’ž Meratakan lubang jerawat
๐Ÿ’ž Menegangkan kulit
๐Ÿ’ž Meremajakan kulit
๐Ÿ’ž Membaiki kulit kusam
๐Ÿ’ž Melambatkn penuaan
๐Ÿ’ž Mengecilkan liang pori yang terbuka
๐Ÿ’ž Mengecutkan jerawat
๐Ÿ’ž Menjadikan tona lebih sekata
๐Ÿ’ž Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
๐Ÿ’ž Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4.ย Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

INFO & KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

Sana sini dok sebut #SusukOren .. Benda apa tu hampa??

Uishhh ni mesti tak follow MUA Bellaz?? Kalau uols perasan dulu Bellaz ada masalah skin yang agak ketara. Jadi bila zetty syorkan #SBB, tak sangka ia merubah segalanya. Jerawat di muka makin susut, parut makin pudar, yang paling best muka kelihat lembap dan FRESH!

MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM

Makeup MUA BELLAZย  nampak smooth dan cantik lah!

Mesti brand high end dan pastinya mahal kan??

Tak la sayang. Untuk hasil mekap yang cantik, make sure skin kita bersih dan sihat dulu. Utamakan penjagaan muka, baru la pakai mekap biasa pun look have2!

Rutin skincare saya tak banyak step pun. Gunakan yang wajib je. Tapi consistent la pagi dan malam calitย BETTY BEAUTY SERUM baru nampak hasilnya.

Demam oren di sana sini. Tapi Betty Beauty memang dah lama signature dengan oren, since baru beranak dulu lagi. Start dengan Serum Betty Beauty (SBB),

SBB yang kaya vitamin C, bukan je bertindak sebagai serum tapi serum moisturiser.

So, orang yang malas nak tepek macam2, ni ada shortcut. Sekali sapu untuk serum dan pelembap wajah. Cepat meresap ke kulit dan best sangat bau dia. Ada pek besar dan kalau nak cuba, test drive lah size travel dulu. Konfem korang suka ! ๐Ÿฅฐ

KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

๐ŸŽ—Merawat kulit yang ada jeragat.
๐ŸŽ—Memudarkan parut.
๐ŸŽ—Memulih baik kulit kurang hydration dan kusam.
๐ŸŽ—Memulih baik kulit tidak sekata disebabkan matahari dan kesan kimia produk.
๐ŸŽ—Melembabkan kulit kering disebabkan terdedah radikal bebas secara kerap.
๐ŸŽ—Mematikan kuman jerawat yang aktif dan jangkitan kuman.
๐ŸŽ—Mengecilkan liang pori yang tersumbat.
๐ŸŽ—Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar.

TESTIMONI MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM #SUSUKOREN

SBB yang super duper power ni menggunakan bahan terbaik untuk skin. Antaranya ….

๐Ÿ‘‰ Vitamin C
๐Ÿ‘‰ Aloe vera
๐Ÿ‘‰ Argan oil
๐Ÿ‘‰ Vitamin E
๐Ÿ‘‰ Apple Stem Cell




BELI SECARA ONLINEย 
klik sini

BELI MANUAL @ WHATSAPP
klik sini

 

1 Minute Miracle EYEBROW HAVE HAVE

EYEBROW HAVE HAVE
3in1 Kening Pacak Pacak

โžก๏ธ Khas untuk peminat kening 2020
โžก๏ธ Mata pensil halus dan senang lukis
โžก๏ธ Warna medium brown
โžก๏ธ Pigmented dan xmudah patah (dijamin)
โžก๏ธ Stay Hold Gel untuk buat kening pacak pacak
โžก๏ธ Gel yg tidak melekit (clear colour)

Harga RM29

BELI ONLINEย klik sini
BELI MELALUI WHATSAPPSย klik sini
COD BANDAR ENSTEK/NILAI/SEPANGย klik sini

Kebaikan Birdnest Propolis Collagen Soap

ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMerawat jeragat

๐ŸAnti penuaan

๐ŸAnti kedutan

๐ŸMeremajakan kulit

๐ŸKulit kering menjadi lembap

๐ŸKulit kusam kembali berseri

๐ŸKulit berminyak kembali halus gebu

๐ŸMenyamarkan sunburn

๐ŸMemudarkan parut

๐ŸMerawat jerawat

๐ŸMencerahkan kulit

Antara Bahan Utamaย ย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP

FEEDBACK CUSTOMERย BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP


KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

(more…)

NAFURA MOISTURISER YANG MANA SESUAI DENGAN KULIT ANDA?

l

Delimara Antioxidant Gel Cream 50m

Rasai sendiri kesegaran buah Delima di dalam GEL cream ini yang akan membantu menghalang radikal bebas. Ia nya akan mengembalikan keremajan kulit anda, muka yang kusam akan kembali berseri seawall sapuan pertama. Kesan jangka masa Panjang jika mengamalkan Delimara Antioxidan Gel Cream ini akan membantu mengurangkan jeragat serta mengurangkan kedutan. Kerana keajaiban Antioxcidan dari buah Delima mempunyai seribu kebaikan terhadap kulit.

Testimoniย Delimara Antioxidant Gel Cream 50m

Ingredients:ย 

Water, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycereth-26, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Fragrance, Laminaria Japonica Extract, Tromethamine, Polyquaternium-51, Carbomer, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Coccinia Indica Fruit Extract, Eclipta Prostrata Extract, Fructooligosaccharides, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Arctium Lappa Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Acmella Oleracea Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Mannan, Punica Granatum Fruit Extract, Honey Extract, Pathenol, Raffinose, Folic Acid, Ceramide Np, Cholesterol, Tocopherol, Palmitoylpentapeptide -4.


Royal Pine Flawless Solution Cream 50ml

Bagaikan tidak percaya yang formulasinya menjadi kebanggan kami dalam menghasilkan cream yang membantu masalah kulit berjerawat dan sensitif. Faktor utama kulit berjerawat adalah lebihan minyak oleh itu cream ini akan mengawal rembesan minyak di wajah sekaligus melembapkan tanpa mengeringkan kulit. Parut jerawat yang kehitaman sangat mengjengkil kan pada pandangan setiap individu oleh itu cream ini akan membantu memudarkan parut jerawat yang kehitaman.

Testimoni Royal Pine Flawless Solution Cream 50ml

Ingredients:

Water, Glycerin, Alcohol, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Dimethyl Sulfone, Phenoxyethanol, Panthenol, Butylene Glycol, Fragrance, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Laminaria Japonica Extract, Raffinose, Salicylic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Fructooligosaccharides, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Polyquaternium-51, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Lecithin, Ulmus Davidiana Root Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Pteris Multifida Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phellodendron Amurense Bark Extract, Rheum Palmatum Root/ Stalk Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Potassium Sorbate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Pinus Pinaster Bark Extract, Tocopherol

Alphine Snow White Cream 50ml
Kulit yang putih bersih tanpa adanya jeragat adalah idaman setiap wanita. Ini kerana penampakan jeragat seolah-olah mencacatkan wajah jika ianya muncul di awal usia remaja. Oleh itu Alphine adalah kunci untuk mendapatkan kulit idaman putih bersih selembut salju. Alphine menghalang pembentukan baharu akar jeragat dari naik kepermukaan kulit, sekali gus mencerahkan kulit dan jeragat di wajah. Hari demi hari wajah akan Nampak lebih berseri, bercahaya , kedutan berkurangan dan awet muda.

Testimoni Alphine Snow White Cream 50ml

 

Ingredients:

Water, Glycerin, Alcohol, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Dimethyl Sulfone, Phenoxyethanol, Panthenol, Butylene Glycol, Fragrance, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Laminaria Japonica Extract, Raffinose, Salicylic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Fructooligosaccharides, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Polyquaternium-51, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Lecithin, Ulmus Davidiana Root Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Pteris Multifida Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phellodendron Amurense Bark Extract, Rheum Palmatum Root/ Stalk Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Potassium Sorbate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Pinus Pinaster Bark Extract, Tocopherol

Info , Review & Testimoni – 1minute miracle foundation ( Foundation Mua bellaz)

#1minuteMiracleFoudationย dh ada 3 code…

โžก๏ธFair (Natural tone sesuai untuk asia yg berkulit cerah)

โžก๏ธย Classic (yellow tone sesuai untuk asia yg berkulit biasa)


โžก๏ธย Tan (caremel tone sesuai untuk tanned skin)



[1Minute Miracle Foundation]
Effct SUPER DUPER GLOWING..
.
Xperlu shimmer
Xperlu powder
Xperlu primer
Xperlu moisturizer

#Tahan 16jam DIJAMIN xbercapuk..
#SPF 45
#AVAILBE 3code
#HALAL JAKIM
#mengandungi Extrak MUTIARA
#mengandungi Extrak STRWBERY
#WAJIB GLOWING OVERDOSE

. TESTIMONI 1MM FOUNDATION (1MMFD)


Oder melalui whatsapp

sis cida klik pic

oderย  onlineย  klik picย