INFO KEBAIKAN FEEDBACK – TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

FIRST BRIGHTENING MOISTURIZER DI MALAYSIA DENGAN KEMAMPUAN MELEMBAPKAN KULIT SEHINGGA 72 JAM!
.
TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER. The first local water gel moisturizer dengan benefits yang bukan biashe-biashe! Yesss! Brightening and hydrating at the same time
.
KENAPA WAJIB GRAB TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER?

Kulit kering,
kusam,
jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan,
parut bersepah!
Skin nampak tua dari usia. Oh no! 😣

Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION :

1. Moisturizing up to 72hours
2. Brightening
3. Whitening

Packaging dan quality international dgn harga lokal yg tak masuk akal!

Water gel no.1 Malaysia yang buat korang feeling macam pakai Moisturizer brand heff heff! Dah selevel dengan Dior!Laneige!Lancome!

APA INGREDIENT MOISTURIZER TRUSKIN NI?

Bahan dalan truskin moisturiser ni diimport dari Korea, Jepun, Switzerland, Italy dan France!
Semua ingredients bukan cikai2.Max hydration + mencerahkan + memutihkan secara sehat.

HYALURONIC ACID
untuk boost skin moisture dan promote to much more healthy skin.

SACCHARIDE ISOMERATE
kelembapan 72 jam. kurangkan wrinkle/ anti-aging

KOJIC ACID 
mengurangkan kesan dari sinaran UV, dan mencerahkan kulit.

NIACINAMIDE
WANTED INGREDIENTS utk yang nak kurangkan parut, kecilkan pori dan kurangkan kulit kusam.

SALICYLIC ACID –

also known as BHA, ingredients penting untuk fight acne atau jerawat, blackhead dan whitehead, minimize pores.

TRUSKIN MOISTURISER ADA BAU TAK?

Bau  macam masuk SPA 5 bintang

✨ fresh calming soft refreshing! Fragrance yg heff heff ni diimport khas dari France 🇫🇷 !

TRUSKIN MOISTURISER SESUAI DENGAN JENIS KULIT APA? 

Sesuai utk semua jenis kulit especially utk dry skin dan jugak oily skin.

TRUSKIN MOISTURISER ADA KKM KER? SELAMAT KER?

Semestinya  ada KKM approved.

Hydroquinone
Paraben
Mercury

 

 

FEEDBACK OR HONEST REVIEW DARI PENGGUNA TRUSKIN PRODUCT

IMG_4597

 

 

 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

INFO & KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

Sana sini dok sebut #SusukOren .. Benda apa tu hampa??

Uishhh ni mesti tak follow MUA Bellaz?? Kalau uols perasan dulu Bellaz ada masalah skin yang agak ketara. Jadi bila zetty syorkan #SBB, tak sangka ia merubah segalanya. Jerawat di muka makin susut, parut makin pudar, yang paling best muka kelihat lembap dan FRESH!

MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM

Makeup MUA BELLAZ  nampak smooth dan cantik lah!

Mesti brand high end dan pastinya mahal kan??

Tak la sayang. Untuk hasil mekap yang cantik, make sure skin kita bersih dan sihat dulu. Utamakan penjagaan muka, baru la pakai mekap biasa pun look have2!

Rutin skincare saya tak banyak step pun. Gunakan yang wajib je. Tapi consistent la pagi dan malam calit BETTY BEAUTY SERUM baru nampak hasilnya.

Demam oren di sana sini. Tapi Betty Beauty memang dah lama signature dengan oren, since baru beranak dulu lagi. Start dengan Serum Betty Beauty (SBB),

SBB yang kaya vitamin C, bukan je bertindak sebagai serum tapi serum moisturiser.

So, orang yang malas nak tepek macam2, ni ada shortcut. Sekali sapu untuk serum dan pelembap wajah. Cepat meresap ke kulit dan best sangat bau dia. Ada pek besar dan kalau nak cuba, test drive lah size travel dulu. Konfem korang suka ! 🥰

KELEBIHAN BETTY BEAUTY SERUM

🎗Merawat kulit yang ada jeragat.
🎗Memudarkan parut.
🎗Memulih baik kulit kurang hydration dan kusam.
🎗Memulih baik kulit tidak sekata disebabkan matahari dan kesan kimia produk.
🎗Melembabkan kulit kering disebabkan terdedah radikal bebas secara kerap.
🎗Mematikan kuman jerawat yang aktif dan jangkitan kuman.
🎗Mengecilkan liang pori yang tersumbat.
🎗Memutihkan kulit dan memulihkan kulit terbakar.

TESTIMONI MUA BELLAZ PAKAI BETTY BEAUTY SERUM #SUSUKOREN

SBB yang super duper power ni menggunakan bahan terbaik untuk skin. Antaranya ….

👉 Vitamin C
👉 Aloe vera
👉 Argan oil
👉 Vitamin E
👉 Apple Stem Cell




BELI SECARA ONLINE 
klik sini

BELI MANUAL @ WHATSAPP
klik sini

 

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

(more…)

Dianz vitamin- pengalaman pengunaan & kebaikan vitamin C dan E

Sy nak cerita sikit pengalaman sy semasa mengandung anak yg ke dua.. , apa yg merisaukan sy kulit sy menjadi kusam dan tidak bermaya padahal sebelum ini kulit sy ok je…

Masalah ini berlarutan sehinggalah sy bersalin
Sy fikir tu masalah kulit kusam ni berkait rapat dengan pembawakan budak tapi sy silap sebab dah bersalin pun sama je… masa dalam pantang sy mencari product yg boleh selesaikan masalah kulit yg kusam dan  dlm masa yg sama boleh mempercepatkan penyembuhan luka bersalin, memandangkan sy ni bersalin czer so ada laa parut yg tak cantik di perut, sehingga lah sy bertemu dengan product Dianz Vitamin pada masa tu sy beli ngan adik ipar sy @salinanordin, sebab teruja dengan testimoni ramai yg dah cuba berkesan sangat…

tak sampai beberapa hari amalkan dianz vitamin ni.. saya dah Nampak kesan nyer kulit saya semakin putih dan bercahaya…Syukur Alhamdulillah berbeza sgt2 dulu walaupun kulit sy mmg jenis putih tapi bila kusam.. dia jadi mcm tak bercahaya bertompok dan kering…

bukan dapat kulit cantik sahaja.. susu saya pun meriahh… sy amalkan mkn dianz vitamin ni salah satu sebabnya saya kurang mkn buah buahan yg kaya dengan vitamin C dan E.. lagipun sekarang buah pun dah mahalkan..

selain vitamin C dan E ada kandungan lain di dlm pdt dianz vitamin ni baca laa …kat bawah ni,,

 
Kebaikan Vitamin C + E.
* Memutihkan kulit wajah dan badan.
* Merawat jerawat kronik.
* Mengurangkan masalah resdung.
* Memberi kesihatan dan kecantikan dari dalam.
* Mengecilkan pori pada wajah.
* Vitamin lengkap untuk tubuh anda.
* Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
 
di sebabkan product ini bagus… saya nk bantu anda semua jadi cantik dan sihat..
sy dah jadi Agent utk pdt dianz vitamin ni.. niat sy nak kongsi kebaikan dianzvvitamin C dan E ni..
Apa yang best sangat dianz vitamin baru ni??
💊EXTRA EXTRA ascorbic acid + glutathione
💊kesan penyerapan 5x lebih cepat
💊tablet lebih padat dan lebih halus dengan rasa berry
💊baik untuk kuku, rambut dan tumit kaki
💊lulus KKM

 DIAN VITAMIN 35 biji – new packing

Harga rm52

Poslaju rm 8 sm /rm 13 ss

KLIK SINI UNTUK BELI ONLINE 

KLIK SINI UNTUK MEMBELI MELALUI WHATSAPP

KLIK SINI UNTUK JOIN DROPSHIP DIANZ

 

TERBARU SET COMBO DIANZ EDISI RAYA MUA BELLAZ rm89 shj

COMBO RAYA X MUABELLAZ RM89😍
Menarik kan?

3 IN 1 COMBO include ;
1 dianz vitamin ( 35 biji )
15 sachet dianz honey booster GOLD
1 lipscrub dianz bernilai RM25

Harga asal RM 114
Harga Promo RM 89
JIMAT RM25