PRODUCT SUGAR GOLD MALAYSIA

Bertambah excited setiap kali nak mekap. Mana tak nya, kita dah ada base yang kukuh. So pakai heavy mekap pun tak jejaskan skin. Kulit pun terjaga gitu.

Bestnya ada #SugarGoldOil!

#Melembabkan kulit kering,kusam dan tona tak sekata.
# Memperbaiki dan menghidupkan sel kulit mati.
# Merawat dan mencantikkan wajah.
#Makeup lebih tahan lama.
# Wajah lebih berseri dan glowing.
#Mengurangkan jerawat.
#Dan kita ada 2 saiz untuk awak. Yang lebih besar untuk kegunaan lebih lama. Kecil comel elok dibawa kemana2 saja.

KLIK SINI UTK BELI —> https://www.cida.my/product/sugar-gold-malaysia/sugar-gold-malaysia-luxury-beauty-oil/

Tak tahan betul. Jenuh cari pencuci muka yang sesuai. Skin i jenis berminyak walaupun baru lepas cuci.

Untuk skin jenis berminyak kakchubby cadangkan pilih pencuci dengan pH yang rendah (acidic) untuk memudahkan minyak dihilangkan.

Pakai #SugarGoldFacewash pun boleh selesaikan masalah sis. Bahan yang digunakan ialah …

# Daun mint
# Bisabolol
#Tea Tree
# Coco oil
#24k Gold Flakes
# Canadian Willowherb

“Best sangat! Lepas cuci muka rasa lembut je. Bersih betul2 bersih kulit. Tak tinggal kesan.”

Gitu! Siapa tak excited kan? Jom dapatkan sekarang! Sementara stok masih ada ya.

KLIK SINI UTK BELI —-> https://www.cida.my/product/sugar-gold-malaysia/sugar-gold-face-wash/

Fix & GLOW
Melembapkan
Menganjal
Glowing

Luar biasa… Qualiti setanding jenama di mall..
Sebelum dan selepas mekap hanya spray di muka..mekap maintain sepanjang hari

Wowww😍😍😍

KLIK SINI UTK BELI —-> https://www.cida.my/product/sugar-gold-malaysia/sugar-gold-fix-glow-spray-setting-spray-sugar-gold/

Mari berkenalan dengan Miss Pom Pom
:
Miss Pom Pom sedia membantu adik dan kakak yang mencari beauty blender atau blending egg yang setanding BB Kak Pora. .
🏼Apa beza guna beauty blender dan brush?
BB membantu foundation anda meresap atau di dab dengan sekata. Baru lah mekap meletop
.
Ciri -ciri Si Miss Pom Pom laku dipinang

# High Quality (quality sangat soft toing-toing)
#: Absorbtion atau meresap air dengan sangat bagus. Tak caya cerrr try
# Mengembang bak juara apabila kembang
#Cepat Kering dan TIDAK meninggalkan sisa air
#Tidak menukar warna foundation kegemaran anda
#Tidak merosakkan warna atau tekstur foundation anda. Ada BB yang akan jadikan tekstur foundation anda berbelang-belang tak sekata, jika BB anda sangat keras
# Sangat smooth dan blending foundation menjadi sangat mudah dan sekata. No More Bercapok
# Laku keras

KLIK SINI UTK BELI —->

HARGA SUGAR GOLD PRODUCT

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.