photo6262377233616316932 zoom

Hover

photo6213127844360464660 zoom

Hover

photo6212784672178547011 zoom

Hover

photo6212784672178547012 zoom

Hover

photo6213127844360464661 zoom

Hover

photo6275862413018507515 zoom

Hover

photo6275862413018507516 zoom

Hover

photo6213127844360464660 zoom

Hover

photo6262377233616316932
photo6213127844360464660
photo6212784672178547011
photo6212784672178547012
photo6213127844360464661
photo6275862413018507515
photo6275862413018507516
photo6213127844360464660
Full Screen

TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

RM45.00RM85.00

Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Description

TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER

4 bahan terbaik dlm Truskin

1. Niacinamide sebagai anti-acne
2. Hyaluronic acid intensely hydrating
3. Salicylic acid minimize pores
4. Saccharide isomerate instant & deep hydration

Truskin moisturizer terbaik utk skin muka

Gel base yang tak berminyak

“Sapu Truskin Moisturiser sebelum tidur kat tempat jerawat tu, esok pagi dah kecut “
.
Truskin Hydra Brightening Moisturizer bukan sahaja sekadar memberi kelembapan malah mampu merawat skin. Kaya dengan ingredients berkualiti yg boleh memberikan manfaat untuk skin yang bermasalah.
.
Very recommended to use day and night for better result.

Ramai sangat yg tanya kelebihan Truskin Hydra Brightening Moisturizer ni tak sabar2 nak try kan?
.
Truskin ni bukan moisturizer besher2 gais, serius bukan sekadar melembapkan kulit ajer.
.
BENEFITS FOR SKIN:
•72hrs hydrating
•Brightening & whitening
•Merawat skin
•Kecutkan jerawat
•High antioxidant
•Anti-pigmentation
•Anti-aging
Dan banyak lagi tau
.
Seriusly dalam satu jar moisturizer ni korang akan dapat manfaat yg bagus utk kulit.. yg best nya dia tak melekit, senang absorb dlm skin and boleh tasa instant refreshing!Wow
.
Rugi tak try..rasa macam pakai moisturizer have have tapi harga lokal je tau! Pilihan ditangan anda 🤗

Additional information

size

18ml, 40ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.