PROMOSI PKP UNICO 2021


UNICO PRIMER BASE CREAM

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask



FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 


FEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

SENARAI AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM #teamunicocida

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN / SEMPADAN SELANGOR
ILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila

 


ASMAH UN01628
AGENT UNICO NILAI / UNICO PAJAM / UNICO MANTIN/ UNICO BERANANG/ UNICO ENSTEK
011-30459116
wasap.la/unico-asmah


ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura


MOHAINI UN06084
AGENT UNICO JEMPOL NEGERI SEMBILAN
012-3696458
wasap.la/unico-mohaini


UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGOR

RIN UN06801
AGENT UNICO SEPANG
018-3634206
wasap.la/unico-rin

 

 



NIDA UN08157
AGENT UNICO SHAH ALAM SELANGOR
017-5385003
wasap.la/unico-nida

 


UNICO PRIMER BASE CREAM JOHOR

IFA UN03513
UNICO JOHOR BAHRU
012-7601306
wasap.la/unico-ifa

 


FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana

 


SUE UN08224
UNICO ALOR GAJAH MELAKA
UNICO AYER KEROH MELAKA
017-5098680
wasap.la/unico-sue


UNICO PRIMER BASE CREAM KUALA LUMPUR 

NISA UN06460
AGENT UNICO CHERAS KUALA LUMPUR
017-2985867
wasap.la/uniconisa


Ella UN05536
AGENT UNICO SENTUL KUALA LUMPUR
017-2347622
wasap.la/unico-ella

 

SITI UN07809
AGENT UNICO AMPANG SELANGOR / UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti

 



AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM PAHANG

AYU UN07569
AGENT UNICO PRIMER BERA PAHANG / UNICO CAMERON HIGHLANDS PAHANG
0137348987
wasap.la/unico-ayu


NAJA  UN07815
AGENT UNICO PRIMER KUANTAN PAHANG
014-5024108
wasap.la/unico-naja


SHIELA JAMAL UN08092
AGENT UNICO PRIMER RAUB PAHANG
013-7684008
wasap.la/unico-shiela


MURNI MUNIRA UN08350
AGENT UNICO PEKAN PAHANG
011-15641457
wasap.la/unico-murni


HIDAYAH UN08374
AGENT UNICO KUALA LIPIS PAHANG
011-61015867
wasap.la/unico-hidayah



AGENT UNICO PERAK


AZA UN08151
AGENT UNICO PRIMER TAIPING PERAK
011-70788515
wasap.la/unico-aza


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SARAWAK

CARTALINE UN05878
AGENT UNICO BETONG SARAWAK
013-7299169

wasap.la/unico-cartaline


BETHRISE UN05309
AGENT UNICO MUKAH UNICO SARAWAK
012-8546962

wasap.la/unico-bethrise


WILLIE  UN07660
AGENT UNICO MIRI SARAWAK
011-15804865
wasap.la/unico-willie


JACQ UN08201
AGENT UNICO KOTA SAMARAHAN SARAWAK
wasap.la/unico-jacq
011-26825045


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SABAH



AYISHA
AGENT UNICO TAWAU SABAH
0138929951
wasap.la/unico-ayisha




MADER CIDA
TEAM LEADER UNICO #TEAMUNICOCIDA
MONSTER STOCKIST SAH UNICO HQ 🆔 UN0742
0132829456

wasap.la/unico-cida

OPEN AGENT / STOKIS UNICO  SELURUH MALAYSIA #teamunicocida


Daftar melalui link di bawah
 whatsapp : wasap.la/teamunicocida
Daftar online : cida.my/agent.html

 

Join group telegram kami klik sini

 

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

(more…)