INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

LUCKY DRAW UNICO PRIMER BASE CREAM PELUANG MENANG EMAS !!!

Jangan ketinggalan dapatkan produk unico. Hadiah lumayan bt pelanggan yang bertuah.

Dengan pembelian 2 pcs  unico dalam 1 pembelian.. anda berpeluang memenangi hadiah berupa barang kemas.

WOW‼️ WOW‼️ WOW ‼️

Siapalah yang bertuah tu kn? Mungkin anda??


Harga tidak termasuk postage
postage rm8 Semenanjung Malaysia  & rm13 Sabah & Sarawak

Setiap pembelian 2 item primer unico  ( rm36) layak memenangi cabutan bertuah!!

cara pembelian unico primer base cream

Pembelian di Whatsapp klik sini @ klik pada gambar di bawah


Pembelian Online klik sini @ klik gambar di bawah


nak COD?? jom dapatkan dengan Agent #teamunicocida berdekatan dengan Anda lihat sini


Yang masih tercari-cari nak mula bisness apa, mehh start dengan unico. Modall permulaan rendah sesangat,
hanya rm65 

Yang penting, coaching onz, guidance onz, takde tertinggal ✅ nama dan lokasi anda akan di senarai di website kami seperti : lihat sini


Nak join #teamunicocida? (klik pic register now dibawah untuk daftar secara online)Daftar melalui whatsapp : klik sini


lain lain info berkenaan unico primer base cream rujuk : klik sini

 

 

#agentwanted #promounico

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

SENARAI AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM #teamunicocida

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN / SEMPADAN SELANGOR
ILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila


ASMAH UN01628
AGENT UNICO NILAI / UNICO PAJAM / UNICO MANTIN/ UNICO BERANANG/ UNICO ENSTEK
011-30459116
wasap.la/unico-asmah


ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura


MOHAINI UN06084
AGENT UNICO JEMPOL NEGERI SEMBILAN
012-3696458
wasap.la/unico-mohaini


UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGOR

RIN UN06801
AGENT UNICO SEPANG
018-3634206
wasap.la/unico-rin


HAYATI UN06789
AGENT UNICO SUNGAI BULOH SELANGOR
014-2347684
wasap.la/unico-yati


SITI UN07809
AGENT UNICO AMPANG SELANGOR / UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti



NIDA UN08157
AGENT UNICO SHAH ALAM SELANGOR
017-5385003
wasap.la/unico-nida



FIZA UN05882
UNICO PETALING JAYA
016-7681144
wasap.la/unico-fiza


UNICO PRIMER BASE CREAM JOHOR
SYIDA ZAIN UN01627
STOKIST UNICO JOHOR BAHRU
013-7808053
wasap.la/unico-shidazain


FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana


FARAH UN05302
AGENT UNICO TAMPOI JOHOR BAHRU
019-6123630

wasap.la/unico-farah

SUMITA UN06788
AGENT UNICO NUSAJAYA, JOHOR
019-6123630

wasap.la/unico-sumita

 


SERA UN05879
UNICO BATANG MELAKA
018-3115823
wasap.la/unico-sera

SUE UN08224
UNICO ALOR GAJAH MELAKA
UNICO AYER KEROH MELAKA
017-5098680
wasap.la/unico-sue


UNICO PRIMER BASE CREAM KUALA LUMPUR 

NISA UN06460
AGENT UNICO CHERAS KUALA LUMPUR
017-2985867
wasap.la/uniconisa




AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM PAHANG

AYU UN07569
AGENT UNICO PRIMER BERA PAHANG / UNICO CAMERON HIGHLANDS PAHANG
0137348987
wasap.la/unico-ayu


NAJA
AGENT UNICO PRIMER KUANTAN PAHANG
014-5024108
wasap.la/unico-naja


SHIELA JAMAL
AGENT UNICO PRIMER RAUB PAHANG
013-7684008
wasap.la/unico-shiela



AGENT UNICO PERAK


AZA UN08151
AGENT UNICO PRIMER TAIPING PERAK
011-70788515
wasap.la/unico-aza


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SARAWAK

CARTALINE UN05878
AGENT UNICO BETONG SARAWAK
013-7299169

wasap.la/unico-cartaline


BETHRISE UN05309
AGENT UNICO MUKAH UNICO SARAWAK
012-8546962

wasap.la/unico-bethrise


WILLIE  UN07660
AGENT UNICO MIRI SARAWAK
011-15804865
wasap.la/unico-willie


JACQ
AGENT UNICO KOTA SAMARAHAN SARAWAK
wasap.la/unico-jacq
011-26825045


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SABAH

INUNG UN05791
AGENT UNICO KUDAT / UNICO SABAH
011-25307787
wasap.la/unico-inung



AYISHA
AGENT UNICO TAWAU SABAH
0138929951
wasap.la/unico-ayisha


AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SINGAPORE

KHADIJAH UN06787
AGENT UNICO SINGAPORE
65-80300455
wasap.la/unico-khadijah



MADER CIDA
TEAM LEADER UNICO #TEAMUNICOCIDA
MONSTER STOCKIST SAH UNICO HQ 🆔 UN0742
0132829456

wasap.la/unico-cida

OPEN AGENT / STOKIS UNICO  SELURUH MALAYSIA #teamunicocida

 

Daftar melalui whatsapp klik link di bawah
wasap.la/teamunicocida

 

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

(more…)