INFO , CARA PAKAI & FEEDBACK – UNICO BABYSKIN CLEANSER 5 IN 1

 

Unico Babyskin Cleanser 5 in 1

HARGA
SM: RM20
SS: RM25

 

INFO PRODUK UNICO BABYSKINCLEANSER 5 IN 1

✅ 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

BAHAN KANDUNGAN BABYSKIN CLEANSER


VIDEO CARA PAKAI UNICO BABY SKIN CLEANSER

UNICO BABY SKIN CLEANSER 5 IN 1LULUS KKM NOT210104498K

PENGGUNA UNICO BABY SKIN CLEANSER


CUSTOMER FEEDBACK UNICO BABY SKIN CLEANSER


CIDA- 013-2829456

 

BELI DI WASAP – wasap.la/unico-cida/nakodebabyskincleanser

BELI ONLINE-  klik sini

A

AGENT KAMI ADA DI NEGERI

SELANGOR

NEGERI SEMBILAN

JOHOR

SARAWAK

SABAH

PAHANG

KUALA LUMPUR

SINGAPORE

PERAK

UNTUK MELIHAT SENANRAI AGENT UNICO KLIK SINI 

INFO , KEBAIKAN & TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA (BNE)

APA ITU BIRDNEST ESSENCE BY PNA  (BNE)?

Jom kita rungkaikan, apa itu essence?

ESSENCE ni ibarat hearts of beauty lah bagi awek-awek korea ni.

Essence adalah antara skincare yang dicipta untuk memberi kesan yang lebih baik terhadap kulit muka. Ia juga mempunyai tekstur atau kelikatan yang lebih cair daripada serum dan sedikit pekat daripada ‘toner’ . Secara asasnya, essence kaya dengan khasiat minerals, vitamins dan anti oksidan yang diperlukan kulit.

MANFAAT essence kepada kulit muka.

Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit.

Essence bekerja di dalam lapisan dalam kulit, jadi penggunaan essence perlu di ‘apply’ sebelum serum dan pelembab untuk memberi penyerapan yang lebih baik kepada serum dan juga pelembab!

INFO BIRDNEST ESSENCE BY PNA

✔️ Kandungan dari pati sarang burung walit, kurma, timun, tomato, mangga dll
✔️ Kandungan 15ml
✔️ LULUS KKM
✔️ BEBAS MERKURI

KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

 

💞 Mengurangkan masalah pigmentasi & jeragat kulit
💞 Mencerah & melembut kulit
💞 Mengembalikan keanjalan kulit
💞 Kulit lebih glowing
💞 Meratakan lubang jerawat
💞 Menegangkan kulit
💞 Meremajakan kulit
💞 Membaiki kulit kusam
💞 Melambatkn penuaan
💞 Mengecilkan liang pori yang terbuka
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Menjadikan tona lebih sekata
💞 Mengurangkan bintik hitam dan parut jerawat
💞 Mengurangkan kesan sunburn

KANDUNGAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter , Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract , Tomato extract, Pisum Sativum (Pea) Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Crithmum Maritimum Extract , Laminaria Ochroleuca Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Chlorella Vulgaris Extract , Laminaria Saccharina Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract , Algae Extract , Swiftlet extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , pitera extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Flower Extract , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Gellidiella Acerosa Extract , Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract , Sodium Hyaluronate , Lactic Acid , Squalane and Parfum, vit c & e.

CARA PENGGUNAAN BIRDNEST ESSENCE BY PNA

1. Selepas Cuci wajah, Titik 4 titik pada wajah
2. Sapu Rata ke seluruh Wajah
3. Biarkan Birdnest Essence Meresap Ke dlm kulit
4. Apply 2 kali sehari, pagi dan malam.

TESTIMONI BIRDNEST ESSENCE BY PNA

CARA PEMBELIAN

1. belian secara online klik sini
2. Belian di whatsapp klik gambar wasap di bawah untuk menghubungi kami

sis cida : 013-2829456
kami sedang mencari agent di seluruh malaysia modal serendah rm75 shj jom sertai kami

SENARAI AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM #teamunicocida

UNICO PRIMER BASE CREAM JOHOR

IFA UN03513
UNICO JOHOR BAHRU
012-7601306
wasap.la/unico-ifa

 


FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana

 


Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN / SEMPADAN SELANGOR

ILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila



ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura



AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM PAHANG

MURNI MUNIRA UN08350
AGENT UNICO PEKAN PAHANG
011-15641457
wasap.la/unico-murni


AYU UN07569
AGENT UNICO PRIMER BERA PAHANG / UNICO CAMERON HIGHLANDS PAHANG
0137348987
wasap.la/unico-ayu


AISHA ADNAN
AGENT UNICO MENTAKAB PAHANG
0179812009
wasap.la/unico-aisha


HIDAYAH UN08374
AGENT UNICO KUALA LIPIS PAHANG
011-61015867
wasap.la/unico-hidayah

UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGOR

SITI UN07809
AGENT UNICO RAWANG SELANGOR
012-9275487
wasap.la/unico-siti

 


FIFI
AGENT UNICO SELAYANG SELANGOR
013-4840585
wasap.la/unico-fifi

 


UNICO PRIMER BASE CREAM KUALA LUMPUR 

Ella UN05536
AGENT UNICO SENTUL KUALA LUMPUR
017-2347622
wasap.la/unico-ella


Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SARAWAK

WILLIE  UN07660
AGENT UNICO MIRI SARAWAK
011-15804865
wasap.la/unico-willie

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

Tiada - daftar di sini -> Daftar Agen

 

 DAFTAR KLIK SINI

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

(more…)