Copy of (conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (2) zoom

Hover

FOUNDATION2 zoom

Hover

FOUNDATION3 zoom

Hover

Copy of (conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (2)
FOUNDATION2
FOUNDATION3
Full Screen

SCHATZS FOUNDATION

RM88.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

5 KELEBIHAN Schatzs Foundation :-

.

[+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sudah mencuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sebab ianya adalah bahan sama yang digunapakai oleh ahli sains dari US untuk merawat kulit sambil mencantikkan.
.
[+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas.
.
[+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar foundation yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dari France, kami telah berjaya menghasilkan foundation yg tidak bercapuk! Yes, tidak BERCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi.
.
[+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana.
.
[+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahawa produk ini mendapat kelulusan KKM.

Additional information

CODE

LIGHT BEIGE, MEDIUM BEIGE, BEIGE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCHATZS FOUNDATION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.