Argania x Nuex Rosli Lipsmatte

RM39.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

Memang wow sgt bila apply #lipmatte argania ni kat bibir..terus fall in 💓 dibuatnya..rasa tiap2 hari nak tukar2 code warna yg ada..semua code warnanya best wei..cun..gojes..vogue..sweet la kita dibuatnya

info Produk :

Argania berkolaborasi dengan founder NR Cosmetics, Nuex Rosli menghasilkan lipsmatte yang sangat selesa dipakai  dengan warna2 paling cocok semua tona kulit wanita! Edisi limited yang wajib dimiliki oleh setiap kaki makeup & pencinta lipsmatte!

Kelebihan Argania x Nuex Rosli Lipsmatte :

👄 Tekstur super ringan tak rasa macam pakai lipsmatte di bibir!
👄 Melembapkan bibir
👄 Tak merekah @ mengeringkan bibir
👄 Yang penting bau wangi macam chewing gum
👄 Diperkaya dengan ARGAN OIL yang melembut & merawat kulit bibir
👄 Ada cooling effect, bibir rasa sejuk & segar
👄 Kualiti setanding brand international pada harga mampu milik!

6 pilihan warna yang menawan :

Additional information

code

Eva, Sienna, Georgia, emily, isabelle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Argania x Nuex Rosli Lipsmatte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *