Sale!

NAFURA LUMIERE LOOSE POWDER MADE IN KOREA

RM75.00 RM65.00

INGREDIENTS:

TALC, POLYMETHYL METHACRYLATE, BARIUM SULFATE, HDI/TRIMETHYLOL

HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSEQUIOXANE

CROSSPOLYMER,  1,2-HEXANEDIOL, MICA, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERYL CAPYLATE,

IRON OXIDES (C1 77492), IRON OXIDES (C1 77491), SILICA, IRON OXIDES (C1 77499),

FRAGRANCE, MAGNESIUM MYRISTATE, METHICONE, TIN OXIDE

Categories: ,

Description

READY STOCK:bangbang:
NAFURA LUMIERE LOOSE POWDER

Ape yang best dengan Nafura Lumiere Loose Powder ni?

Selain Made in Korea?
Texture dia Halussssssssssss Sangat!
Jadi
1. Tak perlu apply banyak2.
JIMAT DUIT – bedak lambat habis!
10 gram ni boleh tahan 4 bulan tau

2. Bedak ni boleh blurkan fine line , wrinkle dan pores. So nampak smooth je makeup. Takkan crack walupun di bibir dan hidung. Best kan.

3. Halus so dia masuk ke dalam kulit set cantik je finishing tu and kawal minyak kalau pakai bedak halus macam ni makeup pun tahan lebih lama.

4. Effect glowing. Sebab halus particle shin dia kecik. Bila paling2 muka glow tu natural je nampak… takde nampaak macam pakai highlighter terlebih tapi nampak glow sihat macam kulit tu cantik..

Cuma try kay sebab Lumiere Loose Powder now promo price lagi Rm65.00 . Nanti naik RM75.00 korang gigit jari x leh save Rm 10.00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAFURA LUMIERE LOOSE POWDER MADE IN KOREA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *