(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (9) zoom

Hover

images (4) zoom

Hover

38797528_311560652912943_6491966238976114688_n zoom

Hover

9618693afa8eda4865e3a5ec828a81b4 zoom

Hover

photo6188225593913485384 zoom

Hover

photo6188225593913485385 zoom

Hover

photo6187978006228740125 zoom

Hover

photo6188225593913485386 zoom

Hover

photo6188225593913485387 zoom

Hover

photo6187978006228740126 zoom

Hover

photo6188225593913485388 zoom

Hover

(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (9)
images (4)
38797528_311560652912943_6491966238976114688_n
9618693afa8eda4865e3a5ec828a81b4
photo6188225593913485384
photo6188225593913485385
photo6187978006228740125
photo6188225593913485386
photo6188225593913485387
photo6187978006228740126
photo6188225593913485388
Full Screen

Ferrarossa Makeup Melter and Cleansing oil 2 in 1

RM79.00

Makeup Melter – Cleansing Oil

Kulit Cantik yang Sihat dengan kadar pH yang tepat.

Salah satu fungsi makeup melter + Cleansing Oil untuk membersihkan kulit dan mem balance kan kadar pH kulit kita.

Dia juga adalah oil balancer yang mengandungi argan oil, rose oil, aloe oil, vit C semua bahan untuk merawat kulit jadi cantik dan sihat. Dan bau dia sangat relaxing sebab ada lavender essential oil.

Sebelum tido cuci dulu dengan makeup melter ni boleh feeling2 tido kat taman bunga gitew😁

Categories: ,

Description

PETUA MAGIK DAN JIMAT BUANG MEKAP DAN CUCI MUKA DALAM 1 LANGKAH SAJERR!:scream:

Ok harini Ferra nak share kepada semua pemalas cuci muka macam Ferra satu je langkah nak

1) buang mekap ( waterproof foundation dan mascara skali bole hilang )
2) cuci muka

Best kan sebab sebelum tido malas nau rasa nak cuci mekap tuh!

Langkah ni jugak best untuk buang mekap sebelum solat so takyah dah pakai wipes+ Cleanser sebab cara ni memang 1 step je sebelum amik wuduk.

Sini Ferra share tips cari cleanser yang bagus untuk kulit.

CIRI CIRI CLEANSER YANG BAIK :

1) lepas cuci takde perasaan tegang muka Yang kering melampau ( tegang tu sebab sebum muka yang protect kulit dah hilang)

2) cleanser yang baik tak mengubah pH muka dengan drastik. Muka kita pH asid ( 5.5) dan kebanyakan cleanser berbuih ada sulfate yang beralkali (pH 9) . Tak semua boleh tahan perubahan pH ni jadi ramai yang keluar jerawat kalau keseimbangan pH terganggu.

3) Cleanser yang baik tak sekat pori dan bantu melembapkan kulit dan kecutkan jerawat sebagai bonus! Lepas cuci muka jerawat pun bole kecut.

4) Cleanser yang baik bertindak sebagai oil balancer- kalau muka tlalu kering, dia jadikan moist. Kalau muka terlalu berminyak, dia kurangkan sebum production.

5) Cleanser yang baik ada banyak bahan merawat kulit macam Argan Oil, Rose Oil, Aloe Vera Oil, Vit C dan segala zat zat makanan kulit.

6) Cleanser yang baik ada added value selain mencuci muka je. Contohnya cleanser yang boleh buang waterproof mekap sekali dan yang ada aromatherapy macam Lavender Oil. Lepas pakai rasa relax dan membantu kita tidur.

 

Additional information

size

travel, Full

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ferrarossa Makeup Melter and Cleansing oil 2 in 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.