Sale!
(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (82) zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-58 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-55 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-53 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-47 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-44 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-24 – Copy zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-24 zoom

Hover

photo_2020-11-24_03-00-15 zoom

Hover

(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (82)
photo_2020-11-24_03-00-58
photo_2020-11-24_03-00-55
photo_2020-11-24_03-00-53
photo_2020-11-24_03-00-47
photo_2020-11-24_03-00-44
photo_2020-11-24_03-00-24 – Copy
photo_2020-11-24_03-00-24
photo_2020-11-24_03-00-15
Full Screen

TRULOOK – NEW Mini Tinted Moisturizer Matte Finish COMBO

RM74.00 RM65.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

Ape tak pakai foundation pon boleh lawa letop cenggini ke?

Iyer… tapi korang kena faham betul2, Tinted Moisturizer ni adik kepada foundation. So dia punya coverage lebih ringan dan lebih nipis dari foundation. Sesuai buat pakai harian. Jimat masa! Senang nak apply.

Sangat perfect buat korang yg prefer less mekap. Natural efek tanpa perlu setup dgn bedak dah on top! Woww! Iyer.. sebabnya Tinted ni dia creamy powdery finish. Tengok la finishing yg NUR SYAFINAZ UTAGHA tunjuk. Letop bukan.

Siap ade sunblock uva uvb broadspectrum spf50 PA+++ utk perlindungan maksima matahari. Bukan tu je Hyaluranic Acid, Aloe Vera & Vit E adalah main ingredients dlm Tinted Moisturizer Trulooks. Fuyoo!

Pendek kata Tinted Moisturizer ni ialah gabungan makeup + skincare! That why lah high demand sejak 2016 lagi.

NOW MINI TINTED dah ready dalam pasaran siap dgn MINIME brush yg super lembut gebu blendable dekat skin korang. Cepat dapatkan okey its limited edtion only😉

Introducing NEW Mini Tinted Moisturizer Matte Finish Combo.

Available in 3 code:

Vanilla – Fair shade

Sand – Medium Fair shade

Taffeta – Medium shade

✔️ Convenience for daily use
✔️ Effortless on-the-go makeup
✔️ Oil free & matte powdery finish
✔️ Save time
✔️ Lightweight formula
✔️ Boost with Hyaluronic Acic
✔️ SPF50 PA+++ Broad Spectrum
✔️ Longer  UVA / UVB protection

Grab your Mini Series Tinted Moisturizer Matte Finish now!

15ml

Additional information

CODE

VANILLA, SAND, TAFFETA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRULOOK – NEW Mini Tinted Moisturizer Matte Finish COMBO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.