photo6172342362471245833 zoom

Hover

photo6172342362471245832 zoom

Hover

photo6172342362471245834 zoom

Hover

36519097_190356891813910_5663663984713138176_n zoom

Hover

37313138_785880674869111_4352947039508627456_n zoom

Hover

38275299_2245296588820114_4259833389776896000_n zoom

Hover

photo6172342362471245833
photo6172342362471245832
photo6172342362471245834
36519097_190356891813910_5663663984713138176_n
37313138_785880674869111_4352947039508627456_n
38275299_2245296588820114_4259833389776896000_n
Full Screen

Suikone POWDER ITS MY BLUSH

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: kc-048 Categories: ,

Description

Alamak…hari ni ada meeting dgn bos la pulak.
Malas betul lah…nanti dia mesti akan sound muka aku yg pucat dan tak berseri ni. Dush Dush Dush rasa mcm kena tampar ja bila bos kata mcm tu. Sedih woo:weary:
Bukannya tak usaha…tiap mlm pun ‘usha’ live makeup dari MUA2 hebat sbb nk belajar makeup.
Tapiiii, tangan tak ‘bedung’ ni makeup ja terus jadi cam hantu kak Limah.🤣🤣🤣
Macam mana nk buat ni…ada tak skill makeup simple yg senang belajar. Kalau dapat naikkan seri pun dah ok kan??

Ok!! Mai sini nk habaq.
Makeup utk naik seri ni x susah pun. ‘Key’ dia jgn lupa calit calit BLUSHER kat pipi. Blusher ni sejenis magic tau.
Kulit yg putih pucat tak bermaya tu kalau kita apply blusher terus nampak lively & healthy.
Darker skin tine pulak BLUSHER akan tambahkan depth kat pipi. Barulah muka nampak frest dan bersemangat.
Jgn terkejut kalau nanti ada yg tegur anda nampak mcm sweet 17. Blushing2 ja pipi kann🤗🤗

So Jomm grab blusher dari Suikone POWDER ITS MY BLUSH ni ada 3 pilihan warna yg sesuai utk tone kulit hampa
ROSE BUD

POWDER PINK

CORAL PINK

Harga asal rm45 kini cuma RM35 sahaja.

Additional information

Code

Rose Bud, Powder Pink, Coral Pink

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suikone POWDER ITS MY BLUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.