Capture zoom

Hover

Capture
Full Screen

BELLAZ BEAUTY – MUAH Lipmatte 4.0 Bellaz Beauty Mini Lipmatte

RM29.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

σSoft lipmatte by bellaz

Bila – bila masa dah nak mendarat

“MUAH BY BELLAZ” akan launching tak lama lagi
Code macam biasa unik dan kali ni warna adalah nude dan super cantik
.

Apa dia soft lipmatte ni???
lipmatte bellaz ni sangat ringan, color pun cantik dan nak sapu senang je just pakai tisu sahaja lap
Tak perlu guna remove

Ringan tiada tandingan
Tiada pewangi (fragrant)
Approve by kkm
Mesra wuduk
Tidak mengeringkan bibir
Sesuai untk sentisive bibir

Sgt2 lembabkan bibir n tidak merekah

Terdapat 6warna kesukaan wanita malaysia
Warna yg Sgt2 cantik Dan kewanitaan sgt
Nama2 code pangilan kesayangan kita
Sekali sapu dah cantik..
Lembab ja bibir & selesa gila

R&D selama setahun utk formula terbaik di Malaysia ni.
Harga RM29.00

 

Muah by Bellaz 4.0

Additional information

code

Manis, Berseri, Ayu, Cantik, Menawan, Plantin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BELLAZ BEAUTY – MUAH Lipmatte 4.0 Bellaz Beauty Mini Lipmatte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.