Alisa Lumiere Loose Powder

RM75.00

Orang selalu complaint kenapa pakai Alysa mekap tahan lawaaa ja satu hari pastu nampak sihat ja kulit tu glowing tapi matte at the same time?

Depa complaint sebab tak larat nak jawab bila kawan opis, makcik nasik lemak, kakak cashier dan semua yang terjumpa asyik tanya pakai apa buat muka nampak gitu?

Akak pun turut mengalaminya. Ok lah nak cakap lagi sekali supaya uols ingat bedak Alysa Lumiere Loose Powder ni lah penyebab dia.

Out of stock

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alisa Lumiere Loose Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *