ALHA ALFA LOOSE POWDER

RM60.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

💋LOOSE POWDER BY ALHA ALFA COSMETICS

GLOW & MATTE
.
🌸 GLOW – Kulit normal / flawless
.
🌸 MATTE – Kulit oily / jerawat

💎MATTE FINISHING LOOSE POWDER💎

Waterproof Matte powder Alha Alfa terbaru 😍 mesti korg semua dah tak sabar nak berexperiment dgn air kan!!! Sangat sesuai bagi yang kulit berminyak dan jerawat.. 😍 dapat mengurangkan minyak di muka..

.
💋Super Stay Fixing Powder

Kelebihan Super Stay Fixing Powder
=============================
💋Water proof loose powder PERTAMA DI MALAYSIA
💋Teknologi GLOW EFFECT tanpa SHIMMER
💋SANGAT SESUAI KEPADA MEREKA YG Suka NATURAL GLOW EFFECT !
💋ADA TIGA KOD WARNA (TRANSLUCENT , SOFT PINK , BROWN)
.
Translucent
Transllucent ni macam xde warna. Means dia xkan merubah warna foundation yg uolls pakai. Kalu cerah maka kekal cerah yg tan akan kekal tan. Syaratnya uolls pakai fd yg match skin la dak. Kang bertepong muka sebab bedak uolls ni xmerubah warna. Bg set supaya flawlesss gituu.. .

Brown
Brown plak untuk yang nak ada samarkan warna tone foundation. Contoh anda berkulit sawo matang. Tapi takot bedak jadi bertapung puteh ke hape so uolls boleh pakai loose powder ni. Warna nampak macam brown pekat tp uolls trust me xgelab pun. Level kulit macam artis kak amy mastura gitu poleh pakai 😊 .

Pink
Dan the best part uolls yang nak nampak effect muka awet muda gitu ada seri2 skit uolls boleh calit pink2 loose. Caranya uolls boleh pilih pakai loosebrown atau translucent pastu uolls dap2 plak loose pink kat pp dan hidung.. ha nampak freshh gitu. Untuk Kulit Yang Berumur Sikit Sangat sesuai utk nampak awet muda..

Berminat boleh Whatsapp 0132829456

Additional information

CODE

SOFT PINK, TRANSLUCENT, MATTE

type

matte, glow

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALHA ALFA LOOSE POWDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *