(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (87) zoom

Hover

WhatsApp Image 2021-01-20 at 19.20.18 zoom

Hover

139791093_3474041129390895_488640295067735789_n zoom

Hover

photo_2021-01-22_23-36-51 zoom

Hover

photo_2021-01-22_23-36-47 zoom

Hover

photo_2021-01-22_23-36-44 zoom

Hover

photo_2021-01-22_23-36-41 zoom

Hover

photo_2021-01-22_23-36-38 zoom

Hover

(conflicting copy) (conflicting copy) (conflicting copy) @alhaalfa.Bandarenstek (87)
WhatsApp Image 2021-01-20 at 19.20.18
139791093_3474041129390895_488640295067735789_n
photo_2021-01-22_23-36-51
photo_2021-01-22_23-36-47
photo_2021-01-22_23-36-44
photo_2021-01-22_23-36-41
photo_2021-01-22_23-36-38
Full Screen

ALHA ALFA COMPACT POWDER – ROYAL PROPOLIS POWDER FOUNDATION

RM59.90

Clear
SKU: kc-681 Category:

Description

😮😮😮My god guys 😲😲😲
😮😮😮My god guys 😲😲😲
😮😮😮My god guys 😲😲😲
😮😮😮My god guys 😲😲😲
Ya allah cantik ye gadis2 melayusss with Compact Powder Alha Alfa Cosmetic ❤️teroks u olls my god xthu nak cakap dia punye ipek dia super duper power taraf antarabangsa punye bukan calang2 orang kate👍

eh eh eh awak tu , tengok je keeee 👀👀👀

HASIL makeup TIDAK MENGGUNAKAN apa2 foundation atau concealer!! cukup mampan macam makeup beria2 kan?? haaa~~
.
.
memang SUPER POWER!! tahan 24jam guys 🙌🏻🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻 satu2 nya COMPACT POWDER 3 in 1 😱😱😱 ada FOUNDATION! ada CONCEALER dan POWDER!! yang BEST nya keluaran kali ini , @alhaalfacosmetics_hq mengeluarkan:-
.
.
👉🏻 ROYAL PROPOLIS POWDER FOUNDATION
.
👉🏻 HD MICROFINISH PRESSED POWDER
.
.
omg omg omg!!

 

 

Additional information

CODE

HD, LIGHT (10), MEDIUM LIGHT (20), NATURAL BEIGE (30), MEDIUM DARK (40), DARK (50)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALHA ALFA COMPACT POWDER – ROYAL PROPOLIS POWDER FOUNDATION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *