1MM CUPCAKE SPONGE

RM20.00

Categories: ,

Description

🌸1MM CUPCAKE SPONGE🌸
Wahhhh lembut, gebu, cute, cantik sangat cupcake sponge ni. Tengok sponge ni terus teringin nak makan cupcake 😆
Cara Penggunaan:
✅Basahkan sponge dengan air, perah, kemudian lapkan sponge dengan tisu kering dan dah boleh mula dap dap kan foundation/concealer uols tu.
Confirm senang je nak blend foundation, concealer lepas guna 1MM Cupcake Sponge ni. Dan sponge ni takkan menyerap foundation/concealer uols tau.
Best kan?
Tambah best bila harga RM20 je. Fuhhh memang mampu milik sangat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1MM CUPCAKE SPONGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *