PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

1 MALAYSIA SALE‼️

Atas permintaan ramai, Unico HQ sambung lagi sales unico sempena 1 Malaysia😍

Berseri setiap hari,
Pasti Unico di hati❣️
Be Natural Be You

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

UNICO PRIMER BASE CREAM

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA
PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA
FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA
PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDA

PROMOSI 1 MALAYSIA UNICO 2021 – HARI MALAYSIA, KOSMETIK CIDAFEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.