PROMOSI PKP UNICO 2021

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA
PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

UNICO PRIMER BASE CREAM

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA
PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA
FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA
PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDA

PROMOSI PKP UNICO  2021, KOSMETIK CIDAFEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.