PROMOSI UNICO RAYA 2021

‼️Wow SALE RAYA UNICO DAH ONZZZ‼️😱😱😱

 

Akhirnyaaa….Rege Kasih dan Sayang unico kembali.. kali ni sempena menyambut Bulan Puasa & Raya ..
jgn lepaskan peluang ni gais,,, jommm pakat ajak mak ayah sedara mara kawan kawan pakai juga.. benda baikk patut kena sebarkan…

beli lebih unico harga makin jimat gaiss sehingga jimat RM25 !!!!!

HARGA PROMO UNICO PRIMER BASE CREAM RAYA UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

HARGA PROMO UNICO PRIMER BASE CREAM RAYA UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

PAKEJ SALE RAYA “AMORE” 

1PCS UNICO PRIMER BASE CREAM 5 IN 1
MOISTURISER | SERUM | PRIMER | CC CREAM | SPF 35 SUNBLOCK

1 PCS UNICO BABYSKIN CLANSER 5 IN1
CLEANSER | MASK | SCRUB | WHITENING | DETOX

 1 PCS UNICO PERFECTO BODYSOAP 3 IN 1
MEMUTIH | MENGURUS | MERAWAT

HARGA PAKEJ UNICO AMORE DI SEMENANJUNG MALAYSIA

HARGA PAKEJ UNICO AMORE DI SABAH SARAWAK


INFO UNICO PRIMER BASE CREAM 5G

✅Produk mengandungi 5 in 1 iaitu moisturiser+serum+cc cream+primer+spf 35
✅berasaskan air
✅natural poduct
✅lulus kkm Not 200107059K
✅approved lab test
✅Cream putih bertukar warna ikut warna kulit si pemakai .Jadi tiada masalah tersalah pilih warna
✅bole dicuci dengan air sahaja
✅mesra wuduk
✅Instant glowing
✅natural product

INFO UNICO PERFECTO BODY SOAP 40G

✅ sejuk ke panas untuk pecahkan lemak
✅ instant result putih satu tone after mandi
✅ treatment kulit untuk masalah jerawat ,ruam2 dll

✅ Untuk sabun badan tu masa mandi biarkan 3-5 min atas badan dan lepas tu bilas ….jgn basuh di tempat sensitif sbb nanti dia panas😜

✅ Masa mandi korang akan rasa sejuk mcm dlm aircond pastu after mandi baru panas tu datang

✅ Kita masukkan usp
Susu kambing dan banana sbb ingredient ni naik tahun 2021…



INFO UNICO BABY SKIN CLEANSER 20ML

✅ CLEANSER 5 in 1
-Cleanser+mask+scrub+whitening+detox
✅ Bau ocean relaxing mcm dlm SPA
✅ Cleanser unico lain sikit dengan cleanser org lain. More ke clay cleanser. Imported ingredient dari france dan italy.
✅ Advanced formulation
✅Natural product
✅ Instant lembut mcm kulit baby after pakai
✅ Ada Bentonite(clay)-yang menarik toxin dari kulit seperti aluminium dan merkuri, minyak dan kekotoran dari kulit yg mengakibatkan jerawat dan jeragat
✅ Warna coklat . Soft texture
✅ Boleh guna setiap hari sebab molekulnya kecik, so tak terasa di kulit
✅ Bole buat mask sebab cepat kering, so kalau nak guna as mask letak kat muka biarkan, jangan basuh lagi.
-Kering dalam 1 min so jimat masa untuk yg selalu busy. Mask biasa perlukan 5-10 min nak kering. So akk add on very advance teknology dry fast for mask



FEEDBACK CUSTOMER UNICO

 


FEEDBACK CUSTOMER

Wow ni mmg hangat ni. Kempis? Suar lama dh boleh sarung? 😱😱😱😱

Dengan perfecto soap unico je dh kempis u olss..no more perut gendut, lemak sane sini..

Segala angin kus² jahat semua terkeluar. Idok le sengsara menahan angin jahat dlm badan tu..kasi keluar semua!

JOM DAPATKAN PROMO RAYA UNICO DENGAN KOSMETIK CIDA  

SIS CIDA
0132829456
klik link untuk terus whatsapp saya

wasap.la/unico-cida

Leave a Reply