TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA

OFFICIALLY LAUNCHING TRYME ESSENCE TONER in TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!!

Exclusive collaboration dgn Artis Aina Abdul woww😱😱😱

TRYME is back
Raya tahun ni skin mantul geglow uols.
Serious ahhh RM89 je dlm satu set.
Murah ke murah sgt tu!

✔️Tryme Micellar Cleanser
✔️Tryme Moisturizer
✔️New Tryme Essense Toner

Limited only. Cepat gi serbu semua ceoboss trulooks.

BELI SECARA ONLINE DI WEBSITE KAMI KLIK SINI
BELI MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA

INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

1. APA ITU ESSENCE TONER?
⁃ Gabungan essence dan toner dalam 1 botol untuk mencantikkan kulit muka.
⁃ Sejenis cecair yang kurang pekat, jadi ianya mudah meresap dalam kulit
⁃ Combination essence dan toner untuk lembabkan kulit, seimbangkan ph, lebitkam skin dan maximizekan rutin skincare selepas itu.

2. MANAFAAT ESSENCE TONER
⁃ Mengekalkan PH balance
⁃ Kembalikan kelembapan secara mendalam
⁃ Melembut dan menenangkan kulit yang sedang breakout dan jerawat
⁃ Boostkan kesan pada skincare yang lain
⁃ Legakan kulit muka, menggalakkan kuit jadi lembut dan sihat.
⁃ Lindungi skin barrier

3. CARA GUNA
⁃ Best method guna tangan jer gais!
⁃ Sebab natural kat tapak tangan bantu cepatkan penyerapan essence toner ke dalam kulit muka.
⁃ Opss.. tak perlu guna cotton pad sebab eseence toner nie banyak nutrien. Jangan bazirkan kat cotton pad
⁃ Tap tap rata kat muka manjah manjah!

4. WAKTU BILA GUNA?
⁃ Best time pada pagi dan malam
⁃ Lepas cuci muka, keringkan muka dan apply essence toner, diikuti other routine skincare
⁃ Boleh juga guna 3 kali sehari bergantung kepada keperluan dan kesesuaian kulit muka.

5. MAIN INGREDIENTS ESSENCE TONER TRUSKIN

✅ Hexapeptide-1 :
Baikpulih skin DNA melanin dan boost hydration hingga kulit paling dalam

✅ Hyaluronic Acid :
Elakkan kehilangan kelembapan dalam kulit.

✅ Centella Asiatica : Reserved age

✅ Niacinamide :
Pelihara skin barrier, pore minimize, prevent acne.

✅ Vitamin E (coated petals) – USP PALING POWER :
⁃ bantu hasilkan cell kulit baru
⁃ Cerahkan dark spot
⁃ Prevent wrinkle (lambatkan kedut)
⁃ Rawat jeragat
⁃ Kuatkan skin barrier
⁃ Petal tu fungsinya untuk rembeskan vit E, selagi ada air dlm botol tu, selagi tu dia rembes.

6. SIAPA BOLEH GUNA?
⁃ All skin type
⁃ Remaja hingga dewasa
⁃ Orang muka bermasalah dan takde masalah boleh guna (by consultation)

7. TAHAN BERAPA LAMA?
⁃ Tahan 30 – 45 hari bergantung kepada cara penggunaan.

8. Berapa ml?
30 ml

TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN, KOSMETIK CIDA

 

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.