TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!! & INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

OFFICIALLY LAUNCHING TRYME ESSENCE TONER in TRIO HYDRATION SKIN only RM89!!!

Exclusive collaboration dgn Artis Aina Abdul woww😱😱😱

TRYME is back
Raya tahun ni skin mantul geglow uols.
Serious ahhh RM89 je dlm satu set.
Murah ke murah sgt tu!

✔️Tryme Micellar Cleanser
✔️Tryme Moisturizer
✔️New Tryme Essense Toner

Limited only. Cepat gi serbu semua ceoboss trulooks.

BELI SECARA ONLINE DI WEBSITE KAMI KLIK SINI
BELI MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

INFO PRODUK ESSENCE TONER TRUSKIN

1. APA ITU ESSENCE TONER?
⁃ Gabungan essence dan toner dalam 1 botol untuk mencantikkan kulit muka.
⁃ Sejenis cecair yang kurang pekat, jadi ianya mudah meresap dalam kulit
⁃ Combination essence dan toner untuk lembabkan kulit, seimbangkan ph, lebitkam skin dan maximizekan rutin skincare selepas itu.

2. MANAFAAT ESSENCE TONER
⁃ Mengekalkan PH balance
⁃ Kembalikan kelembapan secara mendalam
⁃ Melembut dan menenangkan kulit yang sedang breakout dan jerawat
⁃ Boostkan kesan pada skincare yang lain
⁃ Legakan kulit muka, menggalakkan kuit jadi lembut dan sihat.
⁃ Lindungi skin barrier

3. CARA GUNA
⁃ Best method guna tangan jer gais!
⁃ Sebab natural kat tapak tangan bantu cepatkan penyerapan essence toner ke dalam kulit muka.
⁃ Opss.. tak perlu guna cotton pad sebab eseence toner nie banyak nutrien. Jangan bazirkan kat cotton pad
⁃ Tap tap rata kat muka manjah manjah!

4. WAKTU BILA GUNA?
⁃ Best time pada pagi dan malam
⁃ Lepas cuci muka, keringkan muka dan apply essence toner, diikuti other routine skincare
⁃ Boleh juga guna 3 kali sehari bergantung kepada keperluan dan kesesuaian kulit muka.

5. MAIN INGREDIENTS ESSENCE TONER TRUSKIN

✅ Hexapeptide-1 :
Baikpulih skin DNA melanin dan boost hydration hingga kulit paling dalam

✅ Hyaluronic Acid :
Elakkan kehilangan kelembapan dalam kulit.

✅ Centella Asiatica : Reserved age

✅ Niacinamide :
Pelihara skin barrier, pore minimize, prevent acne.

✅ Vitamin E (coated petals) – USP PALING POWER :
⁃ bantu hasilkan cell kulit baru
⁃ Cerahkan dark spot
⁃ Prevent wrinkle (lambatkan kedut)
⁃ Rawat jeragat
⁃ Kuatkan skin barrier
⁃ Petal tu fungsinya untuk rembeskan vit E, selagi ada air dlm botol tu, selagi tu dia rembes.

6. SIAPA BOLEH GUNA?
⁃ All skin type
⁃ Remaja hingga dewasa
⁃ Orang muka bermasalah dan takde masalah boleh guna (by consultation)

7. TAHAN BERAPA LAMA?
⁃ Tahan 30 – 45 hari bergantung kepada cara penggunaan.

8. Berapa ml?
30 ml

 

 

Leave a Reply