Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

KELEBIHAN UNICO PRIMER

👉 Memulih & menyihatkan kulit
👉 Melindungi kulit dari sinar ultraviolet cahaya matahari
👉 Mencerahkan kulit & menghindarkan kulit kusam
👉 Memudarkan & mengurangkan jeragat
👉 Mengurangkan jerawat & radang kulit
👉 Anti penuaan & Mengurangkan garis2 halus dikulit
👉 Mengecilkan pori – pori
👉 Natural look
👉 Menjadikan Warna Kulit Sekata
👉Menyamarkan warna kulit pada wajah
👉 Solekan tahan lebih lama
👉 Menjaga kelembapan kulit

 

KEISTIMEWAAN UNICO PRIMER

Unico Dalam nye Terkandung 5 Dalam 1.
Iaitu Serumm, Moisturizerr, S P F 35, Primerr Dan Cc Kriim. So Jimat Duwit Berganda Ganda Kan. 😍

UNICO BERUBAH WARNA MENJADI WARNA KULIT KITA

“sesuai dengan semua warna kulit kerana ia mengandungi intelegent molekul yg bertindak balas dengan haba,tekanan,warna dan jenis kulit yg menukarkan cream mengikut ciri2 kulit pemakai menyebabkan ia amat sesuai dipakai oleh semua jenis kulit dan warna kulit”

So Tak Risau Kulit Korang Kaler Ape, Ianya Tetap Akan Nampak Cantik Dan Takkan Nampak Kelabu Asap Walaupun Kulit Korang Gelap Bila Apply Unico, Sebab Ia Akan Berubah Mengikut Warna Kulit. 😍
.
Magic dan best kan..tak perlu risau cream bercapuk😉

UNICO WATER- BASED PRODUK

So Kalau pergi  Mana Mana Takdak Makeup Remover Pun Nak Solat Senang, Sebab Just Cuci Pakai Air Pun Dah Bersih. tak caya?? jom tgok video kat bawah ni.

UNICO DENGAN HARGA MAMPU MILIK

Tersangat Mampu Milik Budak Skolah Pun Boleh Belii

APA ITU PRIMER ?

Mengapa primer penting sangat dalam penjagaan wajah kulit kita yang orang tak ambil tahu?

Primer menjadi alas atau pengantara antara kulit wajah dan foundation . Foundation diciptakan sebagai alas make up yang membantu memudarkan noda hitam pada wajah dan membuat solekkan lebih sempurna. Terkadang foundation memiliki kandungan bahan yang tidak sesuai pada kulit sehingga sering memberikan kesan samping yang kurang baik.Pengunaan primer melindungi kulit dari kandungan bahan foundation yang kurang sesuai dengan kulit dan menghalang foundation terus terkena ke kulit hingga masuk ke lubang lubang pori yang mengakibatkan jerawat dan jeragat.

1) UNICO PRIMER BASE CREAM  menyediakan muka kita seperti ‘canvas’ means..muka kita akan jd licin, takder age spot, fine lines, wrinkles, parut, dan menyamaratakan ton kulit muka sblm kita bermekap. Hanya wajah yg licin berseri gitew…

2) UNICO PRIMER BASE CREAMmempunyai keistimewaan dpt menahan mekap di muka dlm masa yg lama.. approx. dlm 14hrs

3) UNICO PRIMER BASE CREAM mampu buat Muka kurang flake lepas berjam2 pakai bedak dan foundation. kalau guna eye shadow primer, shadow yg kita guna tu takkan creasing means kat atas mata tu warna dia tak bergumpal dan berkerak😉

Tips Pemakaian Unico Primer Base Cream

 

REVIEW JUJUR DARI PENGGUNA UNICO PRIMER BASE CREAM

MUA AMOY HAZLINDA (MUA NOGORI)  REVIEW UNICO

LEEZ ROSLI REVIEW UNICO PRIMER BASE CREAM

 

ANJU REVIEW UNICO PRIMER BASE CREAM

 

BUKTI UNICO SELAMAT DAN BUKAN CREAM TIMBANG KILO

UNICO Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

UNICO COA: Microbiological test

UNICO COA: Chemical test

UNICO Lulus kementerian kesihatan Brunei (MOH Brunei)

 FEEDBACK PENGGUNA UNICO PRIMER BASE CREAM

 


SENARAI AGENT UNICO MALAYSIA

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN / SEMPADAN SELANGOR
ILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila

ASMAH UN01628
AGENT UNICO NILAI / UNICO PAJAM / UNICO MANTIN/ UNICO BERANANG/ UNICO ENSTEK
011-30459116
wasap.la/unico-asmah
ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura
MOHAINI UN06084
AGENT UNICO JEMPOL NEGERI SEMBILAN
012-3696458
wasap.la/unico-mohaini

UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGOR
RIN UN06801
AGENT UNICO SEPANG
018-3634206
wasap.la/unico-rin
HAYATI UN06789
AGENT UNICO SUNGAI BULOH SELANGOR
014-2347684
wasap.la/unico-yati
SITI UN07809
AGENT UNICO AMPANG SELANGOR / UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti
NIDA UN08157
AGENT UNICO SHAH ALAM SELANGOR
017-5385003
wasap.la/unico-nida
FIZA UN05882
UNICO PETALING JAYA
016-7681144
wasap.la/unico-fiza

UNICO PRIMER BASE CREAM JOHOR
SYIDA ZAIN UN01627
STOKIST UNICO JOHOR BAHRU
013-7808053
wasap.la/unico-shidazain
FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana
FARAH UN05302
AGENT UNICO TAMPOI JOHOR BAHRU
019-6123630

wasap.la/unico-farah
SUMITA UN06788
AGENT UNICO NUSAJAYA, JOHOR
019-6123630

wasap.la/unico-sumita

UNICO MELAKA
SERA UN05879
UNICO BATANG MELAKA
018-3115823
wasap.la/unico-sera
SUE UN08224
UNICO ALOR GAJAH MELAKA
UNICO AYER KEROH MELAKA
017-5098680
wasap.la/unico-sue

UNICO KUALA LUMPUR 
NISA UN06460
AGENT UNICO CHERAS KUALA LUMPUR
017-2985867
wasap.la/uniconisa

 

SITI UN07809
UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti

AGENT UNICO PAHANG

AYU UN07569
AGENT UNICO PRIMER BERA PAHANG / UNICO CAMERON HIGHLANDS PAHANG
0137348987
wasap.la/unico-ayu

NAJA
AGENT UNICO PRIMER KUANTAN PAHANG
014-5024108
wasap.la/unico-naja

SHIELA JAMAL
AGENT UNICO PRIMER RAUB PAHANG
013-7684008
wasap.la/unico-shiela

AGENT UNICO PERAK
AZA UN08151
AGENT UNICO PRIMER TAIPING PERAK
011-70788515
wasap.la/unico-aza

AGENT UNICO SARAWAK

CARTALINE UN05878
AGENT UNICO BETONG SARAWAK
013-7299169

wasap.la/unico-cartaline
BETHRISE UN05309
AGENT UNICO MUKAH SARAWAK
012-8546962

wasap.la/unico-bethrise
WILLIE  UN07660
AGENT UNICO MIRI SARAWAK
011-15804865
wasap.la/unico-willie
JACQ
AGENT UNICO KOTA SAMARAHAN SARAWAK
wasap.la/unico-jacq
011-26825045

AGENT UNICO  SABAH
INUNG UN05791
AGENT UNICO KUDAT / UNICO SABAH
011-25307787
wasap.la/unico-inung
AYISHA
AGENT UNICO TAWAU SABAH
0138929951
wasap.la/unico-ayisha

AGENT UNICO PRIMER BASE CREAM SINGAPORE
KHADIJAH UN06787
AGENT UNICO SINGAPORE
65-80300455
wasap.la/unico-khadijah

 

NAK MENJANA INCOME DENGAN UNICO?

NOW OPEN AGENT & STOKIS  UNICO #TEAMUNICOCIDA SELURUH MALAYSIA

Keistimewaan join #teamunicocida

✅Produk senang jual & mampu milik

✅ Repeat oder tinggi

✅Marketing mantap dari HQ  💕

✅ Bahan iklan copywriting , gambar & Video disediakan

✅Ada teamsupport

✅Ada reward

✅Coaching & ebook percuma

✅ link whatsapp wasap.la percuma

✅ free google marketing Nama anda & area cod akan di letakan di website

jom sertai kami klik link untuk info lanjut

sis cida -0132829456
wasap.la/unico-cida

FOLLOW IG KAMI:

klik – @unicoprimer.my

 

JOIN TELEGRAM KAMI 

klik – Unico Primer Base Cream



Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.