Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

 

KELEBIHAN UNICO PRIMER

👉 Memulih & menyihatkan kulit
👉 Melindungi kulit dari sinar ultraviolet cahaya matahari
👉 Mencerahkan kulit & menghindarkan kulit kusam
👉 Memudarkan & mengurangkan jeragat
👉 Mengurangkan jerawat & radang kulit
👉 Anti penuaan & Mengurangkan garis2 halus dikulit
👉 Mengecilkan pori – pori
👉 Natural look
👉 Menjadikan Warna Kulit Sekata
👉Menyamarkan warna kulit pada wajah
👉 Solekan tahan lebih lama
👉 Menjaga kelembapan kulit

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

 

KEISTIMEWAAN UNICO PRIMER

Unico Dalam nye Terkandung 5 Dalam 1.
Iaitu Serumm, Moisturizerr, S P F 35, Primerr Dan Cc Kriim. So Jimat Duwit Berganda Ganda Kan. 😍

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

UNICO BERUBAH WARNA MENJADI WARNA KULIT KITA

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

“sesuai dengan semua warna kulit kerana ia mengandungi intelegent molekul yg bertindak balas dengan haba,tekanan,warna dan jenis kulit yg menukarkan cream mengikut ciri2 kulit pemakai menyebabkan ia amat sesuai dipakai oleh semua jenis kulit dan warna kulit”

So Tak Risau Kulit Korang Kaler Ape, Ianya Tetap Akan Nampak Cantik Dan Takkan Nampak Kelabu Asap Walaupun Kulit Korang Gelap Bila Apply Unico, Sebab Ia Akan Berubah Mengikut Warna Kulit. 😍
.
Magic dan best kan..tak perlu risau cream bercapuk😉

UNICO WATER- BASED PRODUK

So Kalau pergi  Mana Mana Takdak Makeup Remover Pun Nak Solat Senang, Sebab Just Cuci Pakai Air Pun Dah Bersih. tak caya?? jom tgok video kat bawah ni.

UNICO DENGAN HARGA MAMPU MILIK

Tersangat Mampu Milik Budak Skolah Pun Boleh Belii

APA ITU PRIMER ?

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

Mengapa primer penting sangat dalam penjagaan wajah kulit kita yang orang tak ambil tahu?

Primer menjadi alas atau pengantara antara kulit wajah dan foundation . Foundation diciptakan sebagai alas make up yang membantu memudarkan noda hitam pada wajah dan membuat solekkan lebih sempurna. Terkadang foundation memiliki kandungan bahan yang tidak sesuai pada kulit sehingga sering memberikan kesan samping yang kurang baik.Pengunaan primer melindungi kulit dari kandungan bahan foundation yang kurang sesuai dengan kulit dan menghalang foundation terus terkena ke kulit hingga masuk ke lubang lubang pori yang mengakibatkan jerawat dan jeragat.

1) UNICO PRIMER BASE CREAM  menyediakan muka kita seperti ‘canvas’ means..muka kita akan jd licin, takder age spot, fine lines, wrinkles, parut, dan menyamaratakan ton kulit muka sblm kita bermekap. Hanya wajah yg licin berseri gitew…

2) UNICO PRIMER BASE CREAMmempunyai keistimewaan dpt menahan mekap di muka dlm masa yg lama.. approx. dlm 14hrs

3) UNICO PRIMER BASE CREAM mampu buat Muka kurang flake lepas berjam2 pakai bedak dan foundation. kalau guna eye shadow primer, shadow yg kita guna tu takkan creasing means kat atas mata tu warna dia tak bergumpal dan berkerak😉

Tips Pemakaian Unico Primer Base Cream

 

REVIEW JUJUR DARI PENGGUNA UNICO PRIMER BASE CREAM

MUA AMOY HAZLINDA (MUA NOGORI)  REVIEW UNICO

LEEZ ROSLI REVIEW UNICO PRIMER BASE CREAM

 

ANJU REVIEW UNICO PRIMER BASE CREAM

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

 

BUKTI UNICO SELAMAT DAN BUKAN CREAM TIMBANG KILO

UNICO Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

UNICO COA: Microbiological test

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

UNICO COA: Chemical test

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDAUNICO Lulus kementerian kesihatan Brunei (MOH Brunei)
Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

 FEEDBACK PENGGUNA UNICO PRIMER BASE CREAM

 

Beli secara online KLIK SINI

Beli melalui whatsapp KLIK SINI


SENARAI AGENT UNICO MALAYSIA

UNICO PRIMER BASE CREAM NEGERI SEMBILAN 
Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDAILA  UN01624
AGENT UNICO NILAI / UNICO LABU/ UNICO DENGKIL / UNICO BANTING
017-2032125
wasap.la/unico-ila

ASMAH UN01628
AGENT UNICO NILAI / UNICO PAJAM / UNICO MANTIN/ UNICO BERANANG
011-30459116
wasap.la/unico-asmah

ZURA UN05305
AGENT UNICO NILAI/ UNICO SENAWANG/ UNICO SEREMBAN/ UNICO REMBAU
0123270268
wasap.la/unico-zura

MOHAINI UN06084
AGENT UNICO JEMPOL NEGERI SEMBILAN
012-3696458
wasap.la/unico-mohaini


UNICO PRIMER BASE CREAM SELANGORInfo & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA
RIN UN06801
AGENT UNICO SEPANG bandar baru salak tinggi
018-3634206
wasap.la/unico-rin
SITI UN07809
AGENT UNICO AMPANG SELANGOR / UNICO PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA
FARAHANA UN06179
AGENT UNICO KULAI / AGENT UNICO SENAI JOHOR
018-7656206
wasap.la/unico-farahana

IFA UN03513
UNICO JOHOR BAHRU
012-7601306
wasap.la/unico-ifa

SYIDA ZAIN  UN01627
UNICO JOHOR BAHRU
0137808053
wasap.la/unico-shida

UNICO KUALA LUMPUR 

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

SITI UN07809

UNICO AMPANG  & PANDAN INDAH KL
012-9275487
wasap.la/unico-siti


Ella UN05536
UNICO SENTUL KUALA LUMPUR
017-2347622
wasap.la/unico-ella

 

AGENT UNICO PAHANG
Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA

NAJA UN07815
AGENT UNICO PRIMER KUANTAN PAHANG
014-5024108
wasap.la/unico-naja


MURNI MUNIRA UN08350
AGENT UNICO PEKAN PAHANG
011-15641457
wasap.la/unico-murni


HIDAYAH UN08374
AGENT UNICO KUALA LIPIS PAHANG
011-61015867
wasap.la/unico-hidayah

AGENT UNICO SARAWAK
Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA
BETHRISE UN05309
AGENT UNICO MUKAH SARAWAK
012-8546962

wasap.la/unico-bethrise


NAK MENJANA INCOME DENGAN UNICO?

NOW OPEN AGENT & STOKIS  UNICO #TEAMUNICOCIDA SELURUH MALAYSIA

Keistimewaan join #teamunicocida

jom sertai kami klik link untuk info lanjut

sis cida -0132829456
wasap.la/unico-cida

FOLLOW IG KAMI:

Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDAklik – @UNICO PRIMER NILAI

 

JOIN TELEGRAM KAMI 
Info & Feedback : Unico Primer Base Cream, KOSMETIK CIDA
klik – Unico Primer Base Cream



Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.