Info & Feedback : Unico Primer Base Cream

Apa itu UNICO Primer Base Cream?

Unico adalah cream natural product yang berasaskan air dan ia terus meresap ke dalam kulit kita dan tidak berminyak.Bole dibasuh begitu sahaja tanpa mengunakan sabun.Mesra wuduk.Bahan bahan yang terkandung di dalam unico adalah bahan2 yang bermutu tinggi tapi dijual dengan harga mampu milik rm18 5g.

Unico mengandungi 5 dalam 1 bekas sahaja iaitu moisturiser,serum,primer,cc cream ,spf 35 dan sarang burung yang amat menepati keperluan wanita dan lelaki masa kini yang amat sibuk dan tidak mempunyai masa untuk dihabiskan didepan cermin .

Dengan teknologi yang bergerak pantas selari dengan masa yang padat UNICO amat menepati keperluan semua orang .

Antara bahan UTAMA dalam UNICO

KELEBIHAN UNICO PRIMER
**************************
👉 memulih & menyihatkan kulit
👉 melindungi kulit dari sinar ultraviolet cahaya matahari
👉 mencerahkan kulit & menghindarkan kulit kusam
👉 memudarkan & mengurangkan jeragat
👉 mengurangkan jerawat & radang kulit
👉 Anti penuaan & mengurangkan garis2 halus dikulit
👉 mengecilkan pori – pori
👉 Natural look
👉 menjadikan warna kulit sekata
👉 menyamarkan warna kulit pada wajah
👉 solekan tahan lebih lama
👉 menjaga kelembapan kulit
Ingat tau ! RM 18 jer, UNICO 5in1 penyelesaian terbaik wajah anda.

KEISTIMEWAAN UNICO PRIMER

1) Unico Dalam nye Terkandung

5 Dalam 1.
Iaitu Serumm, Moisturizerr, S P F 35, Primerr Dan Cc Kriim. So Jimat Duwit Berganda Ganda Kan. 😍

2) Unico Senang Dicuci Dengan Pakai Air.
So Kalau P Mana Mana Takdak Makeup Remover Pun Nak Solat Senang, Sebab Just Cuci Pakai Air Pun Dah Bersih. 😍

3) Unico Berubah Mengikut Warna Kulit Kita.
So Tak Risau Kulit Korang Kaler Ape, Ianya Tetap Akan Nampak Cantik Dan Takkan Nampak Kelabu Asap Walaupun Kulit Korang Gelap Bila Apply Unico, Sebab Ia Akan Berubah Mengikut Warna Kulit. 😍

4) Unico Dengan Rega Mampu Milik
Tersangat Mampu Milik Budak Skolah Pun Boleh Belii. 18 Hengget Sahaja.

TEXTURE UNICO DAN BUKTI UNICO WATER BASE

“sesuai dengan semua warna kulit kerana ia mengandungi intelegent molekul yg bertindak balas dengan haba,tekanan,warna dan jenis kulit yg menukarkan cream mengikut ciri2 kulit pemakai menyebabkan ia amat sesuai dipakai oleh semua jenis kulit dan warna kulit”
.
Magic dan best kan..tak perlu risau cream bercapuk😉

FUNGSI UNICO SEBAGAI BASE MAKEUP

Mengapa primer penting sangat dalam penjagaan wajah kulit kita yang orang tak ambil tahu?

Primer menjadi alas atau pengantara antara kulit wajah dan foundation . Foundation diciptakan sebagai alas make up yang membantu memudarkan noda hitam pada wajah dan membuat solekkan lebih sempurna. Terkadang foundation memiliki kandungan bahan yang tidak sesuai pada kulit sehingga sering memberikan kesan samping yang kurang baik.Pengunaan primer melindungi kulit dari kandungan bahan foundation yang kurang sesuai dengan kulit dan menghalang foundation terus terkena ke kulit hingga masuk ke lubang lubang pori yang mengakibatkan jerawat dan jeragat.

Fungsi dan keistimewaan *BASE PRIMER*
1) menyediakan muka kita seperti ‘canvas’ means..muka kita akan jd licin, takder age spot, fine lines, wrinkles, parut, dan menyamaratakan ton kulit muka sblm kita bermekap. Hanya wajah yg licin berseri gitew…

2) mempunyai keistimewaan dpt menahan mekap di muka dlm masa yg lama.. approx. dlm 14hrs

3) Muka kurang flake lepas berjam2 pakai bedak dan foundation. kalau guna eye shadow primer, shadow yg kita guna tu takkan creasing means kat atas mata tu warna dia tak bergumpal dan berkerak😉

BUKTI UNICO SELAMAT DAN BUKAN CREAM TIMBANG KILO

UNICO Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

UNICO COA: Microbiological test

UNICO COA: Chemical test

UNICO Lulus kementerian kesihatan Brunei (MOH Brunei)

VIDEO ANJU REVIEW UNICO PRIMER BASE CREAM

 

 

 

 TESTIMONI BERGAMBAR UNICO PRIMER BASE CREAM

 

klik  gambar untuk membeli terus secara online

INSTAGRAM UNICO klik —> unicoprimer.my

TELEGRAM UNICO klik—> unico primer base cream

FACEBOOK PAGE UNICO  klik —> : unico primer malaysia

 

 

OPEN AGENT SELURUH MALAYSIA

DAFTAR ONLINE KLIK SINI
DAFTAR MELALUI WHATSAPP KLIK SINI

SENARAI AGENT UNICO MALAYSIA KLIK SINI

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.