INFO: RUBY CELLACTIVE WHITE , ELYSIAN BOOSTER SERUM AND SET BASIC ELYSIAN

ALKISAH DAH CANTIK MAKIN CANTIK. SEBELUM NI FOBIA DENGAN LOCAL PRODUK.
(Feedback ni serius panjang sebab sis ni eksaited)

Tulisan sebenar dari seorang customer:

Sebelum ni wafa paling takut nak pakai skincare sbb pernah de pengalaman ngeri. Muka breakout mengelupas sunburn teruk jerawat asyik naik n berparut sbb slh pkai moisturizer n serum :sob::sob::sob:

Time tu mmg tak kompiden langsung. Nk selfie ke ambik gmbr ke mmg spoil mood. Adohhhh sakitnyaaa tuh di sini

Alhamdulillah dpt baiki kulit dengan vitamin c je. Memang gigih dan disiplin telan berbotol2 air mineral sehari. Walaupun rasa nk termuntah penuh dgn air masak tapi pksa jugak.

Tapiiiii alhamdulillah berhikmah semuanyaa. Sekarang kalau xjumpa air masak mahu menggeluparr hakak. Hahaha pergi mana2 air masak wajib bawak. Badan pun rasa makin sihat tambah2 bila vitamin c tak tinggal. Bukan kulit je cantik tapi kesihatan pun terjaga.

Sekarang nk jaga kulit lagi, wafa pakai ruby cellative:registered: white skincare. Produk ni dari elysian series natural produk.

Haaa kenapa berani pakai and pilih produk ni sbb wafa yakin product ni natural dan selamat. Semua produk elysian adalah R&D taw dan diformulasikan di Switzerland, dgn kerjasama RAHN Switzerland tapi dikilang kan di Malaysia. Sebab tu bahan2 active yg digunakan daripd tumbuhan2 yg berkualiti tinggi.

Tak sia2 wafa belajar degree biologi sel & molekul kt upm.Wafa mmg apply ape yg belajar tu utk tgk produk tu betul ke research hehehe n wafa check satu2 taw ingredients dia. scientific term ke apa mmg wafa cari hbis :joy: yelaaa, nk guna kt muka kot utk diri sendiri pulak tu ehehe. Produk yg bagus ni dia akan list betul2 semua ingredients dia, bukan setakat produck ni natural sis tapi alkisahnyaa tak tahu pun apa bhn yg naturalnya hehehe

Ehh panjang pulakk ceritanyaa haha nty wafa share lagi tentang ruby cellative:registered: white skincare ni :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Panjang ke tidak? Kalau produk tak bagus. Tak kuasa nak cerita panjang panjang. Kalau rasa keikhlasan wafa cerita pengalaman sendiri, yuols wajib dah cuba FULL SET RUBY SKINCARE NI.

Guna Booster Serum, basic set pun kesan dah terbaik. Guna full set? Gojes 369 darjah terus.

 

RUBY CELLACTIVE WHITE

Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit.

Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / “watercress” dan “bio-available zinc” menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit.

“Essential cell boost factor”/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata.

Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.

Jelas ke? Formulasi cellactive- white:registered: ni bukan calang calang tau. Dah di patent sebagai satu formulasi khas untuk mencerahkan kulit.

BAHAN BAHAN DI DALAM ELYSIAN BOOSTER SERUM

Elysian Booster Serum dan Ruby Cell Active White Skincare mengandungi Witch Hazel water yang sangat berkesan dalam mencantikkan kulit wajah. Witch hazel water merupakan bahan semualajadi yang selamat dan berkesan. Apa yang hebat sangat witch hazel water dalam produk elysian ni sampai feedback semua best best? Jom tengok.
.
Kebaikkan Witch Hazel Water:
1. Sangat berkesan untuk mengecutkan jerawat dan membunuh bakteria pada kulit.

2. Menyingkirkan minyak berlebihan pada kulit dan mengecilkan pori terbuka.

3. Menghilangkan segala jenis parut.

4. Menghilangkan kesembapan di bahagian bawah mata.

5. Menghilang ruam ruam/allergic/jerawat pasir

6. Membantu menghilangkan kulit yang “sunburn”

7. Meneutralkan kulit yang tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya.

8. Mencerahkan kulit secara semulajadi

Jadi.. Jangan ragu ragu dengan keberkesan produk organik. Terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna.

UPGRADED ELYSIAN BOOSTER SERUM DENGAN FORMULASI TEGANG SEAWAL 1 MINIT.
.
Pengguna pengguna setia Elysian Booster Serum ni cara kami menghargai anda tau. Kami upgrade Booster Serum jadi lagi best. Kalau guna Elysian Booster Serum yang lama pun dah super best.
.
Kini, Elysian Booster Serum dah di upgrade dengan cellactive:registered:-white untuk pencerahan dan Liftonin:registered: xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. Jangan terkejut bila guna serum upgraded ni muka jadi EXTRA tegang tau.
.
Booster serum akan aktifkan sel fibroblast yang mengahasilkan collagen untuk kulit supaya terus mengahasilkan colagen secara semulajadi. Yang rasa kulit makin tua dan kendur. Jangan tak tahu,kalau tak jaga kulit, Sel colagen ni semua tido. Tak hasilkan colagen. Kulit jadi kendur dan paling sedih anda tua sebelum usia.
.
Bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive:registered:-white dan liftonin:registered:-xpert. Untuk lebih kesan pencerahan dan anti penuaan.

SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?

KECOH ISU ADA KKM TAPI MASIH BERACUN?
Elysian bukan setakat lulus KKM. Tapi dah lulus ujian makmal bebas bahan bahan kimia beracun. Dan mendapat sokongan produk selamat dan berkualiti dari Switzerland.

KKM tak cukup? Kami ada lab test.. Lab test tak cukup? Kami ada sokongan dari Institusi RAHN Switzerland.

Selebihnya, tugas pengguna.. Semak bahan bahan dalam produk, dan buat keputusan untuk kulit anda.

Elysian, produk berkualiti formulasi dari Switzerland

Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya.

Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.

Untuk ibu yang sedang hamil nak jaga kulit tak nak kusam. Nak maintain fresh sepanjang hamil. Jangan risau. Guna je produk. Inshaallah, selamat untuk ibu dan baby dalam kandungan.

ABAH KHAIRUL YOI PUN DAH MEMPERAKUI ELYSIAN PRODUK BERKUALITI DAN SELAMAT.

PRODUCT MERCURY DAN HEALING PROSES


.
Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia.
.
Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.
.
Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.
.
Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik

 

SET PALING LARIS SEKALI.

SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. Dan terus tertarik nak guna FULL SET ELYSIAN SKINCARE.

Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka.

Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau.

Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftonin xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa.

Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah!

Nak dapatkan Elysian boleh hubungi pengedar sah di kawasan anda. Jangan cari dikaki 5 atau pasar malam tau.

NAK DAPAT KAN PRODUCT ELYSIAN?

Sis CIDA : 013-2829456

 

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.